2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benimkide öyle çekiyor bırakıyor resmen kavga ediyor süt yok sanıyorum ama var
Bizde de sanırım uykusu çok olunca yapıyor onu oylr düşünüyorum artık çünkü gün içinde bi kere yapıyor bunu çok abartı şekilde uykusu olup memedrn süt geldiği için sinirleniyor emzik alınca daha rahat emme refleksi istiyor sanıyorum artık bilemiyorum bende

Valla değişiyor. Normalde rutinimiz vardı ama bugün kundak, emzik, sallama, Los ışık, beyaz gürültü eşliğinde uyuttum. Tüm tuşlara basıyorum

Bizde yoğumbakımda kaldık canım.40 gün hemen hemen.Neden rota tavsiye edilmiyor acaba

8. Hafta atağını yaşayıp sağlıklı atlatan var mı? Ben delirecek gibiyim gazı yok karnı tok hasta değil ama hem uyumuyor hem kucağımdan indirdiğim an ortalığı yıkıyor
Biz başladık sanırım bugün 64 günlüğüz ama aynı dediğin şeyleri yaşıyoruz canım ve çok zorluyor gerçekten kollarım koptu altına alırken yatırdığımda bile bas bas bağırıyor

İdrar yolu enfeksiyonundan kurtulamıyorum tam olarak. Tam azalıyor derken yine artıyorDoğumda başlamıştı. Yaşayan varsa neler yaptınız/yapıyorsunuz

Hanımlar merhaba, maalesef ki mastit teşhisi kondu 3 gündür inanılmaz ağrılarım var. Doktor antibiyotik başladı. Bol su tüketmemi söyledi, ben normalde günde 2 lt su içsem bile göğüslerim akardı şimdi 3 lt içiyorum fakat sütüm az geliyor, antibiyotik sütü azaltır mı bilginiz var mı

Düb gün boyu hiç uyumadı akşam da güç bela banyo yaptırıp uyuttuk niye böyle yapıyor bu çocuk hiç anlamıyorum

Tıkandığı için az akıyor. Antibiyotik açacak o tıkanıklıkları. Aynı durumdayım. Çok geçmiş olsun. Bebeği 2 yönden de emzirmeye çalışın. Çabuk geçsin

Aynısı berbat bir uyku düzeni ve üstüne hastalık
Geçmiş olsun uyku düzeninin olmaması çok kötü ya en azındna gündüz uyuyunca yemek falan yapıyordum evi topluyordum şimdi onları da yapamıyorum kanguru falan da almamıştım ne kadar kullanabileceğim sanki diye düşünüp o yüzden çok daha zorlanıyorum

Tabi canım evi bok götürüyor gündüz uyumadığı için hoş şu aralar gecemizde pek parlak değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…