- 10 Kasım 2022
- 5.121
- 4.220
- 103
Karından kuzu ben hiç vajinadan olmadım hep karındanKarından mı bu canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karından kuzu ben hiç vajinadan olmadım hep karındanKarından mı bu canım
Cnm gorumcemde senle yaşıt oda yeni doğum yaptı onda testlerde yaş riski çıktı yapma durumun varsa nift testi yaptır ikili üçlü de zaten doktor der yaş riski çıkar sagdece dieBiz yaştan ötürü istiyoruz. 35 yaşındayım ben. Herhangi bir test yaptırmadık henüz. Yapalım kafamız rahat etsin dedik canım.
Ah hiç ona dair de bir şey söylemedi. Madem haftayla uyumlu neden yavaş diyorsun ki. Sorun yok dedi sadece.
Crl boyu cnm yanı baş ve popo mesafesiBenim 10+3 crl 4.36 cm ne oluyor yani
Kıza benziyorAy ben de cinsiyet tahmini istiyorum o zaman bugünden karın ultrasonu
Kız keşke tahminlerimiz tutsa ne güzel olur oğlumda erkek olduğunu hissediyordum bunda hissetmiyorum bileKıza benziyor
Seninkimi tam anlayamadım ama anladığım kadarı ile erkeğe benziyorKarindan 7 haftalık
Plesenta sanki sağda gibi kıza benziyor. AynalarsakAma benim ki ortada mı sanki Karından ultrason
Biz de yaptırmayız düşünüyoruz canım. Yapalım kafamız rahat etsin diye gerçekten. Bir de cinsiyet öğrenme bonusu da cabasıCnm gorumcemde senle yaşıt oda yeni doğum yaptı onda testlerde yaş riski çıktı yapma durumun varsa nift testi yaptır ikili üçlü de zaten doktor der yaş riski çıkar sagdece die
Ah ne güzel tahmin öyle. EridimKıza benziyor
Ay bu akşamda konumuz inşallah halasına benzer oldu. Anası varken niye halasına benzesin inşallah bana benzer benim çocuğum dedim. Sabırlar selametler gerçekteeen.Hay ağzına sağlık arkadaşım ohhh iyi demişsin acayipler ya hele bide hamileyken hiç çekilmiyolar bende öyle bi bişey olduğunda laf sokarım sonra bir iki ay uğramazlar bana soğukluk olur ohhh kafam rahat sonra tabi mecbur biraraya geliyoruz malesef
Bende ilk gittiğimde duymadım. 6+5 deyim. Salı günü gidicez inşallah duyarızhala kalp atışını duymayan var mı ben cumartesi gidicem kalp atışı için ve aşırı heyecanlıyım + korkuyorum
Bence böyle düşünmeyin. Biz öğrendiğimiz gibi söyledik. Torun sevgisi başka. İnşallah sevinirler.Kızlar ailenize hamile olduğunuzu ne zaman açıkladınız?
Biz çok yeni evliyiz 6 aylık. 6+5 haftalık hamileyim. Hiç beklemiyorduk. Hemen ilk korunmayı bıraktığım an hamile kaldım... Yaṣım 30'a yakın eṣim de 32 yaṣında diye biraz acele ettik. Ve ailemizde çok kısırlık var (ablalarım, kuzenlerim). Yeni iṣe baṣlamıṣtım. Durumumuz çok iyi ṣükür ama bu kadar erken beklemiyordum.
Kesin linç edecek annem beni, biraz bekleyemedin mi falan diyecek. Düṣününce çok üzülüyorum.
Yüce Allah ın seçilmiş kullarıyız bizBizde altlı üstlü oturuyoruz
BebekkEki Görüntüle 3384171 Kızlar sizce bu ne
Evet beni uyardı. Tedbir amaçlı veriyorum dedi. Çok ayakta kalma ağır iş yapma fazla yürüme ilişki yok gibi bi sürü şey söyledi. Bi kere ev süpürdüm biraz ağrım oldu sonra hiç süpürmedim. Eşime söyledim ağrım oldu felan diye o yapıyor artık ev işlerini bu gebelik pek iyi birşeymiş saltanat gibiSeninle günümüz aynıymış bana da progestan verdi çok hafif bir kanamam olmuştu ama bir hafta sonra tekrar kahverengi kanama oluştu hem de 3 defa haftaya kontrolüm var diye önden gitmek istemedim ama sizde de oldu mu böyle bir durum ya da doktorunuz uyardı mı
Ay bizimkide dedesinin ismini koycakmış. Ben büyük ismi koymaya karşıyım dedim. Hem benim babamda kıskanır onunda ismini koymak lazım olmaz öylede dedim. İsmail Hasan oluyor çocuğun ismi ben çocuğumada üzülüyorum artık herşeyine karışıyorlarAhhh bir anlasa dinlese demez mi hatırsız insansın diye bende aynen ben hatırsız insanım bana isim demeyin ben bulurum çocuğuma isim dedim bu konuda kalp kırarım yani oğullarımın ismide Miraç Eren ve Melih Bera. Eltimin çocuğunun ismine hiç karismadiniz bana niye karisiyosunuz diyorum cevap vermiyor sinirlerim tepemde dedim ki dün kız olursa isim buldum Melek Şifa koyacağım nasıl dedim cevap bile vermiyor suratını gözlerini deviriyor
Ay hadi inşallah bi tane oğlum varPlesenta sanki sağda gibi kıza benziyor. Aynalarsak
Ben bilmiyorum yorumlamayı bazıları anlıyorBenim 10+3 crl 4.36 cm ne oluyor yani