2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Kızlar sizce kuruma cizgisi mi regle 1 gün kaldı testi gündüz yaptım cizgi var gibiydi ama ben cok aldırış etmemiştim yok sanıp bırakmıştım sanki şimdi biraz belirgin gibi 🙈
Ay var sanki sizde ya ama kontrol çizgisinde çok kırmızı değil t çizgisi oyuzden silik çıkmış olabilir mi acaba sabah testi tekrarlayin

Ay var sanki sizde ya ama kontrol çizgisinde çok kırmızı değil t çizgisi oyuzden silik çıkmış olabilir mi acaba sabah testi tekrarlayin
Offf eveet yaa bende fark ettim kontrol çizgiside cok koyu değil inşallah bu sefer gerçek çizgidir cok heycanlandım yarın regli olmazsam ertesi gün testi tekrarlayacam yada yarın sabah dayanamayıp 🙈

Ben geçen yaptım negatif çıktı ama daha 4 5 gün var ovulasyon takip eden kadın catlamadan 14 gün sonra test yap dedi o da 6 Aralık ta beklemedeyim hala ama çok sancım var kasıklarımda bıçak saplanır gibi anlamadım
Aynı günleri bekliyoruz sizinle ☺️ ben de çok sancı çekiyorum iki gündür. Bazen hiç yok gibi bazen bir anda başlıyor. Hangisi olacaksa biran önce belli olsun istiyor insan. Reglse gelsin boşuna ağrı çekmeyeyim :) Sebebi belli olsun dimi ama 😚

Offf eveet yaa bende fark ettim kontrol çizgiside cok koyu değil inşallah bu sefer gerçek çizgidir cok heycanlandım yarın regli olmazsam ertesi gün testi tekrarlayacam yada yarın sabah dayanamayıp 🙈
İnşallah vardır yarın regl olmazsanız elinizde test versa sabah ilk idrarla yapın bence

Kızlar benim gördüğümü siz de görüyor musunuz ? Rengiyle oynamadım sadece flaşla çektim oda karanlıktı mmatmazellll mmatmazellll ve diğer kızlar

Eklentiler

• IMG_20241201_005809.jpg
    IMG_20241201_005809.jpg
    225,3 KB · Görüntüleme: 30
İlk defa yapıyorum ben ateş takibini bu ay ovulsyon takibide yaptım ateş takip eden arkadaşlar var eski topicten onlar yardımcı oluyorlar bende pek anlamıyorum ama uygulama böyle söyledi testlerimde silik çıkıyor o yüzden ümitlendim biraz
inş bende olduğu gibi olmaz hayırlı haber alırsınız :anneadayı:

X