2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    242
Ay ben de cinsiyet tahmini istiyorum o zaman bugünden karın ultrasonu

Eklentiler

• IMG_2667.jpeg
    77,6 KB · Görüntüleme: 78
Seninki de kıza benziyor. Önceki hamileliğim benimde aynı tarafta idi seninki ile. Karın ultrason la yine. Bilen arkadaşlar Kız demişti. Şimdi benimki solda yani aynalar sak sağda
Ama benim ki ortada mı sanki Karından ultrason

Eklentiler

• 74102504-95B0-466C-B72C-CC5414E753FA.jpeg
    121,4 KB · Görüntüleme: 76
Bizim ilk çocuğumuz olacak ama iki tane istediğimiz için arayı da çok açmak istemiyoruz 6 ay evet bir tık zor olabilir ama güzel de bir şey bence başka bir yönüyle canım.
Aynen ikiz gibi büyüyorlar aynı anda insallah seninde istediğin gibi olur

Dilerim güzel sonuçlar alırsınız. Biz de yaptıracağız ama daha üç hafta kadar daha beklememiz gerekiyor bizim.

Yok yaa. Ben bi an önce cinsiyetini öğrenmek istiyorum çok merak ediyorum o yüzden fotosunu attım buraya. Cinsiyetini öğrendiğim gibi isim bulacağım
Hayırlı sağlıklı bir şekilde dogsunlarda isim işi zaten kolay

Ben de iyi hissediyorum, bol bol dua ediyorum, konuşuyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Ay bi de minnağın depar atmış ve kardeşine yetişmiş olsun allaaaah
Allah razı olsun, ben de buradaki arkadaşlarım olan sizler için dua ediyorum hep
Yaaa minikten öyle bi atak görürsem bayram ederim bayram inşallah dediğin gibi oluuur Sağlıkla 12. haftaya gelelim de biraz daha rahatlicam Allah'ın izniyle

Ayy o kadar haklısın ki.. Bizimkiler de, benim babam ve kayınvalidem isim konusunda müdahale etmeye başladılar. Yok "Y doğunca şunu alıcam ona", yok "Benim küçük X'im sağlıkla doğsun da sevelim". Bi yerden sonra illallah dedirtecekler de hadi bakalım, kalp kırmam inşallah

Kızlar ben ayın 24 üne kadar dayanamadım. Gittim ayın 14 üne randevu aldım devletten. Hem bir gidip miniği görürüm hem de şu kan ve idrar tahlillerimi vereyim dedim. Hem de devlette de kaydım durmuş olur.
Aynı gün gidiyoruuuuz randevudan çıkınca buluşalım burada

Kaç atıyormuş canım değeri dedi mi

Kızlar bazıları da crl değerine bakıp tahmin yapıyor sağ altta yazan ultrason kağıdında.Erkekte biraz önde gidiyormuş crl denen boy uzunluğu

Siz nasıl karar verdiniz yaptırmaya? Genetikte birsey oldugundan veya yaştan ötürü mü
Biz yaştan ötürü istiyoruz. 35 yaşındayım ben. Herhangi bir test yaptırmadık henüz. Yapalım kafamız rahat etsin dedik canım.
Kaç atıyormuş canım değeri dedi mi
Ah hiç ona dair de bir şey söylemedi. Madem haftayla uyumlu neden yavaş diyorsun ki. Sorun yok dedi sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…