- 19 Temmuz 2023
- 1.487
- 2.266
Evet ya uyuyunca da sürekli uyanır mı acaba hissiBen çok zor gideriyorum ihtiyaçlarımı. 2 dk dan uzun sürmüyor yemem. Eşim evdeyse yemek yapabiliyorum. O da her zaman değil. Geçen gün aralıksız 4 saat uyudu. Onu kontrol etmekten ben uyuyamadım. Alışmadık çünkü.
Ya uyuz olmak değil aslında sadece ben neyi beceremiyorum diye duruma dumur oluyorumYaa bu bahsettiginiz hesabın kullanıcı adını sorabilir miyim galiba aynı kişiye uyuz oluyoruz
Ya annem ve eşim varken ben çok daha rahat hissediyorum en azından sen tut ben duşa giricem diyorum veya biraz uzanabiliyorum… ama evde yalnızken duş filan imkansız ya uyanır ağlarsa diye korkumdan. Bi de makyaj filan ona ayrı şaşırıyorum dedim ya makyajlı yüzüme çocuğuma asla yaklaşamam bu kadar küçükken. Kıyafetlerim de emzirmeye uygun olmak zorunda sweat giymeyi filan özledim ama öyle rahat emziremem ki. Yazıyorum özeldenSanıyorum bu tür hatunlar kendilerine bir şekilde alan yaratılan hatunlar. Çünkü ben çocuk uyuduğunda motivasyonel olarak bir şey yapabilecek gücü bulmakta zorlanıyorum. Hele süslenme giyim kuşam… Geçen gün eşime beni tutuklamaya gelebilirler dedim, neden diye sordu, bakımsızlık ve çirkinlikten dedim. Saçmalama laflara bak diyorE ama öyle yalan mı? Haftasonu çıkacakken bile duşu anca yetiştiriyorum, çocuğu besle, bez değiştir, giydir derken çıkma vakti geliyor makyajmış süslenmeymiş yalan oluyor. Haftaiçi zaten öyle bir dünya yok.
Bir şeyi yanlış yaptığımız yok o yüzden. Şartlarımız farklı.
Ayrıca merak ettim hesabı özelden yazar mısınız?
Ben fisher price aldım ama değer miydi bilmiyorum açıkçası herhangi bir piyanolu halı da olurmuş gibiKızlar oyun halısı olarak ne önerirsiniz? Fisher price a 2500 lira vermek mantıklı mı gerekli mi sizce?
Benim bir hocam söylemişti bunu serçe parmak ucuyla tattır damağı her şeye alışsın diye ben de yapacağım. Ama daha bize çoook var daha 2 ayı yeni doldu benim bebeminBizim doktor 5. Aydan itibaren yediğin şeyleri parmak ucuyla bebeğe tattır dedi de bana mantıklı geldi ya yapıcam galiba bizi de öyle beslemişler sofrada ne piştiyse onu yemişiz yani. Beta hcg artıyo mu kese göründü mü ay aman hareketini hissettiniz mi muhabbetlerinden ek gıda dönemine geldik bile zaman ne kadar hızlı geçiyor
Ben başından beri sadece beyazı gürültüyle uyutuyorum anne karnında duyduğu seslere benzer olduğu için 4 ay boyunca öneriyorlar sonra yavaş yavaş birakicaz m
devam ederim öyleyse bir süre dahaBende kullanıyorum özellikle gece uykusunda çok işe yarıyor
probiyotşk verdiğin halde böyleyse bekle canım. masaj çok iyi geliyor onu yapabilirsin ama zeytintağının bir işe yaradığını görmedim. ben çok denedim sonumda kendiliğinden düzeldi bir ay sonra filanKızlar 2 gün oldu oğlum kaka yapmıyor ama gaz çıkarıyor. Sizce zeytinyağ vereyim mi bekleyeyim mi? Huzursuz değil ama uykusu iyice azaldı çok sık uyanıyor kakadan mı bilmiyorum
