2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canım huy edindi başta zor alıyor sonra güzelce konuşuyorum şarkı söylüyorum fln anca yiyor duguk çok fena oldu napcam bilmiyorum

Gerçekten kem gözlü çok insan var

kızlar ya bebeğinize her seferinde 2 memeyi de veriyor musunuz? biz normalde öyleydik önce bir meme sonra gaz çıkarma sonra diğer meme şeklinde. ama dünden beri iki meme vermem mümkün olmuyor. sütüm mü arttı birdenbire ne oldu anlamadım ama bir memeyi biraz fazlaca emiyor ve sütü tam bitmiyor. diğer memeye gelince bebek zaten doymuş oluyor. diğer memeyi çok kötü durumdaysa sağıyorum, dayanabilir gibiyse bi sonrakine onu veriyorum ama sağma makinasını yeniden kullanmaya başlamak hiç hoşuma gitmedi :/ zorlayıp ikisini de vermeli miyim acaba bebek mi az emmeye başladı yoksa süt mü arttı onu anlayamadım

Dün bile eşimle bebekle story attım iki dakika sonra sıcak kahve benle bebeğimin üstüne döküldü allahtan o yanmadı da benim bacağım yandı

Canım ben tek meme veriyorum uyuyor.sonra uyandığında yine aynı meme.Hasranede bu şekilde yapın dediler 2 2 gidin diye

Ben tek veriyorum genelde 2. Yü almıyor

Ben hiç böyle yapmadım tek meme ile devam ediyorum başından beri sorun olmuyor kilosu keyfi herşeyi yerinde

Canım ben tek meme veriyorum uyuyor.sonra uyandığında yine aynı meme.Hasranede bu şekilde yapın dediler 2 2 gidin diye
nasıl yani tam anlamadım canım, diyelim sağ memeyi verdin uyudu. sonra uyanınca yine sağ memeyi mi veriyorsun? ben öyle yapsam sol meme mastit olur en fazla 3 saatte aşırı doluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…