Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynısı ya ayyyyynısıAy dayanamıyorum artık kafamı tutamıyorum gece saatte bir iki saatte bir uyanıp emiyor 6 dan 8.30 a kadar ikiniyor gazını çıkarıyor kaka yapmaya çalışıyor her gün böyle ama ya bir ara gece uykusu 3-4 saatti buluyordu acıkıyor mu acaba diye ben vicdan yapıyordum
Farkında olmamış gibi davranıp onu tahrik eden şeyleri yapıyorum. Mesela bebeği emzirmeden önce göğüslerim çok dolu şiş oluyor kaplı sütyen takınca baya güzel duruyor bebeği kucağımda tutarak öyle yanına gidiyorm eğiliyorum. Tut göğsümü açayım emzirecwgim diyorum. Bi ara eşim bebeği kucağına alıp sallıyordu dursun diye. Bende bebeği kucağıma alıp eşimin üstüne oturdum zıpladım dedim öyle durmaz böyle durur diye. Sağolsun bizimki kolik olduğu için duruyor öyle yerde oturup bebekle ilgileniyorum eşime gel tut diyorum. O ayakta oluyor bende yerde ona doğru yaklaşıyorum bebeği öyle uzatıyorum sonra elim bi yerlerine çarpıyor. Bazen bebeğimi alıp omzuma koyuyorm arkaya doğru bakıyor. Eşime de diyorum gel bak kusmuş mu nefes alıyor mu yüzünü görmüyorum. O arkadan gelip bebeğe bakıyor bende çaktırmadan sallamış gibi yapıp eşime doğru geri geri geliyorum. Çarpıyorum bebişler 7 24 kucağımızda zaten inmiyorlar ve en azından bunu fırsat bilip kullanalım bi ara da eşimin ağzına kuru yemiş koydum. Ye bari bi işe yarasın dedim onunda zoruna gitti bu durum tabiValla bilmiyorum ya bu konu canımı sıkıyor iyiden iyiye. Hayır ben kuruluk problemi yaşarım ben istemem anlarım da bunlara noluyor yani alo.
Sıkıntı basıyor beni şu kakayı yapmadıkça
Hele de bacım neler neler yapıyorsun
Bi doktorla konuşsanız belki probiyotik verirAy dayanamıyorum artık kafamı tutamıyorum gece saatte bir iki saatte bir uyanıp emiyor 6 dan 8.30 a kadar ikiniyor gazını çıkarıyor kaka yapmaya çalışıyor her gün böyle ama ya bir ara gece uykusu 3-4 saatti buluyordu acıkıyor mu acaba diye ben vicdan yapıyordum
Biagai kullanıyoruz canım uzun süredir zaten. Gece mi versem diye düşünüyorum artıkya o kadar zorlanıyor ki o zorlanmaya katı bir kaka çıkması gerekiyor yani ama normal sıvı oluyor gayetBi doktorla konuşsanız belki probiyotik verir
Canım çişli bez sayısı nasıl yeterince doyuyor muya belki gaz sıkıntısı çeken bebek daha çoktur ama benim bebeğimin kaka yapamadığı için huzursuz olduğuna eminim. gaz çıkarabiliyor çünkü ama 3. gün başlıyor bu huzursuzluk ve karnı da sertleşiyor. o yüzden bizimki kakayla ilgili muhtemelen. dediğiniz videoyu ben de izledim ama onun ayrımını çocuğunu iyi gözlemleyen bi anne zaten yapar diye düşünüyorum. gaz çıkarabiliyor ama kakayı yapamıyor ve ıkınıyor şu an. geceden beri uyuyamadı bu yüzden. gazı da kötü kokuyor bu arada, sanki arkasından kaka gelecek bi gazmış gibi ama gelen giden yok
Bugün yaptı ıkınarak, çok mutluyumValla bilmiyorum ya bu konu canımı sıkıyor iyiden iyiye. Hayır ben kuruluk problemi yaşarım ben istemem anlarım da bunlara noluyor yani alo.
Sıkıntı basıyor beni şu kakayı yapmadıkça
Hele de bacım neler neler yapıyorsun
Pudra iyi değil hametan sürünArkadaşlar 27 Eylül doğumluyuz boynunun altı katlandığı için kızardı bebisimin pişik gibi eytinyağı birde doğal içerikli nemlendirici vardı bebek için sürdüm fayda etmedi siz neler yaptınız pudra filan mı alsam
Hadi inşallah darısı başımızaBugün yaptı ıkınarak, çok mutluyum
E nabızda tahlillerim kısmında bebeğimin tarama sonuçları diye bir bölüm var orada çıkıyor. Ama e nabıza düşmesi biraz zaman alıyor sonuçlar çıktıktan sonra hemen düşmüyorMerhaba kızlar topuk kanı sonuçlarını nereden görüyorduk? Birisi yazmıştı sanırım ama bulamadım
Teşekkürler canımPudra iyi değil hametan sürün
Ah kuzum benim ya inan ki son dönemde bizde de değişimler var günde 1 kere yapıyor ama yapana kadar cook zorlanıyor anlatamam . Bende d vitamini ve probiyotik beraber kullanıyorum velavitin gaz damlası kullanmadım hiç ama sanırım bu dönemde tüm bebeklerde bu sıkıntı var herkes bundan yakınıyorBiagai kullanıyoruz canım uzun süredir zaten. Gece mi versem diye düşünüyorum artıkya o kadar zorlanıyor ki o zorlanmaya katı bir kaka çıkması gerekiyor yani ama normal sıvı oluyor gayet
