2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Gündüz uykusu deyince de biz :) Gerçekten bilmiyorum arkadaşlar ben bu uyku işini beceremiyorum. Memede uyuyor zaten ve sürekli emziriyorum bilmiyorum ne olacak böyle ya.
Canımm bütün gün boyu 2 uyku yapıyor ve sadece 15 ya da 20 dakika uyuyor benimki de Sling ile 2 saat uyudu çıkartmadım tabi

Canımm bütün gün boyu 2 uyku yapıyor ve sadece 15 ya da 20 dakika uyuyor benimki de Sling ile 2 saat uyudu çıkartmadım tabi
Ya. Huysuzlanmasa derim ki okey böyle istiyorsa böyle olsun hem huysuzlanıyor uykusuzluktan hem uyumuyor üzülüyorum sonra perişan oluyor diye. Az önce eşim yatırdı yine 20 dk uyudu ııııh mıh yaptı uyandı. Yahu bir saat aralıksız bir yatsa dinlense ona da fayda vallahi bana da memem sündü emzirmekten

Sab simplex gaz damlası kullanıyoruz biz gazi için ve tadına bayılıyor benimki bazen ağlarken mememe sürüyorum tutmadiginda hemen tutuyor 😅 belki denemek istersin
Merhabalar bizde gaz damlası kullanıyoruz damlayı nasıl veriyorsunuz direk agzinami yada mamasina falan ekleyip mi

Ya. Huysuzlanmasa derim ki okey böyle istiyorsa böyle olsun hem huysuzlanıyor uykusuzluktan hem uyumuyor üzülüyorum sonra perişan oluyor diye. Az önce eşim yatırdı yine 20 dk uyudu ııııh mıh yaptı uyandı. Yahu bir saat aralıksız bir yatsa dinlense ona da fayda vallahi bana da memem sündü emzirmekten
Ah kesinlikle bir saat uyusa razıyım bende dinleneceğim o da çünkü hem bedenen hem zihnen çok yorucu oluyor böyle. Huysuzlandıkça bizde stres oluyoruz ister istemez

Çok geçmiş olsun. Siz çok zor bir süreçten geçtiniz çok yıprandınız 3. Şahıslarım müdahale etmesi iyice zıvanadan çıkardı muhtemelen. Bence bir süre kimseyle görüşmeyin iki tarafta ilişkinize bi karışmasınlar sonra oturun konuşun fevri karar vermeyin.
Aynen dediğin gibi oldu şuan iyi gibiyiz herkes yakında evine dönecek ben çok yoruldum psikolojim çok berbat zaten hamilelikten önce de rahatsızlığım vardı ilaçları Bi anda kesmiştim bu sefer panik atak anksiyete hepsi coştu mecbur ilaca başlamak zorunda kaldım. Biraz zamana ihtiyacım var

canım neler olmuş öyle bi anda. bir sakinleşmekte fayda var. sen şu an hâlâ lohusa sayılırsın, çok zor günler geçirdik ve bebek doğunca da hiçbir şey kolaylaşmadı. bunların getirdiği büyük bir yorgunluk ve stres var üzerinde ama bu durumda geri dönülmez kararlar almayın. psikiyatri değil de belki iyi bir psikolog da yardımcı olabilir, hatta belki çift terapisi alırsınız. sen daha önce hiç eşinle büyük sorunlardan bahsetmemiştin diye hatırlıyorum yanılıyor muyum? neden bu kadar sertleşti durum? en önemlisi önce sen iyi ol, sonra da bebişine iyi geleceksin. onun en çok sana ihtiyacı var.

