Seninle günümüz aynıymış bana da progestan verdi çok hafif bir kanamam olmuştu ama bir hafta sonra tekrar kahverengi kanama oluştu hem de 3 defa haftaya kontrolüm var diye önden gitmek istemedim ama sizde de oldu mu böyle bir durum ya da doktorunuz uyardı mıBen kullanıyorum. 6+4 deyim yaklaşık bir haftadır felan kullanıyorum. Önlem olarak verdiklerini söylediler. Genital olarak daha etkili olduğunu ama ağızdan da kullanıldığını söylediler. Ben ağızdan alıyorum. Gece yatmadan içip yatıyorum.
Çok teşekkür ederim bu güzel mesajınız için çok hoşbuldumHoşgeldin cnm aramıza hayirli olsun Allah'ım sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin cnm az ye sık ye besleyici yemeye çalış muz fındık fıstık. Ye ara öğünleri meyveyle geçir az ye sık ye ekmeği kesmen gerek kilo almak istemiyorsan sırf bebek alsın istiyorsan kiloyu ceviz fındık fıstık muz yoğurt hergun özellikle kadar peyniri haşlanmış yumurta ye yumurta yok tutar seni ben öyle yapıyorum şuan daha bir kilo almışım doğuma kadar ,nietim 11 kilo almak doğum kolay olsun ne kadar kilo alırsam okadar hareketlerin zorlaşıyortekrardan aramıza hoş geldin
Ben de Çarşamba duyacağım inşallah bugün 6+4 üz daha çok gün var diye sabredemiyorum ama bir yandan da erken olursa diye de korkuyorumhala kalp atışını duymayan var mı ben cumartesi gidicem kalp atışı için ve aşırı heyecanlıyım + korkuyorum
bizde 6+5 olduukBen de Çarşamba duyacağım inşallah bugün 6+4 üz daha çok gün var diye sabredemiyorum ama bir yandan da erken olursa diye de korkuyorum
Ayy evet inşallah her aşamasını sağlıcakla atlatır bebişlerimizbizde 6+5 olduukçok heyecanlı yaa
7+6 yım daha bende hiç beklenmedik bir bomba bizim için bucanım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. gerçekten içimi rahatlattın. ama çok saçma değil mi. yavaş deme madem ama de ki uyumlu haftasıyla. canımız sıkılmayacak o durumda. sen kaçıncı haftadasın canım ?
Çok teşekkür ederim bu güzel mesajınız için çok hoşbuldumekmeği azalttım kahvaltı da tam buğday yiyorum 2 dilim bundan sonra dikkat edeceğim inşallah not aldım yazdıklarınızı
Yok bütün olara koydum dişimin üzerinde kendisi erimisti biraz acı oluyor ama ağrıyı hafifletiyorEzip mi koymuştunuz
Ahhh canım benim .. benim eşimde 3 erkek kardeş aileye ilk torunları ben verdim şoook 2 erkekde ben doğurdum öyle demelerine bakma aman yarabbi böyle bir sevgi yok o kadar seviyorlar ki çocuklarımı. Yapsınlar ne yapmak istiyor örmek istiyorlarsa sen takma kırma da bence sende yap üstüne zaten çeşit çeşit kullanırsın ne zarar gelecekİyi geceler hanımlar bu akşam yaşanmasından En çok korktuğum şeyi yaşadım. Bak ben Hamile olmadan önce Kayınvalidem çocuk çocuk diye sıkıştırıyordu ama asla onun isteği üzerine yapmadım Bu çocuğu ona kalsa ilk aydan çocuk yapmamı isterdi evli 2 sene oldu zamanının geldiğini düşündük ve eşimle Benim kararım üzerine oluşan bir gebelik. Iki taraf içinde ailenin ilk torunu ama Kayınvalidem konuyu biraz abartmış durumda kendisinin çocukları hep erkek olduğu için sürekli yanımda dua ediyor Allah'ım ne olur kız olsun Allah'ım lütfen kız olsun diye ve ben bu duruma artık Sinir olmaya başladım Anne kendini bu şekilde şartlandırma erkek olursa hayal kırıklığına uğrarsın sağlıklı olsun diye dua et diyorum. Daha sonra öğrendiği günden beri battaniye örüyor kv ve annesi bu akşam bizdelerdi ve bende bi battaniye yapicagimi soyledim normaldede ormeyi seven biriyim ve bana aaa sakın yapma 3 tane oldu zaten daha disardan da normal battaniye alicaz falan dedi asirimiralim bozuldu yani ben çocuğum icin bi battaniye oremicekmiyim. Şuan ördüğü battaniyeyi de hastane çıkışı icin örüyormuş. Evet yapsin tabikide onunda ilk torunu ilk heyecani ama bunun yaninda beline kuşak yapicam çocuğun beli agrimasin bi yatak alicam onunla kucaktan kucaga gidicek bi yorganciyla konustum vs vs bana hicbirsey bırakmıyor daha ilk aydan ben hevesimi yaşayamıyorum onlar gidince oturdum ağladım. Tabiki öyle dediler diye öyle olmiycak ama hevesimi kırıyorlar. Patik örüyor kv nin annesi 3 tane örmüş hemen peşine bitane daha gelirse oda giyer, inşallah ikiz olur gibi konusuyor bide sürekli. Benim isimi bıraktı Allahın isinede karisiyolaranlayacagijiz bu surecte de dogumdan sonrada başım çok agricak.
