- 16 Eylül 2024
- 690
- 500
- 34
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.981
Canim ben almayi düşünüyorum gümüş kapak. Kullanan herkes faydasini görmüş. Alisverise baslamadim ama alacaklarim arasindaKızlar bir de gümüş kapaklar için ne düşünüyorsunuz alsam mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben almayi düşünüyorum gümüş kapak. Kullanan herkes faydasini görmüş. Alisverise baslamadim ama alacaklarim arasindaKızlar bir de gümüş kapaklar için ne düşünüyorsunuz alsam mı?
Vera, Nil benimde kız favori isimlerimdiEşim Doğa istiyor, ben umay ya da duru düşünüyorum. Sürekli değişiyor bende :) Erkek için aslan ve toprak tı
Canım istanbuldamısın alışverişe birlikte gidelim ahahahaCanim ben almayi düşünüyorum gümüş kapak. Kullanan herkes faydasini görmüş. Alisverise baslamadim ama alacaklarim arasinda
Vera da tatlıymış ay listem uzadı epeyVera, Nil benimde kız favori isimlerimdi
Kızlar bir de gümüş kapaklar için ne düşünüyorsunuz alsam mı?
Vera da tatlıymış ay listem uzadı epey
Göğüs pompası ne aldın canım onu da almam lazımAy ben de cok merak ediyorum onu gogus pompasi aldim 2 tane farkli markanin bi de simdi ona bakiyodum
Yeğenim var Pera , dünya tatlısıNora da cok tatli
Bizim kızımızın adı 10 sene önce belliydi teyzesiii Bilge olacak erkek olsa da Noyan istiyordu babasıKızlar , cinsiyet öğrenen bir çok anne oldu erkek bebek isim ne düşünüyorsunuz ? Bizde hiç yok hala
Ayy çok güzel, adıyla yaşasın BilgecimBizim kızımızın adı 10 sene önce belliydi teyzesiii Bilge olacak erkek olsa da Noyan istiyordu babası
10. Haftadan sonra yapiyorlar ama anladigim ideali 12. Haftadan sonra.Herkes normal olduğunu söylüyor ama doktor biraz fazla dedikçe içimdeki o hissi atamıyorum. Fetal dna için belirli bir hafta olması gerekiyor mu
Haklı olabilirsin gerçekten bana da öyle geldi net bir şey demiyor sonra olma ihtimaline karşı. Am
Eger durumunuz musaited fetal DNA yaptırın böyle stres ederseniz bebeğiniz sağlıklı bence büyük ihtimalle ama siz acablarla gecirirsiniz bütün süreciKızlar bugün ikili test sonucum için gittim.
Ense kalınlığı 2,57 çıkmıştı biraz fazla, gelen sonuçlara göre değerlendiririz demişti doktorum.
Bugun kan değerlerine göre gelen grafikte her şeyin iyi olduğunu, temiz çıktığını söyledi. Ama ense kalınlığı hakkında hala aynı şeyi biraz fazla oldugunu söylüyor. Kötü konuşmuyor ama iyi de konuşmuyor. Bir şey demiyor sanki demek istemiyor gibi olur da söylediğinden farklı bir şey olursa diye sanırım. Aklım takılıyor, böyle bir şeyle karşılaşsam da aldirabilecegimden emin değilim yapamam gibi geliyor. Ama iyi olduğunu da duymak istiyorum, iyi görmek, rahatlamak istiyorum.
Yaşın genç, test sonuclarin temiz ama yine de dilersen fetal dna yaptırabilirsin, ikili teste göre daha net sonuçlar verebiliyor, bunun sonucunda da herhangi bir problemde yasal olarak aldırma hakkına sahip olabilirsin de dedi fakat ben böyle bir şey yapabilecegime inanmiyorum. İster istemez üzülüp duruyorum.
Burada bir deneyimli anne yazmıştı tavsiye olarak ben de alacağım ama marka filan önemli mi hiç bilmiyorum gümüş sonuçta aynıdır hepsi herhalde :)Kızlar bir de gümüş kapaklar için ne düşünüyorsunuz alsam mı
Ben Kasım indirimlerinden aldim bunu insallah guzeldir kullanimiBu ürün nasıl acaba elektronikmiş. Favorilere aldım
Hangi marka aldın canım ? Çoğu kişi şart değil diyordu ben de nolur nolmaz bılunsun diye indirimde aldım birtane acura nın çift taraflı pompasınıAy ben de cok merak ediyorum onu gogus pompasi aldim 2 tane farkli markanin bi de simdi ona bakiyodum
Alıncaklara ekliyorummBen Kasım indirimlerinden aldim bunu insallah guzeldir kullanimi
Göğüs pompası ne aldın canım onu da almam lazım
Hangi marka aldın canım ? Çoğu kişi şart değil diyordu ben de nolur nolmaz bılunsun diye indirimde aldım birtane acura nın çift taraflı pompasını
Ya çok tatlısın ankaradayim çiçeğim güzel olurdu ama.Canım istanbuldamısın alışverişe birlikte gidelim ahahaha
Bunu bende alacaktim da yeni dogum yapan arkadaslarim var 2sine hic lazim bile olmamis. Bende dogumdan sonra ihtiyac halinde almaktan yanayim.Bu ürün nasıl acaba elektronikmiş. Favorilere aldım