Çook teşekkür ederim canım Allah razı olsun elhamdülillah sonuçlarımız temiz çıkmış. Bir hastalıktan şüpheleniliyordu. Rabbim ne muradın varsa versin. Günlerdir bu sonucu görmeyi bekliyordukE nabızda tahlillerim kısmında bebeğimin tarama sonuçları diye bir bölüm var orada çıkıyor. Ama e nabıza düşmesi biraz zaman alıyor sonuçlar çıktıktan sonra hemen düşmüyor
Hey maşallah reis kadınlıkta diz çöküp tövbe isteriz gibi senden
Emzirmeye oldugu gibi danışmanlık bişeyler ayarla kraliçe acil yaBen evde hiçbişey giymesem bile tahrik edici şeyler yapıyorum ama sanki ben farkında değilmişim gibi. Özel bölgesine bakın dalmış gibi yapın sonra aniden gözlerinizi çevirin. O sizin baktığınızı görsün. Mutfakta eğilin bulaşık doldurun makineye. Çocuğu yatağın üstünde tutarken zıplayın durmuyor diyin. Cinsel içerikli filmler açın ya da tv de tesadüfmüş gibi kalsın. Yapın işte bişeyler
İyi fikir hamile kalmak için çok aşırı ilişki olıyordu ot almıştık ona artsn diye yapıp önüne koyalım anlasınFarkında olmamış gibi davranıp onu tahrik eden şeyleri yapıyorum. Mesela bebeği emzirmeden önce göğüslerim çok dolu şiş oluyor kaplı sütyen takınca baya güzel duruyor bebeği kucağımda tutarak öyle yanına gidiyorm eğiliyorum. Tut göğsümü açayım emzirecwgim diyorum. Bi ara eşim bebeği kucağına alıp sallıyordu dursun diye. Bende bebeği kucağıma alıp eşimin üstüne oturdum zıpladım dedim öyle durmaz böyle durur diye. Sağolsun bizimki kolik olduğu için duruyor öyle yerde oturup bebekle ilgileniyorum eşime gel tut diyorum. O ayakta oluyor bende yerde ona doğru yaklaşıyorum bebeği öyle uzatıyorum sonra elim bi yerlerine çarpıyor. Bazen bebeğimi alıp omzuma koyuyorm arkaya doğru bakıyor. Eşime de diyorum gel bak kusmuş mu nefes alıyor mu yüzünü görmüyorum. O arkadan gelip bebeğe bakıyor bende çaktırmadan sallamış gibi yapıp eşime doğru geri geri geliyorum. Çarpıyorum bebişler 7 24 kucağımızda zaten inmiyorlar ve en azından bunu fırsat bilip kullanalım bi ara da eşimin ağzına kuru yemiş koydum. Ye bari bi işe yarasın dedim onunda zoruna gitti bu durum tabi
Hemen ayarlıyorum benim eşimde ilk istiyordu ama böyle bi soğukluk oldu çekindi yaklaşamadı bi de ben emziriyorm diye göğsüme dokunsmıyordu ama ben aramızdaki o mesafeleri aştım valla her zaman ona diyorum yatsın kalksın benim gibi karısı olduğu için şükretsinEmzirmeye oldugu gibi danışmanlık bişeyler ayarla kraliçe acil ya
İster ot ister macun koy yeterki işe yarasın ama yani erkekler bildiğim kadarıyla çok istekli oluyor bu konularda doğumdan sonra durgunlaşıyorlar. Çoğu evli insanın arası o yüzden açılıyor. Bebeklerimizle ilgilendiğimiz kadar kocalarımızla da ilgilenelim. Eğer ki ona rağmen hala geri duruyorsa demekki problem onlardaİyi fikir hamile kalmak için çok aşırı ilişki olıyordu ot almıştık ona artsn diye yapıp önüne koyalım anlasın
Kız bebek mi bunlar biz niye ilgileniyoz. valla biz birbirimize sarılacak vakti bulduk mu uyuyakalıyoz zaten. Ya da akşam belimizin ne kadar agrıdıgını anlatıp agrı tespiti yapıp sonrasında bu bebe ne zaman uyur/uyanır üzerine tahminler yapıp. Bezinin değişme zamanını tayin ediyoruz. Bizimki genelde cinli olup bizi izledigi veya kucakta tasınmayı istediginden musait zamanımızda sırtlarımızın yere temas etmesini diliyoruz. iyi gunumuzdeyse topu topu 5 saat uyuyo benim koca. Oda deliksiz değil cocuga kalkıyor. Sanmıyorum aklına boyle bişey gelsin. Yani geliyorsa da gözü yemiyordur. Cucuthecattİster ot ister macun koy yeterki işe yarasın ama yani erkekler bildiğim kadarıyla çok istekli oluyor bu konularda doğumdan sonra durgunlaşıyorlar. Çoğu evli insanın arası o yüzden açılıyor. Bebeklerimizle ilgilendiğimiz kadar kocalarımızla da ilgilenelim. Eğer ki ona rağmen hala geri duruyorsa demekki problem onlarda
Ben göremedim canım tarama sonuçları diyr bir yerÇook teşekkür ederim canım Allah razı olsun elhamdülillah sonuçlarımız temiz çıkmış. Bir hastalıktan şüpheleniliyordu. Rabbim ne muradın varsa versin. Günlerdir bu sonucu görmeyi bekliyorduk
Ama sen taktikleri ver gene de lazım olur bi günİster ot ister macun koy yeterki işe yarasın ama yani erkekler bildiğim kadarıyla çok istekli oluyor bu konularda doğumdan sonra durgunlaşıyorlar. Çoğu evli insanın arası o yüzden açılıyor. Bebeklerimizle ilgilendiğimiz kadar kocalarımızla da ilgilenelim. Eğer ki ona rağmen hala geri duruyorsa demekki problem onlarda