2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    235
evet ben de internette öyle gördüm ama ne yapabilirim hiç bilmiyorum. araştırıcam bunu galiba evi daha sık ve uzun süre havalandırmam gerekiyor
Evi bol bol havalandırmak lazım. Camdaki buharlaşma da anca o şekilde azalır canim. İçerde çamaşır kurutuyorsan oda yapar kalorifere çamaşır serme seriyorsan eğer

Kızlar siz nerde yaşıyorsunuz ay o nem oranları ne ben de %25 olan nemi arttırmaya çalışayım
Aynen bende nemi arttırmaya çalışıyorum valla. Kayserideyim ben ellerim yüzüm kış gelince kuru kuru oluyor ne kadar nemlendirsem de fayda etmiyor

Ayyy sorma ne zaman kucağıma alsam direkt saçıma yapışıyor 1 haftadır falan bizimki baya tutmaya başladı, oyun halısındaki oyuncakları tutuyor
Oyun halısındakileri o kadar uzun tutamıyo yaa bizimki tutar gibi oluyo heyecanlanıyo vurmaya baslıyo hatta ama saçımı tuttugu gibi değil

Eheh aynısı, verem+rota ve 12. hafta bakim bu gece nasıl olacak

Kızlar bugün 3 aylık kontrole gittik. Geçen ay kalça ultrasonunda sağ taraf tam oturmamış çift bez bağla demişti. Bu ay gittik geçmemiş bı aparat verdi onu kullancaz bir ayda. Çok canim sıkıldı bu durumu yaşayan veya etrafında yaşayan var mı inşallah kullanınca geçer ya. İlk kızımda da böyle olmuştu onun iki tarafta da vardı ama bir ay çift bez kullanınca gecmisti bunda geçmeyince çok moralim bozuldu. Bide cildi kuru nemlendirici kullan dedi ne önerirsiniz ben vücudunu bebek yağıyla nemlendiriyordum sadece

Oyun halısındakileri o kadar uzun tutamıyo yaa bizimki tutar gibi oluyo heyecanlanıyo vurmaya baslıyo hatta ama saçımı tuttugu gibi değil
Yavaş yavaş güçlenecekler işte o saç tutmalar, bizim ablanın saçından tuttu bi kaç kere, tam bir kriz

Geçmiş olsun kalça çıkıklığını bilmiyorum ama bebe yağı önerilmiyo hiç gözenekleri tıkıyomuş mustela stelatopia ve ecowell güzelmiş

Bebek yağları bize yetersiz gelmişti hala kuruyordu cildi. Alerji polikliniğinde kokusuz katkısız saf vazelin önerdiler. Gerçekten de çok iyi geldi cildine.

Kesin var atak aynı şeyi ben de yaşadım 2 ay aşılarından sonra 12. Haftada

Tatlıyı azaltmak hiç etki etmiyor ye gitsin ben bir aydır süt diyeti yapıyorum hiçbir şey yemiyorum hala kusuyor

Ay ondan mı kusuyorlar dersin bende heo abur cubur yiyorum

37.4ü görünce calpol verdim biraz daha beklemem gerekir miydi acaba ya soydum ıslak bezle sildim düşmedi

Evi bol bol havalandırmak lazım. Camdaki buharlaşma da anca o şekilde azalır canim. İçerde çamaşır kurutuyorsan oda yapar kalorifere çamaşır serme seriyorsan eğer
evde aktif kullanmadığım bir oda var, orada bebeğin çamaşırlarını kurutuyorum sadece. çünkü onları balkonda kurutursam toz filan olur mutlaka. şimdi çamaşır kuruttuğum odaya nem kurutuculardan alıp deneyeceğim. inşallah işe yarar. bugün evi havalandırınca nem 57ye düştü. gece nasıl olacak bakalım

Bebek yağları bize yetersiz gelmişti hala kuruyordu cildi. Alerji polikliniğinde kokusuz katkısız saf vazelin önerdiler. Gerçekten de çok iyi geldi cildine.
vazelin petrolden elde ediliyor ya bebek için zararı olmaz mı canım? belki doğal yağlardan elde edilen bi nemlendirici filan daha iyi olur. ya da bebek için özel bi vazelin mi var

37.4te yarım ölçek calpol verdim yaklaşık 40 dakika oldu 37.6 oldu ateşi kaç olursa hastaneye gitmemiz lazım 38 mi?

Reactions: Gao
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…