• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    242
Canım başıma gelmedi ama önce yanlış teşhis koymuşlar baksana bence güvenme başka doktora da git keseyi gördükleri halde neden sağlıksız diyorlar tekrar beta bakıldı mı, betanın gün gün arrtışı önemli hafta için doğru tahmini vermez ki, bence şikayetin yoksa bekle biraz
Beta düşük artıyor keseyi gören doktor devam edelim dedi diğerine kalsa dış gebelik diye kürtaj ediyordu

Kuzucum canını sıkma sen bilirsin yapma anne Allahtan gelene razıyız de. Onun günahı. Sen sakın içine atma herşeyi söyle battaniye de ör ne münasebet fazla gelirse hediye edersiniz başkasına bende öreceğim yavruma diyebilirsiniz. Ben bu konularda çok katıyım ya bilmiyorum. Benim annemde başladı battaniye ama ben bilmiyorum zaten örmeyi güzel olmazsa da hevesi kırılmasın diye örter kaldırırım. Kime iyi ve sınırlı davranacağınızı siz bilirsiniz. Bizim de içimizden kız geçiyor lakin Allahtan gelene boynumuz kıldan ince. Tövbe haşa haddimize mi. Kayınvalidenizin patavatsızlığı siz üzülmeyin. Baktınız susmuyor “anne lütfen bir daha cinsiyetle ilgili yorum yapma rahatsız olmaya başladım abartıyorsun yeter “ diyebilirsiniz. En fazla alınır gider kendi bilir.
zaten eşimede dedim ben kv nin yaptığı battaniyeyi çok beğendim neden yapıyo da demiyorum torunu heves ediyo yapar ama bana aslaa yapma sen çok oluyo öyle diyince sinirler tavan... dedim ne olucak birini arabada kullanırım birini dışarıda kullanırım birini bebek arabasında ama daha dışarıdanda alıcam hazır kumaşlı battaniyelerden diyo.

bidaha yanımda konusu açılırsa söylicem açmayın bu konuyu yeter diye, dün söyledim de sert konuşmadım anne allah sağlıklı versin kız kız diye söyleme sürekli dedim

zaten eşimede dedim ben kv nin yaptığı battaniyeyi çok beğendim neden yapıyo da demiyorum torunu heves ediyo yapar ama bana aslaa yapma sen çok oluyo öyle diyince sinirler tavan... dedim ne olucak birini arabada kullanırım birini dışarıda kullanırım birini bebek arabasında ama daha dışarıdanda alıcam hazır kumaşlı battaniyelerden diyo.

bidaha yanımda konusu açılırsa söylicem açmayın bu konuyu yeter diye, dün söyledim de sert konuşmadım anne allah sağlıklı versin kız kız diye söyleme sürekli dedim
Kız istersen her gün ayrı kullan onlara neeğğ😂😂

Aynen valla şuan gayet iyi çalışıyoruz 🤣🤣🤣🤣 Nisan sonuna kadar çalışıcam sonra ayrilicam biraz atistik sigortami yatirmamis çıkışımi istedim odiyemiyorum durumum yok dedi bende Nisan son ozman dedim daha çalışmam adam bakın dedim TM dedi bakalım ne olucak
benim patronda beni çağırdı bugün diyo senin doğum paran falan kesilmesin müşavirle konuşalım nasıl olması gerekiyosa o 4 ay iznini kulan rapor paranı al dedi. kötü hissettiğindede söyle başka birini alalım birbirinize destek olursunuz yada yapamam dersen evden çalışırsın dedi 😊😊

Merhaba hanımlar, bende Eylül annesi olacağım inşallah ❤️ son adet tarihim 12 Aralık, 8+2 yiz bugün. 62 ile hamile kaldım şimdiden 65 oldum. Yeni evliyim evlendiğim gibi hamile kaldım. Evlenmeden önce düğün için biraz kilo vermiştim zorlayarak kendimi ondan sanırım verisğim kiloyu şimdiden aldım. Bulantım iştah kesintim falan da yok 😅 Nasıl olacak bu 8 ay bilmiyorum. Etrafımda 30-35 kilo alanlar var çok korkuyorum bu yüzden. Yarın kalp atışını duymaya gideceğiz. Doktor 2 hafta önce çağırdı ama kalp atışını duymaya çalışmak için çok zorlar diye biraz geç gitmeye karar verdim ancak bu kadar dayanabildim. Etrafımda kimse bilmiyor henüz hamile olduğumu diye buraya yazdım , bu kadar gereksiz detay o yüzden kusura bakmayın 😅❤️ sağlıkla alalım kucağımıza hepimiz bebeklerimizi ❤️❤️❤️

benim patronda beni çağırdı bugün diyo senin doğum paran falan kesilmesin müşavirle konuşalım nasıl olması gerekiyosa o 4 ay iznini kulan rapor paranı al dedi. kötü hissettiğindede söyle başka birini alalım birbirinize destek olursunuz yada yapamam dersen evden çalışırsın dedi 😊😊
Sen iyi şanslısın cnm 🥰

