Ben yaptırıyorum 1 bucuk hafta sonraBir de aranızda nipt yaptıran ya da yaptırmaya niyeti olan var mi?
Ah çok iyi ben de yaptıracağım. Kaçıncı hafta olacak ve fiyat nedir acaba?Ben yaptırıyorum 1 bucuk hafta sonra
Ama benim ki ortada mı sankiSeninki de kıza benziyor. Önceki hamileliğim benimde aynı tarafta idi seninki ile. Karın ultrason la yine. Bilen arkadaşlar Kız demişti. Şimdi benimki solda yani aynalar sak sağda
10. Haftadan sonra yapılıyormuş. Benim boy ve kg mu sordular 10+5 te yapalim dediler. Bugün 9+2 ultrasona göre. 400 dolarAh çok iyi ben de yaptıracağım. Kaçıncı hafta olacak ve fiyat nedir acaba?
Aynen ikiz gibi büyüyorlar aynı andaBizim ilk çocuğumuz olacak ama iki tane istediğimiz için arayı da çok açmak istemiyoruz 6 ay evet bir tık zor olabilir ama güzel de bir şey bence başka bir yönüyle canım.
Hayırlı sağlıklı bir şekilde dogsunlardaYok yaa. Ben bi an önce cinsiyetini öğrenmek istiyorum çok merak ediyorum o yüzden fotosunu attım buraya. Cinsiyetini öğrendiğim gibi isim bulacağım
Siz nasıl karar verdiniz yaptırmaya? Genetikte birsey oldugundan veya yaştan ötürü müDilerim güzel sonuçlar alırsınız. Biz de yaptıracağız ama daha üç hafta kadar daha beklememiz gerekiyor bizim.
Allah razı olsun, ben de buradaki arkadaşlarım olan sizler için dua ediyorum hepBen de iyi hissediyorum, bol bol dua ediyorum, konuşuyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAy bi de minnağın depar atmış ve kardeşine yetişmiş olsun allaaaah
Ayy o kadar haklısın ki.. Bizimkiler de, benim babam ve kayınvalidem isim konusunda müdahale etmeye başladılar. Yok "Y doğunca şunu alıcam ona", yok "Benim küçük X'im sağlıkla doğsun da sevelim". Bi yerden sonra illallah dedirtecekler de hadi bakalım, kalp kırmam inşallahEn iyisini yapmışsın. Zaten ben bu büyükleri bir türlü anlamıyorum. Sonuçta o kadar çocuk doğurmuşsun isimlerini siz bırakmışsınız bi zahmet bizim çocukların ismini de biz bırakalım. Kim doğuruyorsa o bırakacak kimse kusura bakmasın kendilerini ne sanıyorlar hiç anlamıyorum
Aynı gün gidiyoruuuuzKızlar ben ayın 24 üne kadar dayanamadım. Gittim ayın 14 üne randevu aldım devletten. Hem bir gidip miniği görürüm hem de şu kan ve idrar tahlillerimi vereyim dedim. Hem de devlette de kaydım durmuş olur.
Karindan 7 haftalıkEvet canım önceki hamileliğim de çok araştırmıştım
Kaç atıyormuş canım değeri dedi miKızlar merhaba. Bugün sat a göre 7+4 ultrasona göre 6+6 da kalp atışını duyduk bebemin. Geç döllenme olduğu için hafta geriden geliyordur dedi. Kalp atışıyla da ilgili doktor biraz yavaş kalp atışı ama günüyle uyumlu dedi. bu ne demek şimdi anlamadım. Kalp atışı yavaş bir kaç gün içinde hızlanır dedi. böyle bir durum yaşayan var mı? canımı sıktı açıkçası. Madem günüyle uyumlu neden yavaş dedi?
Karından mı bu canımBende karından bakildim şuan oğlum 6 buçuk aylık
Oğlumda böyleydi ilk ulturoson resmim
Benim 10+3 crl 4.36 cm ne oluyor yaniKızlar bazıları da crl değerine bakıp tahmin yapıyor sağ altta yazan ultrason kağıdında.Erkekte biraz önde gidiyormuş crl denen boy uzunluğu
Biz yaştan ötürü istiyoruz. 35 yaşındayım ben. Herhangi bir test yaptırmadık henüz. Yapalım kafamız rahat etsin dedik canım.Siz nasıl karar verdiniz yaptırmaya? Genetikte birsey oldugundan veya yaştan ötürü mü
Ah hiç ona dair de bir şey söylemedi. Madem haftayla uyumlu neden yavaş diyorsun ki. Sorun yok dedi sadece.Kaç atıyormuş canım değeri dedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?