Erkek bu bence
Evet canım önceki hamileliğim de çok araştırmıştımTahmin edebiliyomusun cnm
Buda benim kiEvet canım önceki hamileliğim de çok araştırmıştım
Karından ultrason da ayna görüntüsü olarak düşünüyor sun. Yani sağ da se aslında solda ben öyle biliyorumErkek bu bence
Ahhh bir anlasa dinlese demez mi hatırsız insansın diye bende aynen ben hatırsız insanım bana isim demeyin ben bulurum çocuğuma isim dedim bu konuda kalp kırarım yani oğullarımın ismide Miraç Eren ve Melih Bera. Eltimin çocuğunun ismine hiç karismadiniz bana niye karisiyosunuz diyorum cevap vermiyor sinirlerim tepemde dedim ki dün kız olursa isim buldum Melek Şifa koyacağım nasıl dedim cevap bile vermiyor suratını gözlerini deviriyorNe alaka ya kimse karışamaz isim konusunda bu karar senin kararın isim koymak isteyen kendi dogursun
Kız benimki vajinal ultrason attığımKarından ultrason da ayna görüntüsü olarak düşünüyor sun. Yani sağ da se aslında solda ben öyle biliyorum
Seninki de kıza benziyor. Önceki hamileliğim benimde aynı tarafta idi seninki ile. Karın ultrason la yine. Bilen arkadaşlar Kız demişti. Şimdi benimki solda yani aynalar sak sağdaBuda benim ki
Vajinal ultrason vallaKarından ultrason ise kıza benziyor
AA o zaman erkekKız benimki vajinal ultrason attığım
Benimki mi erkeğe benziyorKızlar karından ultrason. Ramse teorisine göre erkek görünüyor bakalım tutacak mı sizde atın tahmin edelim
Bende karından bakildim şuan oğlum 6 buçuk aylıkKarından ultrason da ayna görüntüsü olarak düşünüyor sun. Yani sağ da se aslında solda ben öyle biliyorum
Oğlumda böyleydi ilk ulturoson resmimAA o zaman erkek
Yok canım asma yaprağı salamurasindan bahsettim balık olarak şu an taze tüketiyorum zatenCnm salamura eğer baliksa tuz oranı yüksek olduğu için tavsiye edilmiyor mezgit ye hamsi ye mesajla
Ben kıza benzettim nasip neyse o olsun kuzu zaten erkek se 11 Haftadan sonra belli olur kizza 16 yi gecmesi gerekAy en merak ettiğim konu konuşuluyormuş acaba bizim ne olabilirrr cinsiyet
İnşallah kızdır TM ayırt etmiyorum ama şöyle cicili biçili giydirmek yokmu toka felanSeninki de kıza benziyor. Önceki hamileliğim benimde aynı tarafta idi seninki ile. Karın ultrason la yine. Bilen arkadaşlar Kız demişti. Şimdi benimki solda yani aynalar sak sağda
Devirsin valla benim annemde Halis olucak dedi çocuk benim çocuğum dedim kız olursa Aden koyucam erkek olursa da efe dedim konuyu kestirip attım daha konuyu bile açmadı karismalari sinir bozuyor madem öyle kendi dogurduklarina istedikleri isimlerini koysunlar bize karismasinlar dimi amaAhhh bir anlasa dinlese demez mi hatırsız insansın diye bende aynen ben hatırsız insanım bana isim demeyin ben bulurum çocuğuma isim dedim bu konuda kalp kırarım yani oğullarımın ismide Miraç Eren ve Melih Bera. Eltimin çocuğunun ismine hiç karismadiniz bana niye karisiyosunuz diyorum cevap vermiyor sinirlerim tepemde dedim ki dün kız olursa isim buldum Melek Şifa koyacağım nasıl dedim cevap bile vermiyor suratını gözlerini deviriyor
En iyisini yapmışsın. Zaten ben bu büyükleri bir türlü anlamıyorum. Sonuçta o kadar çocuk doğurmuşsun isimlerini siz bırakmışsınız bi zahmet bizim çocukların ismini de biz bırakalım. Kim doğuruyorsa o bırakacak kimse kusura bakmasın kendilerini ne sanıyorlar hiç anlamıyorumDevirsin valla benim annemde Halis olucak dedi çocuk benim çocuğum dedim kız olursa Aden koyucam erkek olursa da efe dedim konuyu kestirip attım daha konuyu bile açmadı karismalari sinir bozuyor madem öyle kendi dogurduklarina istedikleri isimlerini koysunlar bize karismasinlar dimi ama
Sen düşündü mü hiç işim cnmEn iyisini yapmışsın. Zaten ben bu büyükleri bir türlü anlamıyorum. Sonuçta o kadar çocuk doğurmuşsun isimlerini siz bırakmışsınız bi zahmet bizim çocukların ismini de biz bırakalım. Kim doğuruyorsa o bırakacak kimse kusura bakmasın kendilerini ne sanıyorlar hiç anlamıyorum
Yok yaa. Ben bi an önce cinsiyetini öğrenmek istiyorum çok merak ediyorum o yüzden fotosunu attım buraya. Cinsiyetini öğrendiğim gibi isim bulacağımSen düşündü mü hiç işim cnm
Bizim ilk çocuğumuz olacak ama iki tane istediğimiz için arayı da çok açmak istemiyoruz 6 ay evet bir tık zor olabilir ama güzel de bir şey bence başka bir yönüyle canım.7+6 yım daha bende hiç beklenmedik bir bomba bizim için bu6 buçuk aylık bebe zaten evde var bu dortduncu benim senin ilk mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?