2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Evet ya uyuyunca da sürekli uyanır mı acaba hissi ben daha bu hafta ilk kez tüm gün yalnız kalıyorum hep annem geliyordu günde en fazla 3-4 saat yalnızdık. Şimdi bugün ikinci yalnız günüm bakalım alışıyoruz kahvaltı yapabildiğim için şükrediyorum şimdilik yemek yapmak filan hayal

Reactions: Gao
Ya annem ve eşim varken ben çok daha rahat hissediyorum en azından sen tut ben duşa giricem diyorum veya biraz uzanabiliyorum… ama evde yalnızken duş filan imkansız ya uyanır ağlarsa diye korkumdan. Bi de makyaj filan ona ayrı şaşırıyorum dedim ya makyajlı yüzüme çocuğuma asla yaklaşamam bu kadar küçükken. Kıyafetlerim de emzirmeye uygun olmak zorunda sweat giymeyi filan özledim ama öyle rahat emziremem ki. Yazıyorum özelden

Reactions: Gao
Benim bir hocam söylemişti bunu serçe parmak ucuyla tattır damağı her şeye alışsın diye ben de yapacağım. Ama daha bize çoook var daha 2 ayı yeni doldu benim bebemin

Ben başından beri sadece beyazı gürültüyle uyutuyorum anne karnında duyduğu seslere benzer olduğu için 4 ay boyunca öneriyorlar sonra yavaş yavaş birakicaz m
Bende kullanıyorum özellikle gece uykusunda çok işe yarıyor
devam ederim öyleyse bir süre daha
Bir sürü beyaz gürültü var ya hangisi işe yarıyo en çok mademoisella @polimo
ben şunu dinletiyorum canım, arada su sesi gibi şeyler var ya daha hoşuma gitmişti benim. bebişte de işe yarıyor.
Kızlar 2 gün oldu oğlum kaka yapmıyor ama gaz çıkarıyor. Sizce zeytinyağ vereyim mi bekleyeyim mi? Huzursuz değil ama uykusu iyice azaldı çok sık uyanıyor kakadan mı bilmiyorum
probiyotşk verdiğin halde böyleyse bekle canım. masaj çok iyi geliyor onu yapabilirsin ama zeytintağının bir işe yaradığını görmedim. ben çok denedim sonumda kendiliğinden düzeldi bir ay sonra filan
Beyaz gürültü bebeğin dış seslere alışmasını engelliyormuş bebek hep irkiliyormuş. Benim çocuğumda çok irkiliyordu dinletmeyi bıraktığım gibi düzeldi
ama zaten irkildiği için beyaz gürültü açmaya başladım ben

Geçen hafta kusuyordu bu hafta hiç kusmuyor ya anlamadım ki, benle doymuyor mu acaba diyorum ama memede uyuyor göğsümü bırakıp, beş dk sonra mama veriyorum yine alıyor
Canım benim doktorum ilk 3 ay bebeğe ne verirsen alır demişti. Benim oğlum da aynı böyleydi 40 dk emip 90 cc mama alıp üstüne 25 dk emerdi falan. Ki onda da ben zorla ayırıyordum. Normal yaşadığın durum yani.
Kızlar ya ben işsizlik almaya başlıcam bu ay kısmetse. Asgari ücret arttıkça işsizlik maaşıda artmıyornmu ben mi yanlış biliyorum
Canım senin son 4 ayda aldığın brüt maaşın önemli asgari ücretli de olsan sen ayrıldıktan sonra gelen zam seni etkilemez

Ama geçen hafta böyle değildi ya hiç 90’ı bitirmemişti 60’ı bile bitirmemişti 30-40 alıp bırakıyordu :/ ne değişti bir haftada anlamıyorum az önce doyduğuna emindim keyifliydi beni emmişti vs denemek için verdim 80 içti yani

Benimki de çok irkiliyordu sebebini anlamıyordum. Etrafımdaki herkes söylüyordu. Sonra internette bi sitede gördüm. Çocuk anne karnındaki seslere alışık olduğu içinn beyaz gürültü de anne karnında hissediyor dışarıya yine adapte olamıyor o yüzden diğer seslerden korkup daha da irkiliyor. Bende beyaz gürültüyü bir anda kestim bir gece aniden. Üç hafta oldu toplasan 5 defa irkilmiştir .

Özel aşılar enabıza işlenmiyor galiba. Göremedim ben. Sizlerde var mı?

Ben gerçek hayatlarının böyle olduğuna hiiiiç inanmıyorum. Öyleyse de gerçekten arka planda evini temizleyen, azıcık bebeğin başında dur diyebileceği birileri vardır da öyledir. Ben de annem ve eşim yanımdayken yemek de yapıyorum, makyaj da yapıyorum, uyuyorum ya da evi temizleyebiliyorum vs. ama onlar yoksa yerimden bile kalkamıyorum. 5 sn tuvalete girerken ana kucağına koyuyorum bana baka baka ağlıyor. Bu arada uyusa ve uyanmayacağını bilsem işlerimi hallederdim de bitişiğiz sürekli.
İkinci el uygulamalarından çok temiz yarı fiyatından uyguna bulunabiliyor. Ben o şekilde aldım.
Hangi uygulamadan almıştın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…