- 31 Aralık 2023
- 511
- 407
- 29
Ravla lohusa yağı kuzum. Zaten normalde yağı arttıran besinlerden oluşuyor ama onları ayrı ayrı alıp tüketmek için zamanım yok maalesef o yüzden yağ çok işime geliyorNeydi yağın adı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ravla lohusa yağı kuzum. Zaten normalde yağı arttıran besinlerden oluşuyor ama onları ayrı ayrı alıp tüketmek için zamanım yok maalesef o yüzden yağ çok işime geliyorNeydi yağın adı
Ne ya giydi bu? Lohusa yağı dediğiniz miBenim de tazik sorunum var ama bebe alıştı sanki tazike. Napsam kesilmedi tazik. Süt cok değil ama tazik coktu. Evet yag işe yaradı die dusunmek istiyorum
Evet canımNe ya giydi bu? Lohusa yağı dediğiniz mi
Canım huy edindi başta zor alıyor sonra güzelce konuşuyorum şarkı söylüyorum fln anca yiyor duguk çok fena oldu napcam bilmiyorumcanım belki dönemlik bir şeydir karamsarlığa kapılma. benim bebeğim emiyor ama arada mesela gazı olduğunda çok mızırdanıyor. memeyi tutup tutup bırakıyor filan. gaz ciddi etkiliyor bebeklerin emmesini. sonuçta acıkacak ve emecek inşallah. üzme kendini, şimdi nasıl düzelme oldu mu?
Gerçekten kem gözlü çok insan varAy biberon reddi diye bir şey varsa o zaman galiba bizde yaşıyoruz. Benimki de meme emmek istemiyor. Evime misafir alana kadar çocuğumda hiçbir şey yoktu var ya. İnsanların gözü nefsi deyer derlerdi inanmazdım. Cidden deyiyormus. Biberon değiştirmeyi dene istersen. Belki faydası olur.
nazlı demek ki bence düzelecek canım, bebeklerin dk başı huyu değişiyor sen canını sıkma, dişini sık bi süreCanım huy edindi başta zor alıyor sonra güzelce konuşuyorum şarkı söylüyorum fln anca yiyor duguk çok fena oldu napcam bilmiyorum
Dün bile eşimle bebekle story attım iki dakika sonra sıcak kahve benle bebeğimin üstüne döküldü allahtan o yanmadı da benim bacağım yandıMaşallah tontişineAllah nazarlardan kem gözlerden korusun inşallah onu çok insan içine sokma bence nazar haktır derler bazen iyi niyetle söylenen bir şey bile nazar ediyor gerçekten. Ayrıca sen böyle anlattıkça oğluşunu ben bile çok merak ettim ne yalan soyliyim
Canım ben tek meme veriyorum uyuyor.sonra uyandığında yine aynı meme.Hasranede bu şekilde yapın dediler 2 2 gidin diyekızlar ya bebeğinize her seferinde 2 memeyi de veriyor musunuz? biz normalde öyleydik önce bir meme sonra gaz çıkarma sonra diğer meme şeklinde. ama dünden beri iki meme vermem mümkün olmuyor. sütüm mü arttı birdenbire ne oldu anlamadım ama bir memeyi biraz fazlaca emiyor ve sütü tam bitmiyor. diğer memeye gelince bebek zaten doymuş oluyor. diğer memeyi çok kötü durumdaysa sağıyorum, dayanabilir gibiyse bi sonrakine onu veriyorum ama sağma makinasını yeniden kullanmaya başlamak hiç hoşuma gitmedi :/ zorlayıp ikisini de vermeli miyim acaba bebek mi az emmeye başladı yoksa süt mü arttı onu anlayamadım
Ben tek veriyorum genelde 2. Yü almıyorkızlar ya bebeğinize her seferinde 2 memeyi de veriyor musunuz? biz normalde öyleydik önce bir meme sonra gaz çıkarma sonra diğer meme şeklinde. ama dünden beri iki meme vermem mümkün olmuyor. sütüm mü arttı birdenbire ne oldu anlamadım ama bir memeyi biraz fazlaca emiyor ve sütü tam bitmiyor. diğer memeye gelince bebek zaten doymuş oluyor. diğer memeyi çok kötü durumdaysa sağıyorum, dayanabilir gibiyse bi sonrakine onu veriyorum ama sağma makinasını yeniden kullanmaya başlamak hiç hoşuma gitmedi :/ zorlayıp ikisini de vermeli miyim acaba bebek mi az emmeye başladı yoksa süt mü arttı onu anlayamadım
Ben hiç böyle yapmadım tek meme ile devam ediyorum başından beri sorun olmuyor kilosu keyfi herşeyi yerindekızlar ya bebeğinize her seferinde 2 memeyi de veriyor musunuz? biz normalde öyleydik önce bir meme sonra gaz çıkarma sonra diğer meme şeklinde. ama dünden beri iki meme vermem mümkün olmuyor. sütüm mü arttı birdenbire ne oldu anlamadım ama bir memeyi biraz fazlaca emiyor ve sütü tam bitmiyor. diğer memeye gelince bebek zaten doymuş oluyor. diğer memeyi çok kötü durumdaysa sağıyorum, dayanabilir gibiyse bi sonrakine onu veriyorum ama sağma makinasını yeniden kullanmaya başlamak hiç hoşuma gitmedi :/ zorlayıp ikisini de vermeli miyim acaba bebek mi az emmeye başladı yoksa süt mü arttı onu anlayamadım
Ben 3. Ay kontrolünde yaptırıcam iki hafta sonra hangisini yaptırsam karar veremedim iki tane varmışKızlar rota aşısını ne zaman yaptırdınız
Etrafımda hiçkimse yaptırmıyor bende anlamadımKızlar rota aşısını ne zaman yaptırdınız
Evet ravlaNe ya giydi bu? Lohusa yağı dediğiniz mi
3. Ay kontrolünde yaptırcazKızlar rota aşısını ne zaman yaptırdınız
Ama çok önemli rotavirüs bebeklerde ölümcül oluyor yetişkinleri bike hastanelik eden bi hastalıkEtrafımda hiçkimse yaptırmıyor bende anlamadım
3. Ay kontrolünde 2 doz olanın ilk dozunu yaptıracağım, bir de menenjit aşılarının ilk dozuKızlar rota aşısını ne zaman yaptırdınız
nasıl yani tam anlamadım canım, diyelim sağ memeyi verdin uyudu. sonra uyanınca yine sağ memeyi mi veriyorsun? ben öyle yapsam sol meme mastit olur en fazla 3 saatte aşırı doluyorCanım ben tek meme veriyorum uyuyor.sonra uyandığında yine aynı meme.Hasranede bu şekilde yapın dediler 2 2 gidin diye