2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    242
Seninle günümüz aynıymış bana da progestan verdi çok hafif bir kanamam olmuştu ama bir hafta sonra tekrar kahverengi kanama oluştu hem de 3 defa haftaya kontrolüm var diye önden gitmek istemedim ama sizde de oldu mu böyle bir durum ya da doktorunuz uyardı mı

Çok teşekkür ederim bu güzel mesajınız için çok hoşbuldum ekmeği azalttım kahvaltı da tam buğday yiyorum 2 dilim bundan sonra dikkat edeceğim inşallah not aldım yazdıklarınızı

7+6 yım daha bende hiç beklenmedik bir bomba bizim için bu 6 buçuk aylık bebe zaten evde var bu dortduncu benim senin ilk mi

Çok teşekkür ederim bu güzel mesajınız için çok hoşbuldum ekmeği azalttım kahvaltı da tam buğday yiyorum 2 dilim bundan sonra dikkat edeceğim inşallah not aldım yazdıklarınızı
Ben hala şoktayım zaten benim için zor olsada yine başarırım ya dortduncu benim buda sağlıklı gelsin inşallah en küçük bebem artık desteksiz oturuyor yurutecte evi dört dönüyor sipam ya içimden kız geçiyor inşallah kız olur ya ozman varya dünyalar benim olur iki kızım iki oğlum olmus olucak

Ahhh canım benim .. benim eşimde 3 erkek kardeş aileye ilk torunları ben verdim şoook 2 erkekde ben doğurdum öyle demelerine bakma aman yarabbi böyle bir sevgi yok o kadar seviyorlar ki çocuklarımı. Yapsınlar ne yapmak istiyor örmek istiyorlarsa sen takma kırma da bence sende yap üstüne zaten çeşit çeşit kullanırsın ne zarar gelecek

Gözün aydın canım sevinmen gerekir neden üzülüyorsun ki annen de çok sevinecektir emin ol üzülür kızar doye aklından geçirme bak bir sağlık probleminiz de yokmuş ne mutlu size

Kızlar salamura tüketebilir miyiz şuan da canınız çekmesin yaprak sarması istiyor canım doktorum konserve ve turşu yememi söyledi evde salamura yaprak var yapsam.mi acaba tüketen var mı aranizda

Benimde başımda kv tarafından gelen bir isim koyma telaşı var diğer çocuklarımın isimlerinede vakti zamanında çok karıştılar bende illa bi çocuğa isim koymak istiyorsanız doğurup kendiniz koyun demiştim şimdi başıma eşimin anneannesinin ismini koyma çıktı diğer çocuklarımın iki isimli kız olursa adını SAFİYE koyacakmışım ( anneannenin ismi) safiye sinem koyarmışım adını iki isminede karışıyor onu koymazsam münevver mergül koyarmışım bu da babaannenin ismi ben karşı çıktıkça usteliyor sen diğerlerini koydun bunuda ben koyucam diyor ne haddine dedim sen mi doguruyosun sende ne hatırsız insansın demez mi hatırla ne alaka hani dediğiniz gibi kıyafet battaniye olsa eskir gider atılır ama bu İSİM ömrü boyunca tasişıyacak bu ismi eltimin çocuğunun ismine hiç karismadilar benim 2 cocugumada buna da karisiyolar koydugum ismlerde anlamlı ve çok güzel isimler deliricem bu konuda

Kızlar karından ultrason. Ramse teorisine göre erkek görünüyor bakalım tutacak mı sizde atın tahmin edelim

Kızlar salamura tüketebilir miyiz şuan da canınız çekmesin yaprak sarması istiyor canım doktorum konserve ve turşu yememi söyledi evde salamura yaprak var yapsam.mi acaba tüketen var mı aranizda
Cnm salamura eğer baliksa tuz oranı yüksek olduğu için tavsiye edilmiyor mezgit ye hamsi ye mesajla

Ne alaka ya kimse karışamaz isim konusunda bu karar senin kararın isim koymak isteyen kendi dogursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…