2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Gece 11 den sabah 4 e kadar ağladı beyfendimiz. Bazen ayakta gezdirince bile durmuyordu normalde emen çocuk yine emmeyi reddettiği için saat başı 90 ml mama verdik en sonunda uyudu. Atak mı hastalık mı diş mi sendrom mu ne bu anlamadım ben yaaa milletin çocuğuna bakıyorm sakin sakin büyüyor bizimki desen ateş zaten yakıp alevliyor etrafı

Evet evet aynısı ya, ilk başlara çok güzel çıkıyordu şimdi çıkmıyor ama öksürük ve hırıltı devam
Pazar günü cigerini dünlettik temizdi. İyileşmiştir yani heralde kötüye gitmiyodır die umut ediyorum cigere inse bellie eder dimi

Pazar günü cigerini dünlettik temizdi. İyileşmiştir yani heralde kötüye gitmiyodır die umut ediyorum cigere inse bellie eder dimi
Nefes alışverişi hızlanıyor, gece uyurken nefes alış-verişini sayıyorum. Dakikada 25 in üstü iyi değil diye biliyorum, ordan anlamaya çalışıyorum

Kızlar ne zamamdır bakamıyorum buralara nasılsınız 3 aylık olduk biz herşey yolunda beslenme uyku düzeni oturdu çok şükür ama size bişey sormak istiyorum sütü terbiye olan var mı benim hala göğüs pedini hemen değiştirmezsem heryerim süt oluyor? Birde banyodan sonra burnunu serum fizyolojik olmadan aspiratörle temizliyorum bir sorun mu sizce

Kızlar biz bu kilo işini çözemedik bi türlü ya. Geçen hafta 4600’dü şimdi 4690 günlük 15 gram almış yani 20-30 alması gerekirken. Ama hiçbir açlık belirtisi yok, açlık ağlaması yok, en az 6-7 çişli bez var. Beni güzel emiyor, mamayı 90 cc’ye çıkarmıştık ama onu bitirmiyor kaç gündür, belki 20-30 cc içiyordur, benimle doyuyor yani. E kiloyu niye göremiyoruz tartıda. Doktorumuz endişelenme alacak kilo yine takip edelim diyor, aldığı kadar mama diyor. Ben nasıl yapacağız bilemiyorum artık

Bu arada gece bez değişikliğini sordum o kadar uzun kalmasın (gece 11 sabah 8) mantar pişik vs olabilir dedi. Ben yine gece 3 gibi kalktığımızda değiştireceğim

Benim pedler hep dolu dolu oluyordu şimdi hiç olmuyor sütüm yetiyor ama eskisi gibi dolmuyor pedler hep boş tek tük. Bende sütüm azaldı sanıyorum. Süt terbiye mi oluyormuş öyle

Benim de akıyor gümüş kapak takmazsam

Buna fazla ön süt içmesi de sebep oluyomuş yağlı sütü alamadığı için kilo alımı az olabilirmiş. Emzirmeyi nasıl yapıyorsun?

Sağım yapıyo musun veya süt arttırıcı şeyler kullanıyorsan da olabilir. Benim memeler sabah hariç hep sönük süt akmıyo ucundan ama kilo alımı iyiymiş bebişimin

kızlar biliyorum çok konuşuldu ama şimdi bulmakta zorlanıyorum. manuel sallanan ana kucağı alıcam. çok da pahalı olmayan ve memnun kaldığınız ne var? bana linkler misiniz bu zamana kadar almadım çok kullanamam die ama 1 ay da kullansam alıcam ya. slingle filan taşıyamıyorum artık

canım 7 24 gümüş kapak taktığım için akıyor mu farkında değilim. ama sütüm terbiye olmadı bence çünkü bi gün memelerim taş gibi süt fışkırıyor, bir gün sönük tam tersi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…