Zaten emen çocuğu memeden kopardım resmen biberon vererek. Ve dün hiç süt sagmadim. Meme vericem diye direttim. Hep mama yedi. Çok yetersizim.Selam kızlar, bugün kendimi annelik konusunda aşırı yetersiz hissettim. Sadece histe değil. Sanırım çok yetersizim. 1 ay annem ilgilendi, 1 hafta kayınvalidem şimdi eşim devreye girdi çok düzenli edemesede epey bir yardım ediyor. Resmen herkes destek oldu. Ama ben o kadar beceriksizim ki hep uykum var, bir türlü enerjik olamıyorum. Elim çok ağır bir iş beceremiyorum. Çocuğun temel ihtiyaçlarini karşılıyorum başka da ne bir tummy time ne bır zeka kartı gösterme, ne dışarıda bir yürüyüş yaptırma hiçbir şey yapamıyorum. Bugün eşimle tartıştık ve yardım etmeyi kesti. Sabahtan akşama kadar bir ıspanak yemeğini zar zor yaptım. Mental olarakta çocuğuma sevgi dolu olamıyorum. Çok istiyorum ama o enerji gelmiyor. Çok uslu bir çocuk ama ben onu hiç hak etmiyorum. Influencerlari görünce öyle hissediyoruz falan demiştik ama bir arkadaşımı takip ediyordum çocuğu şimdi 5,6 yaşına getirdi ama bu sure zarfinda o kadar güzel etkinlikler yapıyordu ki onunla. Hiçbir bahanem yok.