2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Evet bazen beta az olunca durdukça belirginleşiyor ama yine de sabah ilk idrarla denemeni tavsiye ederim canım adet gelmediği müddetçe umut hep vardır 🥰
Çok üzüldüm özelikle bugün sabahtan beri kendime gelemiyorum o yüzden testi tekrarlamicam varsa vardır artık yok gibi devam edicem bugün resmen başımın ağrısı geçmedi

Aranızda bu d vitaminini kullanan var mı ve ne sıklıkla kullanıyorsun kaç damla kullanıyorsunuz
17341903568856108144562157730967.jpg

Kızlar adetim 9 gün oldu geceli 4. Gün gecikme de kan negatifti hala regl olmadım geç döllenme olabilir mi hala umut varmı pazartesi kan vercem olmazsa söktürücü kullancam
Benim ilk gebeliğimde gecikmenin 5.günü negatifken 11.günü pozitifti umut her zaman var 😍

Kızlar benim sat 25 Kasım 27 sinde klomen kullandım 5 inde doktora gittim iki tane sağ tarafta 13 mm oluşmuş yumurta war dedi 6 7 8 çok ağrılı geçti hani her ay sancım oluyo yumurtlama döneminde ama nu sefer aşırı yaşadım son 5 gündür iyiyim sizce ne zaman test yapmalıyım aşırı strese girdim yine her ay aynı umut bat yaklaştıkça daha kötü oluyorum test yapıp negatif alınca ayrı yıkılıyorum 🥺🥺

Merhaba kızlar bugün doktor muyanem vardı rahmime baltı yumurtan çatlamiş dedi döllenme var mı yok mu bir şey söylemdi rahmin kalınlaşmış dedi anlayan varsa bakabilir mi rica etsem 🥹
18.5 mm yumurtanız var ama yanlış çatlama ne demek bilmiyorum. Bu görünen yumurta muhtemelen çünkü ölçmüş.

18.5 mm yumurtanız var ama yanlış çatlama ne demek bilmiyorum. Bu görünen yumurta muhtemelen çünkü ölçmüş.
Canım peki şuan ilişki olsa döllenme ihtimali var mı yoksa artık regli mi beklemeliyim ya da döllenmiş olsaydı kanda ya da bu ultrasında zaten görünürmüydi

Canım peki şuan ilişki olsa döllenme ihtimali var mı yoksa artık regli mi beklemeliyim ya da döllenmiş olsaydı kanda ya da bu ultrasında zaten görünürmüydi
Yok görünmez hatta gebelik kanda belli olsa bile ultrasonda göremez hemen. Şimdi size kan tahlili yapıldı ve e2 ile lh bakıldı mı? Bakılmışsa oradaki değere göre çatlamış mı diye bakılabilir, ama içinize sinmediyse başka bir Dr a gidebilirsiniz. Yumurta varsa görünür. Ben bu usg de bir yumurta ölçüldüğü nüfus görüyorum ama detaya hakim değilim. E2 niz 100 civarı lh 10 ve üzeri ise yumurtanız çatlamıştır.

Eğer yumurta varsa tabi ki döllenebilir. Benim 21 mm civarı çatlıyor, ama 16 dan itibaren de çatlayabilir o yüzden bugünleri hep değerlendirmek gerekiyor.

X