2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar ya komşumun oğlu var benim büyük kızımla yaşıt , aynı sınıftalar anaokulu. Oğlu el ve ayak hastalığı olmuş bikac gündür varmış, alerjik demiş önce doktor okula da geldi yani kaç gündür görüştüler, aynı oyuncaklara oynadilar. Ödüm kopuyor benim kıza da bulasitiysa küçüge de bulasirsa diye

Bebegim 2 bucuk aylik gündüz uykusunda kendisini uyandırıyor. Uykuda ellerini emmek için ağzına sokarken yüzüne vuruyor ve uyanıyor. Surekli parmağını emmek istiyor. Yanındaysam yüzüne vurmasını engelliyorum uykuya devam ediyor. Yanında değilsem hemen uyanıyor. Sizde de var mi böyle bisey. Napıcam ben???
Yarım kundakta çözüm bulmuştum ben

Bebeği çok kusan anneler, gece uyurken gazını çıkarıp yatırıyorum ben eğer çıkmazsa uykusunda kusup boğuluyormuş gibi uyanıyor sizde de benzer bir durum var mı varsa ne yapıyorsunuz?

Ben saldım ya yapar nasılsa modundayım napalım artık sürekli bir şeyler vermek istemiyorum 🙄

Doktor bize anne ya da baba terleyen yapıdaysa çocuk da terler yapacak bir şey yok demişti. Ama bence uzun kollu zıbın giydiriyorsan çok ince giydir üstünü ya da kısa kol zıbın giydir. Ben de geçen kısa kollu kalmadı diye uzun giydirdim üstüne incecik pijama giydirdim yine de terlemişti
Evet babası çok terler bende çok kalın giymeyi sevmem bize çekmiş çocugım😊

Bence bi termometre alıp bakın bizim vücudumuz çok farklı doğumdan sonra, net bildirmez bize durumu. Uzun kollu üstüne uzun kollu değil de kısa kol veya askılı üzerine uzun kollu tulum filan olabilir. Bizim oda 22-23 derece oluyo, ben de gece hep böyle giydiriyorum tulumla. Üstüne de sadece müslin örtüyorum
Üşüyor gibi hissetmiyor musun yinexe ben çocuk hep üşüypr gibi hissediyorum

• Komik
Reactions: Gao
X