2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Dimi uyurken tuvalete gittiğimde bile acaba uyanır mı korkusu

Biraz içimi dökeyim istedim. Dogum yapalı 2 ay 13 gün oldu 40ım çıkalı çok oldu ima etmeme ragmen eşimle hala bir kere bile birlikte olmadık adam bana yanaşmıyor resmen. Çok kiloda almadım hatta şuan dogumdan önceki kilomdan 3 kilo fazlam var sadece. Hayır bende de istek yok yorgunluktan uykusuzluktan orası ayrı ama ona ne oluyor neden beni hiç özlememiş ve bana hiç yanaşmıyor bu konu beni çok kırıyor kendimi istenmiyormuş gibi hissediyorum yada anne oldum diye artık beni o şekilde göremiyor mu bilmiyorum cinsellik olmayınca evlilik soguyor gibi geliyor bana bende çok düşkünü degilim ama gereksiz yere çok tartışır olduk kabul ediyorum bende biraz huysuz oldum zor geçti lohusalıgım uykusuzluga tahammül edemedim ona sataştıgım çok oldu bu mu uzaklaştırdı bilmiyorum ama normal mi bu kadar geçmesine ragmen hiç birliktelik olmaması ? Arkadaşlarıma soruyorum 40. Gün üzerme atladı nerdeyse falan diyorlar benim kocam beni gram özlememiş demekki diyorum. Hamileykende son 1 ay birlikte olmamıştık yani nerdeyse 3 aydır ev arkadaşı gibi olduk ..

Canım aynı şeyleri ben de hissetmiştim, bizim de 40’ımdan önce bana ima ediyordu mutlu oluyordum ama sonrasında hiç yanaşmayınca ben de istenmediğimi düşünmüştüm. Üstelik biz hamilelik haberinden sonra hiç birlikte olmadık. Sonra kendi sordu, meğerse benden bir atak bekliyormuş kaba olmamak için. Ağrın sızın varsa istemiyorsan zorlamayayım gibisinden dedi. Baya uzun süredir ilk olunca ben baya korkuyodum çünkü ama yaptık sonrasında sıkıntı olmadı. İstersen ima etme de konuş, belki o da içinden seni zorluyor gibi hissediyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…