ama zaten irkildiği için beyaz gürültü açmaya başladım benBeyaz gürültü bebeğin dış seslere alışmasını engelliyormuş bebek hep irkiliyormuş. Benim çocuğumda çok irkiliyordu dinletmeyi bıraktığım gibi düzeldi
Hele minnoş seninki dahaBenim bir hocam söylemişti bunu serçe parmak ucuyla tattır damağı her şeye alışsın diye ben de yapacağım. Ama daha bize çoook var daha 2 ayı yeni doldu benim bebemin
link atar mısın canım hangisini aldın? oyun halısı önerilerine açığım bu arada. memnun olduklarınızı atabilirsiniz çok mutlu olurumBen fisher price aldım ama değer miydi bilmiyorum açıkçası herhangi bir piyanolu halı da olurmuş gibi
Canım benim doktorum ilk 3 ay bebeğe ne verirsen alır demişti. Benim oğlum da aynı böyleydi 40 dk emip 90 cc mama alıp üstüne 25 dk emerdi falan. Ki onda da ben zorla ayırıyordum. Normal yaşadığın durum yani.Geçen hafta kusuyordu bu hafta hiç kusmuyor ya anlamadım ki, benle doymuyor mu acaba diyorum ama memede uyuyor göğsümü bırakıp, beş dk sonra mama veriyorum yine alıyor
Canım senin son 4 ayda aldığın brüt maaşın önemli asgari ücretli de olsan sen ayrıldıktan sonra gelen zam seni etkilemezKızlar ya ben işsizlik almaya başlıcam bu ay kısmetse. Asgari ücret arttıkça işsizlik maaşıda artmıyornmu ben mi yanlış biliyorum
Ay bulamadım şimdi ama Amazon’dan almıştım normal klasik yeşil mavi piyanolu olanlink atar mısın canım hangisini aldın? oyun halısı önerilerine açığım bu arada. memnun olduklarınızı atabilirsiniz çok mutlu olurumkarar veremiyorum
Ama geçen hafta böyle değildi ya hiç 90’ı bitirmemişti 60’ı bile bitirmemişti 30-40 alıp bırakıyordu :/ ne değişti bir haftada anlamıyorum az önce doyduğuna emindim keyifliydi beni emmişti vs denemek için verdim 80 içti yaniCanım benim doktorum ilk 3 ay bebeğe ne verirsen alır demişti. Benim oğlum da aynı böyleydi 40 dk emip 90 cc mama alıp üstüne 25 dk emerdi falan. Ki onda da ben zorla ayırıyordum. Normal yaşadığın durum yani.
Canım senin son 4 ayda aldığın brüt maaşın önemli asgari ücretli de olsan sen ayrıldıktan sonra gelen zam seni etkilemez
Benimki de çok irkiliyordu sebebini anlamıyordum. Etrafımdaki herkes söylüyordu. Sonra internette bi sitede gördüm. Çocuk anne karnındaki seslere alışık olduğu içinn beyaz gürültü de anne karnında hissediyor dışarıya yine adapte olamıyor o yüzden diğer seslerden korkup daha da irkiliyor. Bende beyaz gürültüyü bir anda kestim bir gece aniden. Üç hafta oldu toplasan 5 defa irkilmiştir .devam ederim öyleyse bir süre daha
ben şunu dinletiyorum canım, arada su sesi gibi şeyler var ya daha hoşuma gitmişti benim. bebişte de işe yarıyor.