Kızlar merhaba. Bugün sat a göre 7+4 ultrasona göre 6+6 da kalp atışını duyduk bebemin. Geç döllenme olduğu için hafta geriden geliyordur dedi. Kalp atışıyla da ilgili doktor biraz yavaş kalp atışı ama günüyle uyumlu dedi. bu ne demek şimdi anlamadım. Kalp atışı yavaş bir kaç gün içinde hızlanır dedi. böyle bir durum yaşayan var mı? canımı sıktı açıkçası. Madem günüyle uyumlu neden yavaş dedi?

Merhaba hanımlar, bende Eylül annesi olacağım inşallah ❤️ son adet tarihim 12 Aralık, 8+2 yiz bugün. 62 ile hamile kaldım şimdiden 65 oldum. Yeni evliyim evlendiğim gibi hamile kaldım. Evlenmeden önce düğün için biraz kilo vermiştim zorlayarak kendimi ondan sanırım verisğim kiloyu şimdiden aldım. Bulantım iştah kesintim falan da yok 😅 Nasıl olacak bu 8 ay bilmiyorum. Etrafımda 30-35 kilo alanlar var çok korkuyorum bu yüzden. Yarın kalp atışını duymaya gideceğiz. Doktor 2 hafta önce çağırdı ama kalp atışını duymaya çalışmak için çok zorlar diye biraz geç gitmeye karar verdim ancak bu kadar dayanabildim. Etrafımda kimse bilmiyor henüz hamile olduğumu diye buraya yazdım , bu kadar gereksiz detay o yüzden kusura bakmayın 😅❤️ sağlıkla alalım kucağımıza hepimiz bebeklerimizi ❤️❤️❤️
Hoşgeldin cnm aramıza hayirli olsun Allah'ım sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin cnm az ye sık ye besleyici yemeye çalış muz fındık fıstık. Ye ara öğünleri meyveyle geçir az ye sık ye ekmeği kesmen gerek kilo almak istemiyorsan sırf bebek alsın istiyorsan kiloyu ceviz fındık fıstık muz yoğurt hergun özellikle kadar peyniri haşlanmış yumurta ye yumurta yok tutar seni ben öyle yapıyorum şuan daha bir kilo almışım doğuma kadar ,nietim 11 kilo almak doğum kolay olsun ne kadar kilo alırsam okadar hareketlerin zorlaşıyor 🥰🥰 tekrardan aramıza hoş geldin

Kızlar merhaba. Bugün sat a göre 7+4 ultrasona göre 6+6 da kalp atışını duyduk bebemin. Geç döllenme olduğu için hafta geriden geliyordur dedi. Kalp atışıyla da ilgili doktor biraz yavaş kalp atışı ama günüyle uyumlu dedi. bu ne demek şimdi anlamadım. Kalp atışı yavaş bir kaç gün içinde hızlanır dedi. böyle bir durum yaşayan var mı? canımı sıktı açıkçası. Madem günüyle uyumlu neden yavaş dedi?
Kalp atışı haftasıyla günüyle uyumlu cnm banada dendi ama düzeliyor sonradan hafatasina göre kalp atışı sahada hızlanıp yükseliyor endişe etme sitrese sokma kendinj

Canını sıkma bence teknoloji çağındayız ve ulaşımımız çoğaldı diye doktor ek açıklama yapma gereği duymuştur herhangi bir kıyas durumunda bunu bil diye yani ben bu şekilde algıladım :)

Kalp atışı haftasıyla günüyle uyumlu cnm banada dendi ama düzeliyor sonradan hafatasina göre kalp atışı sahada hızlanıp yükseliyor endişe etme sitrese sokma kendinj
canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. gerçekten içimi rahatlattın. ama çok saçma değil mi. yavaş deme madem ama de ki uyumlu haftasıyla. canımız sıkılmayacak o durumda. sen kaçıncı haftadasın canım ?

umarım öyledir canım. bir ek açıklama canımızı nasıl sıkıyor ama durduk yere. neyse bir iki hafta sonra tekrar gideceğim. içim rahatlasın diye.
Canını sıkma bence teknoloji çağındayız ve ulaşımımız çoğaldı diye doktor ek açıklama yapma gereği duymuştur herhangi bir kıyas durumunda bunu bil diye yani ben bu şekilde algıladım :)

Kesinlikle öyle zaten endişeliyiz her konuda biraz içlerinde tutsalar herşeyi söylemeseler bizim içinde huzurlu geçecek gebelik

Back