Pazartesiyi bekle canimBu saatte test yapasım geldi ya napsam bilemedim yapayım mı sabahı mi bekliyim yoksa bende sizle pazartesi mi yapıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesiyi bekle canimBu saatte test yapasım geldi ya napsam bilemedim yapayım mı sabahı mi bekliyim yoksa bende sizle pazartesi mi yapıyım
Ay var sanki sizde ya ama kontrol çizgisinde çok kırmızı değil t çizgisi oyuzden silik çıkmış olabilir mi acaba sabah testi tekrarlayinKızlar sizce kuruma cizgisi mi regle 1 gün kaldı testi gündüz yaptım cizgi var gibiydi ama ben cok aldırış etmemiştim yok sanıp bırakmıştım sanki şimdi biraz belirgin gibi
Günün gecmediyse bekle cnm bazen geç çıkabiliyorBen dayanamayıp yaptım ve negatif
Offf eveet yaa bende fark ettim kontrol çizgiside cok koyu değil inşallah bu sefer gerçek çizgidir cok heycanlandım yarın regli olmazsam ertesi gün testi tekrarlayacam yada yarın sabah dayanamayıpAy var sanki sizde ya ama kontrol çizgisinde çok kırmızı değil t çizgisi oyuzden silik çıkmış olabilir mi acaba sabah testi tekrarlayin
Aynı günleri bekliyoruz sizinle ben de çok sancı çekiyorum iki gündür. Bazen hiç yok gibi bazen bir anda başlıyor. Hangisi olacaksa biran önce belli olsun istiyor insan. Reglse gelsin boşuna ağrı çekmeyeyim :) Sebebi belli olsun dimi amaBen geçen yaptım negatif çıktı ama daha 4 5 gün var ovulasyon takip eden kadın catlamadan 14 gün sonra test yap dedi o da 6 Aralık ta beklemedeyim hala ama çok sancım var kasıklarımda bıçak saplanır gibi anlamadım
İnşallah vardır yarın regl olmazsanız elinizde test versa sabah ilk idrarla yapın benceOfff eveet yaa bende fark ettim kontrol çizgiside cok koyu değil inşallah bu sefer gerçek çizgidir cok heycanlandım yarın regli olmazsam ertesi gün testi tekrarlayacam yada yarın sabah dayanamayıp
Kuruma çizgisine benziyor canımKızlar sizce kuruma cizgisi mi regle 1 gün kaldı testi gündüz yaptım cizgi var gibiydi ama ben cok aldırış etmemiştim yok sanıp bırakmıştım sanki şimdi biraz belirgin gibi
GörüyorummmKızlar benim gördüğümü siz de görüyor musunuz ? Rengiyle oynamadım sadece flaşla çektim oda karanlıktı mmatmazellll ve diğer kızlar
inş bende olduğu gibi olmaz hayırlı haber alırsınızİlk defa yapıyorum ben ateş takibini bu ay ovulsyon takibide yaptım ateş takip eden arkadaşlar var eski topicten onlar yardımcı oluyorlar bende pek anlamıyorum ama uygulama böyle söyledi testlerimde silik çıkıyor o yüzden ümitlendim biraz
Çok silik çıktı acaba ilk idrar değil diye mi böyleGörüyorummm
Bende görüyorum canm var gibi ilk idrar daha net olur sanki inşallah vardırKızlar benim gördüğümü siz de görüyor musunuz ? Rengiyle oynamadım sadece flaşla çektim oda karanlıktı mmatmazellll ve diğer kızlar
yarın tekrarlıcamİnşallah vardır yarın regl olmazsanız elinizde test versa sabah ilk idrarla yapın bence
Kuruma çizgisine benziyor canım
Bat 6 Aralık canım dayanamadım ondan yaptımGünün gecmediyse bekle cnm bazen geç çıkabiliyor
İnşallah sabah testini tekrarla bence ilk 10 dk sonucu kabul et sonrası zaten geçersiz sayılıyor. Bi de artimedle yapma canımİnşallah değildir canım bu ay hepimizin göbüşler bebiş dolsun
Çok silik var gbiKızlar benim gördüğümü siz de görüyor musunuz ? Rengiyle oynamadım sadece flaşla çektim oda karanlıktı mmatmazellll ve diğer kızlar
Bakalım inşallah bazen regl yaklaşınca beta biraz yükseliyormuş ve testlerde o gölgeler çıkabiliyormuş belki benim de öyle olmuşturBende görüyorum canm var gibi ilk idrar daha net olur sanki inşallah vardır
Aynen öyle canım ama bu bir gebenin günlüğü testiydiİnşallah sabah testini tekrarla bence ilk 10 dk sonucu kabul et sonrası zaten geçersiz sayılıyor. Bi de artimedle yapma canım