probiyotşk verdiğin halde böyleyse bekle canım. masaj çok iyi geliyor onu yapabilirsin ama zeytintağının bir işe yaradığını görmedim. ben çok denedim sonumda kendiliğinden düzeldi bir ay sonra filan
ama zaten irkildiği için beyaz gürültü açmaya başladım ben
Doktor tokluk hissi 3. Aydan sonra gelir dedi. O yuzdendir. Aç değildir yani.Geçen hafta kusuyordu bu hafta hiç kusmuyor ya anlamadım ki, benle doymuyor mu acaba diyorum ama memede uyuyor göğsümü bırakıp, beş dk sonra mama veriyorum yine alıyor
Bana da yazar mısınızYa uyuz olmak değil aslında sadece ben neyi beceremiyorum diye duruma dumur oluyorumözelden yazdım
Ay inşallah öyledir ya cuma günü tartı kontrolümüz var bakalım o zamana kadar hiç emin olamayacağımDoktor tokluk hissi 3. Aydan sonra gelir dedi. O yuzdendir. Aç değildir yani.
Bence yolundadır her şey. Özenle büyütüyorsunuz, belli.Ay inşallah öyledir ya cuma günü tartı kontrolümüz var bakalım o zamana kadar hiç emin olamayacağım
Kilosu çok geriden geldiği için çok endişeliyim maalesefBence yolundadır her şey. Özenle büyütüyorsunuz, belli.
Ya instagramda bi kadın var o da Eylül annesi kızı Eylül başında doğmuş. Bebekle bir günüm diye paylaşımlar yapıyor şaşkınlıktan ölüyorum, bebeğe tek başına bakıyor, bebek uyuyor bu gidiyor makyaj yapıyor duş alıyor vs sonra bebek uyanıyor makyajlı suratıyla bebeğini öpüyor :/ ne bilim bebek uslu uslu ana kucağında yatıyor o ev işi yapıyor yemeğini yiyor vs ya ben mi bi şeyi yanlış yapıyorum?
Makyaj yapmak mümkün değil dudağıma nemlendirici bile sürmüyorum bebeğime temas eder diye, WC’ye giderken bile ya uyanırsa korkusu var duşu hayal edemem, ne bilim giydiklerim bile kadından farklı sürekli memelerimi hızlıca açabileceğim şeyler giyiyorum bebeğimle ilgilenirken çok terlediğim için de çabuk çıkabilecek ince hırka filan giyiyorum öyle pijama sweat filan giyemiyorum. Yemek yemeye zor vakit buluyorum. Ben neyi yanlış yapıyorum yoksa bu hesaplar mı çok ütopik
Ben gerçek hayatlarının böyle olduğuna hiiiiç inanmıyorum. Öyleyse de gerçekten arka planda evini temizleyen, azıcık bebeğin başında dur diyebileceği birileri vardır da öyledir. Ben de annem ve eşim yanımdayken yemek de yapıyorum, makyaj da yapıyorum, uyuyorum ya da evi temizleyebiliyorum vs. ama onlar yoksa yerimden bile kalkamıyorum. 5 sn tuvalete girerken ana kucağına koyuyorum bana baka baka ağlıyor. Bu arada uyusa ve uyanmayacağını bilsem işlerimi hallederdim de bitişiğiz sürekli.Sanıyorum bu tür hatunlar kendilerine bir şekilde alan yaratılan hatunlar. Çünkü ben çocuk uyuduğunda motivasyonel olarak bir şey yapabilecek gücü bulmakta zorlanıyorum. Hele süslenme giyim kuşam… Geçen gün eşime beni tutuklamaya gelebilirler dedim, neden diye sordu, bakımsızlık ve çirkinlikten dedim. Saçmalama laflara bak diyorE ama öyle yalan mı? Haftasonu çıkacakken bile duşu anca yetiştiriyorum, çocuğu besle, bez değiştir, giydir derken çıkma vakti geliyor makyajmış süslenmeymiş yalan oluyor. Haftaiçi zaten öyle bir dünya yok.
Bir şeyi yanlış yaptığımız yok o yüzden. Şartlarımız farklı.
Ayrıca merak ettim hesabı özelden yazar mısınız?
Hangi uygulamadan almıştın canım?İkinci el uygulamalarından çok temiz yarı fiyatından uyguna bulunabiliyor. Ben o şekilde aldım.