2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Selam kızlar, bugün kendimi annelik konusunda aşırı yetersiz hissettim. Sadece histe değil. Sanırım çok yetersizim. 1 ay annem ilgilendi, 1 hafta kayınvalidem şimdi eşim devreye girdi çok düzenli edemesede epey bir yardım ediyor. Resmen herkes destek oldu. Ama ben o kadar beceriksizim ki hep uykum var, bir türlü enerjik olamıyorum. Elim çok ağır bir iş beceremiyorum. Çocuğun temel ihtiyaçlarini karşılıyorum başka da ne bir tummy time ne bır zeka kartı gösterme, ne dışarıda bir yürüyüş yaptırma hiçbir şey yapamıyorum. Bugün eşimle tartıştık ve yardım etmeyi kesti. Sabahtan akşama kadar bir ıspanak yemeğini zar zor yaptım. Mental olarakta çocuğuma sevgi dolu olamıyorum. Çok istiyorum ama o enerji gelmiyor. Çok uslu bir çocuk ama ben onu hiç hak etmiyorum. Influencerlari görünce öyle hissediyoruz falan demiştik ama bir arkadaşımı takip ediyordum çocuğu şimdi 5,6 yaşına getirdi ama bu sure zarfinda o kadar güzel etkinlikler yapıyordu ki onunla. Hiçbir bahanem yok.
Zaten emen çocuğu memeden kopardım resmen biberon vererek. Ve dün hiç süt sagmadim. Meme vericem diye direttim. Hep mama yedi. Çok yetersizim.

kızlarrr bebeği kabızlık yaşayıp da şunu yaptım düzeldi diyen var mı bir el verin Allah aşkına. çocuk yapamadıkça ben darlanıyorum stresten ben bile yapamıyorum 🥹 ne çare olur ki? zeytinyağı denedim, yok. masaj yapıyorum her akşam yine yok. çocuk çok huzursuzlanıyor. kakasını yaptığı gün iyi ama 2 gün sonra sıkıntı başlıyor. bugün 3. gün bitti hâlâ yapmadı :KK43: yapınca da gayet sıvı bir kaka yapıyor yani hiç katı ya da zorlanacağı bir kaka değil yine de kabız sayılır mı bilemiyorum ama durum bu. napsam ya 🥲
Osman gönlüal derdi hep 10 güne kadar kaka yapmayabilir. Sıkıntı hali gazdan. Gazla birlikte de kakası geliyor beze eğer kaka yapmayacaksa tabi. Gaz çıkartmaya yardım edebilirsiniz ancak.

Bebeğim gündüz uykusunu az yapsa da çok yapsa da 4 te gözlerini gazla açıyor bu saate kadar da uyumuyor yaşayan var mı böyle bir şey

Kızlar ya Bir sene oldu Biz de tık yok ilişki anlamında Hadi hamileyken korkuyordu anlıyordum onu sonra doğum yaptım kırkım çıktı 30 gün oldu hala bir istek yok prezervatif alması gerektiğini söylemiştim alamadım diye geçiştirdi iki kez Bugün tekrar sordum istek mi Yok hiç diye Saçmalama çok istiyorum diyor istesen alırdın dedim. Beni mi çekici bulmuyorsun artık diyorum. Bu ara çok borç içindeyiz onu söyledi adapte olamıyorum şu sıkıntılar yüzünden diyor. Hiç böyle biri değil ama artık başkası falan olduğunu düşüncem sinir olmaya başladim hiç mi istemez insan
Sen adım at yaklaş o konuda. Eğer ilişki olursa dışa boşalsın en azından. Taş olsa çatlar yani erkekler normalde 40 ının çekmesini iple bekler

Kızlar ya Bir sene oldu Biz de tık yok ilişki anlamında Hadi hamileyken korkuyordu anlıyordum onu sonra doğum yaptım kırkım çıktı 30 gün oldu hala bir istek yok prezervatif alması gerektiğini söylemiştim alamadım diye geçiştirdi iki kez Bugün tekrar sordum istek mi Yok hiç diye Saçmalama çok istiyorum diyor istesen alırdın dedim. Beni mi çekici bulmuyorsun artık diyorum. Bu ara çok borç içindeyiz onu söyledi adapte olamıyorum şu sıkıntılar yüzünden diyor. Hiç böyle biri değil ama artık başkası falan olduğunu düşüncem sinir olmaya başladim hiç mi istemez insan
Ben evde hiçbişey giymesem bile tahrik edici şeyler yapıyorum ama sanki ben farkında değilmişim gibi. Özel bölgesine bakın dalmış gibi yapın sonra aniden gözlerinizi çevirin. O sizin baktığınızı görsün. Mutfakta eğilin bulaşık doldurun makineye. Çocuğu yatağın üstünde tutarken zıplayın durmuyor diyin. Cinsel içerikli filmler açın ya da tv de tesadüfmüş gibi kalsın. Yapın işte bişeyler 😅

Ben evde hiçbişey giymesem bile tahrik edici şeyler yapıyorum ama sanki ben farkında değilmişim gibi. Özel bölgesine bakın dalmış gibi yapın sonra aniden gözlerinizi çevirin. O sizin baktığınızı görsün. Mutfakta eğilin bulaşık doldurun makineye. Çocuğu yatağın üstünde tutarken zıplayın durmuyor diyin. Cinsel içerikli filmler açın ya da tv de tesadüfmüş gibi kalsın. Yapın işte bişeyler 😅
Hey maşallah reis kadınlıkta diz çöküp tövbe isteriz gibi senden 🥲

