Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bozulmaz demek istemişdindir umarımDüzelmez bence bizde gittik geldik farklı saatlerde uyudu ama bilemiyorum da tabii çocuktan çocuğa değişebilir
Göbek deliğime değecek nerdeyse omzuma atıp gezerim yakındaGöğüslerini sarkan varmı benim hem hamilelik de hem emzirirken çok doldular şimdide çok sarkmış durumda
Artık hayatımız böyle galibaAhahah aynı ben.gezmeyi bırak İlk ay tuvalete gidememe şoku
Ahhh ah hiç açma konuyu, bir de ikinci emzirme çok fena yaptı benim göğüslerimiGöğüslerini sarkan varmı benim hem hamilelik de hem emzirirken çok doldular şimdide çok sarkmış durumda
Saat 6-7’ye çeksen buluşmayı, uykuyu da 9 9 buçuğa, belki öyle orta yol bulunurAma o zaman kimseyi göremeden dönerim
Kendi yatağında uyurken örtüyorum mutlaka (gündüzleri) ama geceleri bizle uyuyo o yüzden bizim yorganı ayaklarına örtüyorum mecburen. Ama yorgan işi içime sinmiyor bugün değiştirip iki tane üst üste pike kullanıp birini ona örteceğim. Kendi yatağında uyusa gece örtmez uyku tulumu giydirirdim ama henüz geceleri bizle uyuyor anca böyle kaliteli gece uykusu alabiliyoruzBen örtmüyorum bebeğimin üstünü gece uyurken üşür mü acaba diyorum ama ensesi sıcacık hep. Siz örtüyor musunuz ? Bende ya kısa kollu zıbın + patikli tulum ya da uzun kollu zıbın yelek giydiriyorum
Oda kaç derece? Bizim oda 21-22 derece, ben askılı zıbın üstü patikli tulum onun üstüne de 0,5 tog uyku tulumu giydiriyorum geceleriBen örtmüyorum bebeğimin üstünü gece uyurken üşür mü acaba diyorum ama ensesi sıcacık hep. Siz örtüyor musunuz ? Bende ya kısa kollu zıbın + patikli tulum ya da uzun kollu zıbın yelek giydiriyorum
Bi orta yol bulcaz artık ne yapalımSaat 6-7’ye çeksen buluşmayı, uykuyu da 9 9 buçuğa, belki öyle orta yol bulunur
Ahhh ah hiç açma konuyu, bir de ikinci emzirme çok fena yaptı benim göğüslerimi
Eee nasıl yapıcaz bu yaşta böyle olduysa ilerde ne olcak kız bunlar Ben eski göğüslerimi istiyorum yaa sütyen takıncs toplanan şimdi takınca sanki içi dolu poşet gibi hey allhmmGöbek deliğime değecek nerdeyse omzuma atıp gezerim yakında
Bende aynını sorcaktımBozulmaz demek istemişdindir umarım
Benimkiler zaten büyüktü daha da büyüdü ve ağırlaştı hiçbir sütyen yukarı kaldıramıyo sütyenin ipleri omzumu kesiyo böyle bir şey olamazEee nasıl yapıcaz bu yaşta böyle olduysa ilerde ne olcak kız bunlar Ben eski göğüslerimi istiyorum yaa sütyen takıncs toplanan şimdi takınca sanki içi dolu poşet gibi hey allhmm
Yani dol boşal dol boşal sönük balon gibi oluyor. Eskisi gibi hiçbir zaman olmayacak maalesef ama estetik operasyon falan anca toparlarEee nasıl yapıcaz bu yaşta böyle olduysa ilerde ne olcak kız bunlar Ben eski göğüslerimi istiyorum yaa sütyen takıncs toplanan şimdi takınca sanki içi dolu poşet gibi hey allhmm
Annem çekicek onlar diyor avutma şekline ne demeliYani dol boşal dol boşal sönük balon gibi oluyor. Eskisi gibi hiçbir zaman olmayacak maalesef ama estetik operasyon falan anca toparlar
Bekarken olan vücudumla alakam kalmadı resmenn yaaBenimkiler zaten büyüktü daha da büyüdü ve ağırlaştı hiçbir sütyen yukarı kaldıramıyo sütyenin ipleri omzumu kesiyo böyle bir şey olamaz
Galiba hiçbirimizin kalmadıBekarken olan vücudumla alakam kalmadı resmenn yaa