Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende zaten kırmamak için bişey demiyorum yapsın yapmasında değil bende çeşit çeşit kullanırım diye düşündüm ama bana bende battaniye örücem diyince gölerini büyütüp asla yapma bizim yaptıklarımız yeter diyince kaldım öyle.Ahhh canım benim .. benim eşimde 3 erkek kardeş aileye ilk torunları ben verdim şoook 2 erkekde ben doğurdum öyle demelerine bakma aman yarabbi böyle bir sevgi yok o kadar seviyorlar ki çocuklarımı. Yapsınlar ne yapmak istiyor örmek istiyorlarsa sen takma kırma da bence sende yap üstüne zaten çeşit çeşit kullanırsın ne zarar gelecek
Ben de öyleyim canım geçen hafta daha öyleydim şuan mide bulantısı olduğu için rahatladım yolunda gidiyor diye salı randevum var gidecez 8+3 olucaz o gün inşallahKızlar günaydınnn bugün cuma çalışan hamişler için dinlenme günleri başlıyor sizde de var mı bilmiyorum ama ben sürekli ya bir şey olduysa ve ben anlayamıyorsam gibi endişeler içindeyim bu meseleyi hal yoluna koyan var mı ya
Hadi inşallah güzel haberler canım benim. Benim bu haftam bulantı yönündenn azıcık rahattı ya belki ondan battı bana daBen de öyleyim canım geçen hafta daha öyleydim şuan mide bulantısı olduğu için rahatladım yolunda gidiyor diye salı randevum var gidecez 8+3 olucaz o gün inşallah
aynı sorunu yaşıyorum ya acba iyimi acaba bir sorun varmı hep aklma takılıyoKızlar günaydınnn bugün cuma çalışan hamişler için dinlenme günleri başlıyor sizde de var mı bilmiyorum ama ben sürekli ya bir şey olduysa ve ben anlayamıyorsam gibi endişeler içindeyim bu meseleyi hal yoluna koyan var mı ya
Kıyamam sana... Ben de artık aylık bir şirket ile anlaşıp temizlik hizmeti almak istiyorum.aynı sorunu yaşıyorum ya acba iyimi acaba bir sorun varmı hep aklma takılıyo
ve bend eçalışıyorum da yarın eve bayaa kalabalık bir misafirim gelicek hamileliğimi öğrenmeden önce sözleşmiştik ve yarın + olarak sabah kontrolüm var öğlen petek temizliğine gelicekler öğleden sonra da misafirim gelicek koşturmaya devam
Karın ultrasonu ise kızEki Görüntüle 3384171 Kızlar sizce bu ne
Ben hep bu telaş içindeyim dün misafirim vardı bir gün öncesinden hazırlık yaptım dünde öyle yoruldum derken iki gündür biraz fazla yoruldum belim çok ağrıdı bir şey mi oldu diye çok fazla korkuyorum telaş yapıyorum istem dışı doktor randevum 2 hafta sonra ama acaba hemen gitsem mi diye de içime kurt düşüyor annelik delilikmis yaKızlar günaydınnn bugün cuma çalışan hamişler için dinlenme günleri başlıyor sizde de var mı bilmiyorum ama ben sürekli ya bir şey olduysa ve ben anlayamıyorsam gibi endişeler içindeyim bu meseleyi hal yoluna koyan var mı ya
Halbuki o sırada spor yapan, yerlerde yuvarlanan, çapa yapan kadınlar şakkuru şukkuru doğuruyordur. Anam ne bileyim yani garip bir duygu sorsan çocuk daha 1,5 cm ama kalbimin tamamını doldurdu eşek sıpasıBen hep bu telaş içindeyim iki gündür biraz fazla yoruldum belim çok ağrıdı bir şey mi oldu diye çok fazla korkuyorum telaş yapıyorum istem dışı doktor randevum 2 hafta sonra ama acaba hemen gitsem mi diye de içime kurt düşüyor annelik delilikmis ya
Ya canısı benim arkadaş önerdi bana ama çok pahalı yami bence gerek yok o kadar masrafa. Hindistan cevizi yağı ya da şu ekledigim görseldeki yağda iyi geliyormuş bi soruştur sen yinede istersen ama fikir olsun buradakilereKızlar çatlak kremi öneriniz var mı kızlar şimdiden almak istiyorum
Weleda canımKızlar çatlak kremi öneriniz var mı kızlar şimdiden almak istiyorum
Bunun içeriği temiz değil malesefYa canısı benim arkadaş önerdi bana ama çok pahalı yami bence gerek yok o kadar masrafa. Hindistan cevizi yağı ya da şu ekledigim görseldeki yağda iyi geliyormuş bi soruştur sen yinede istersen ama fikir olsun buradakilere
Ben lierac ve bio oil almıştım duş sonrası sürüyorum şimdiden ikisinden biriniKızlar çatlak kremi öneriniz var mı kızlar şimdiden almak istiyorum
Crl boyu cnm yanı baş ve popo mesafesi
Memnun musun bundan bende almayı düşünüyorum. Kokusu yağlılık hissi oluyor muBen lierac ve bio oil almıştım duş sonrası sürüyorum şimdiden ikisinden birini