Osman gönlüal derdi hep 10 güne kadar kaka yapmayabilir. Sıkıntı hali gazdan. Gazla birlikte de kakası geliyor beze eğer kaka yapmayacaksa tabi. Gaz çıkartmaya yardım edebilirsiniz ancak.
ya belki gaz sıkıntısı çeken bebek daha çoktur ama benim bebeğimin kaka yapamadığı için huzursuz olduğuna eminim. gaz çıkarabiliyor çünkü ama 3. gün başlıyor bu huzursuzluk ve karnı da sertleşiyor. o yüzden bizimki kakayla ilgili muhtemelen. dediğiniz videoyu ben de izledim ama onun ayrımını çocuğunu iyi gözlemleyen bi anne zaten yapar diye düşünüyorum. gaz çıkarabiliyor ama kakayı yapamıyor ve ıkınıyor şu an. geceden beri uyuyamadı bu yüzden. gazı da kötü kokuyor bu arada, sanki arkasından kaka gelecek bi gazmış gibi ama gelen giden yok 😬

ya belki gaz sıkıntısı çeken bebek daha çoktur ama benim bebeğimin kaka yapamadığı için huzursuz olduğuna eminim. gaz çıkarabiliyor çünkü ama 3. gün başlıyor bu huzursuzluk ve karnı da sertleşiyor. o yüzden bizimki kakayla ilgili muhtemelen. dediğiniz videoyu ben de izledim ama onun ayrımını çocuğunu iyi gözlemleyen bi anne zaten yapar diye düşünüyorum. gaz çıkarabiliyor ama kakayı yapamıyor ve ıkınıyor şu an. geceden beri uyuyamadı bu yüzden. gazı da kötü kokuyor bu arada, sanki arkasından kaka gelecek bi gazmış gibi ama gelen giden yok 😬
Aynı benimki aynısı. Kötü kokulu gazlar çıkmak bilmeyen kakalar. Kakası eskiden hardal rengi ve pütürlüydü çiçek gibi. Şimdi 3-4 güne bir yapıyor ve sıvı. Doktora sordum normal bu ay bağırsaklarını regüle ediyor dedi ama her gün emerken hardal rengi sıçan ve uyuyanoğlumu özledim 🥲

Bizde de durumlar aynı hayatım. Bana açık itiraf geldi libido düşüklüğü yaşıyormuş benden kaynaklı değilmiş tamamen onunla ilgiliymiş hamileyken bunu söylemek bencilce gelmiş doktora gitmeyi teklif edecekmiş de falan filan işte . Akışına bıraktım. Ne edeyim.

Aynı benimki aynısı. Kötü kokulu gazlar çıkmak bilmeyen kakalar. Kakası eskiden hardal rengi ve pütürlüydü çiçek gibi. Şimdi 3-4 güne bir yapıyor ve sıvı. Doktora sordum normal bu ay bağırsaklarını regüle ediyor dedi ama her gün emerken hardal rengi sıçan ve uyuyanoğlumu özledim 🥲
aynı şekilde ya 🥹 her gün 3 kez yapardı en az. nolacakmış yani düzene girecek miymiş bu ay? lütfen girsin çünkü

Oy kuzum 😊 kolay çıkışları olsun inşallah

Bizde de durumlar aynı hayatım. Bana açık itiraf geldi libido düşüklüğü yaşıyormuş benden kaynaklı değilmiş tamamen onunla ilgiliymiş hamileyken bunu söylemek bencilce gelmiş doktora gitmeyi teklif edecekmiş de falan filan işte . Akışına bıraktım. Ne edeyim.
Vay arkadaş napcaz ya

Biz sünnet olamadık kızlar sünnet derisini açtı doktor ve peygamber sünneti olduğunu fark etti narkoz da aldı ama iptal etti 6 aylıkken ameliyat olacak idrar deliğini yukarı taşıyacaklar 😕 Erkek çocuğu olanlar sünnet için acele edin kızlar bizimki gibi bir durum varsa deriyi açmadan göremiyorlarmış maalesef ve 1 yaşına gelmeden ameliyat yaptırmak gerekiyormuş 😕
yeni korku yüklendi şu an 🫢 ben 1 yaşı geçsin hele diyordum. çokkk geçmiş olsun bu arada, inşallah hiç sorunsuz sıkıntısız atlatır bebiş. iyi ki erkenden fark edilmiş

Son düzenleme:
Benim kızım da aynı gazın kokusu kıyafetine siniyor ama kaka yok cumartesiden beri :KK43:

Arkadaşlar 27 Eylül doğumluyuz boynunun altı katlandığı için kızardı bebisimin pişik gibi eytinyağı birde doğal içerikli nemlendirici vardı bebek için sürdüm fayda etmedi siz neler yaptınız pudra filan mı alsam

Vay arkadaş napcaz ya
Valla bilmiyorum ya bu konu canımı sıkıyor iyiden iyiye. Hayır ben kuruluk problemi yaşarım ben istemem anlarım da bunlara noluyor yani alo.
Benim kızım da aynı gazın kokusu kıyafetine siniyor ama kaka yok cumartesiden beri :KK43:
Sıkıntı basıyor beni şu kakayı yapmadıkça 🥲
Ooo bunlar ne ki 😅 ben daha neler neler yapıyorum.
Hele de bacım neler neler yapıyorsun 😂

Ay dayanamıyorum artık kafamı tutamıyorum 🥲gece saatte bir iki saatte bir uyanıp emiyor 6 dan 8.30 a kadar ikiniyor gazını çıkarıyor kaka yapmaya çalışıyor her gün böyle ama 😩 ya bir ara gece uykusu 3-4 saatti buluyordu acıkıyor mu acaba diye ben vicdan yapıyordum 😕

Son düzenleme:
X