Hee birde battaniyeyi örerken erkek olursa hicbisey yaomam diyo
Gözün aydın canım sevinmen gerekir neden üzülüyorsun ki annen de çok sevinecektir emin ol üzülür kızar doye aklından geçirme bak bir sağlık probleminiz de yokmuş ne mutlu sizeKızlar ailenize hamile olduğunuzu ne zaman açıkladınız?
Biz çok yeni evliyiz 6 aylık. 6+5 haftalık hamileyim. Hiç beklemiyorduk. Hemen ilk korunmayı bıraktığım an hamile kaldım... Yaṣım 30'a yakın eṣim de 32 yaṣında diye biraz acele ettik. Ve ailemizde çok kısırlık var (ablalarım, kuzenlerim). Yeni iṣe baṣlamıṣtım. Durumumuz çok iyi ṣükür ama bu kadar erken beklemiyordum.
Kesin linç edecek annem beni, biraz bekleyemedin mi falan diyecek. Düṣününce çok üzülüyorum.
Cnm salamura eğer baliksa tuz oranı yüksek olduğu için tavsiye edilmiyor mezgit ye hamsi ye mesajlaKızlar salamura tüketebilir miyiz şuan da canınız çekmesin yaprak sarması istiyor canım doktorum konserve ve turşu yememi söyledi evde salamura yaprak var yapsam.mi acaba tüketen var mı aranizda
Ne alaka ya kimse karışamaz isim konusunda bu karar senin kararın isim koymak isteyen kendi dogursunBenimde başımda kv tarafından gelen bir isim koyma telaşı var diğer çocuklarımın isimlerinede vakti zamanında çok karıştılar bende illa bi çocuğa isim koymak istiyorsanız doğurup kendiniz koyun demiştim şimdi başıma eşimin anneannesinin ismini koyma çıktı diğer çocuklarımın iki isimli kız olursa adını SAFİYE koyacakmışım ( anneannenin ismi) safiye sinem koyarmışım adını iki isminede karışıyor onu koymazsam münevver mergül koyarmışım bu da babaannenin ismi ben karşı çıktıkça usteliyor sen diğerlerini koydun bunuda ben koyucam diyor ne haddine dedim sen mi doguruyosun sende ne hatırsız insansın demez mi hatırla ne alaka hani dediğiniz gibi kıyafet battaniye olsa eskir gider atılır ama bu İSİM ömrü boyunca tasişıyacak bu ismi eltimin çocuğunun ismine hiç karismadilar benim 2 cocugumada buna da karisiyolar koydugum ismlerde anlamlı ve çok güzel isimler deliricem bu konuda
Kızlar karından ultrason. Ramse teorisine göre erkek görünüyor bakalım tutacak mı sizde atın tahmin edelim
Tahmin edebiliyomusun cnmKızlar karından ultrason. Ramse teorisine göre erkek görünüyor bakalım tutacak mı sizde atın tahmin edelim
Karından ultrason ise kıza benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?