Eşimle sorunum yoktu ama bebek geldikten sonra herşey değişti herkes ailemize müdahil oldu ve biliyorsun prematüre olduğu için desteksiz duramadım bu sefer ortalık çok karıştı her kafadan bir ses çıktı ve herkes bir anda birbirine girdi hani böyle düğün öncesi aileler birbirine girer ya ortalık karışır aynen öyle oldu herkes de kendini haklı görüyor
psikolojim çok berbat zaten hamilelikten önce de rahatsızlığım vardı ilaçları Bi anda kesmiştim bu sefer panik atak anksiyete hepsi coştu mecbur ilaca başlamak zorunda kaldım. Biraz zamana ihtiyacım var
Allah yardımcın olsun, bebekle ilglenmek annelik bu kadar zorken bir de bunların olması nasıl insnalar bunlar ya, bence uzun süre görüşmeyin bi sakinleşsin ortalık . kimsenin bu süreçte yaptgını da unutmayın affetmeyin bence

Amin Bi süre yalnız kalmak istiyorum zaten artık ve kalabalık bizi bu hale getirdi ne yazık ki

Kızlar bu beslenmeden ne çektim ben 😔 şimdi de biberon reddi başlıyor ağlaya ağlaya içiyor sütü biberondan. Zaten memeyi asla emmek istemiyor. Napcamı şaşırdım. Düzeltilmiş 2 aylık. Sizin bebişlerde var mı böyle durum biberonu mu değiştrsem bilemedim. Sütümü mü sevmiyor onu da anlamadım çaresizlikten mahvoldum 😢 zaten süt sağmak o kadar zor ki. İçmeyince de kahroluyorum😢
Gazı vardır aynısı benim de başıma geldi bende sağıp veriyorum bir iki hafta aynısını yaptı zorla besledim ilave şurupla biraz düzeldi yada beslenme saatlerini uzatabilirsin biz o şekilde başa çıktık

Bir vitamin önereceğim sana, idrar enfeksiyonuna çok iyi geliyor. Direkt turna yemişi alıp gün içinde de tüketebilirsin.
Önceki hamileliğimde çok faydasını görmüştüm. Enfeksiyonun gecince bir bak derim.

Ocean Cranberry
Merhaba 6 haftalığım şuanda cranberry kullanılır mı sizce

arkadaslar selamlar, 2.ay asilarini yaptirdik bugun. Atesinyok ama agliyor ve huzursuz. Ayni durumda olan var mi? Dr'a yazdim carpol aurup verin dedi ama vermekte istemiyorum atesi cikmadan.

Aynen dediğin gibi oldu şuan iyi gibiyiz herkes yakında evine dönecek ben çok yoruldum psikolojim çok berbat zaten hamilelikten önce de rahatsızlığım vardı ilaçları Bi anda kesmiştim bu sefer panik atak anksiyete hepsi coştu mecbur ilaca başlamak zorunda kaldım. Biraz zamana ihtiyacım var

Eşimle sorunum yoktu ama bebek geldikten sonra herşey değişti herkes ailemize müdahil oldu ve biliyorsun prematüre olduğu için desteksiz duramadım bu sefer ortalık çok karıştı her kafadan bir ses çıktı ve herkes bir anda birbirine girdi hani böyle düğün öncesi aileler birbirine girer ya ortalık karışır aynen öyle oldu herkes de kendini haklı görüyor
psikolojim çok berbat zaten hamilelikten önce de rahatsızlığım vardı ilaçları Bi anda kesmiştim bu sefer panik atak anksiyete hepsi coştu mecbur ilaca başlamak zorunda kaldım. Biraz zamana ihtiyacım var

Amin Bi süre yalnız kalmak istiyorum zaten artık ve kalabalık bizi bu hale getirdi ne yazık ki
hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah bir an önce güzelce atlatırsın bu zor süreci 💕

Ben de aynı durumdayım çok yoruldum başıma ağrılar giriyo artık. Sadece kucakta uyuyo hiç bırakamıyorum kucaksız memesiz uyutmayı denetim katıla katıla ağlıyo mümkün değil

arkadaslar selamlar, 2.ay asilarini yaptirdik bugun. Atesinyok ama agliyor ve huzursuz. Ayni durumda olan var mi? Dr'a yazdim carpol aurup verin dedi ama vermekte istemiyorum atesi cikmadan.
Bizim de ateş olmadı sadece mızırdandı bol bol emzirdim kucakta gezdirdim ertesi gün bir şeyi kalmadı

X