2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    242
Cnm gorumcemde senle yaşıt oda yeni doğum yaptı onda testlerde yaş riski çıktı yapma durumun varsa nift testi yaptır ikili üçlü de zaten doktor der yaş riski çıkar sagdece die

Cnm gorumcemde senle yaşıt oda yeni doğum yaptı onda testlerde yaş riski çıktı yapma durumun varsa nift testi yaptır ikili üçlü de zaten doktor der yaş riski çıkar sagdece die
Biz de yaptırmayız düşünüyoruz canım. Yapalım kafamız rahat etsin diye gerçekten. Bir de cinsiyet öğrenme bonusu da cabası

Ay bu akşamda konumuz inşallah halasına benzer oldu. Anası varken niye halasına benzesin inşallah bana benzer benim çocuğum dedim. Sabırlar selametler gerçekteeen.

Bence böyle düşünmeyin. Biz öğrendiğimiz gibi söyledik. Torun sevgisi başka. İnşallah sevinirler.

Evet beni uyardı. Tedbir amaçlı veriyorum dedi. Çok ayakta kalma ağır iş yapma fazla yürüme ilişki yok gibi bi sürü şey söyledi. Bi kere ev süpürdüm biraz ağrım oldu sonra hiç süpürmedim. Eşime söyledim ağrım oldu felan diye o yapıyor artık ev işlerini bu gebelik pek iyi birşeymiş saltanat gibi

Ay bizimkide dedesinin ismini koycakmış. Ben büyük ismi koymaya karşıyım dedim. Hem benim babamda kıskanır onunda ismini koymak lazım olmaz öylede dedim. İsmail Hasan oluyor çocuğun ismi ben çocuğumada üzülüyorum artık herşeyine karışıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…