Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Haklı olabilirsin gerçekten bana da öyle geldi net bir şey demiyor sonra olma ihtimaline karşı. Am

Kızlar bugün ikili test sonucum için gittim.
Ense kalınlığı 2,57 çıkmıştı biraz fazla, gelen sonuçlara göre değerlendiririz demişti doktorum.
Bugun kan değerlerine göre gelen grafikte her şeyin iyi olduğunu, temiz çıktığını söyledi. Ama ense kalınlığı hakkında hala aynı şeyi biraz fazla oldugunu söylüyor. Kötü konuşmuyor ama iyi de konuşmuyor. Bir şey demiyor sanki demek istemiyor gibi olur da söylediğinden farklı bir şey olursa diye sanırım. Aklım takılıyor, böyle bir şeyle karşılaşsam da aldirabilecegimden emin değilim yapamam gibi geliyor. Ama iyi olduğunu da duymak istiyorum, iyi görmek, rahatlamak istiyorum.
Yaşın genç, test sonuclarin temiz ama yine de dilersen fetal dna yaptırabilirsin, ikili teste göre daha net sonuçlar verebiliyor, bunun sonucunda da herhangi bir problemde yasal olarak aldırma hakkına sahip olabilirsin de dedi fakat ben böyle bir şey yapabilecegime inanmiyorum. İster istemez üzülüp duruyorum.
Eger durumunuz musaited fetal DNA yaptırın böyle stres ederseniz bebeğiniz sağlıklı bence büyük ihtimalle ama siz acablarla gecirirsiniz bütün süreci

Bu ürün nasıl acaba elektronikmiş. Favorilere aldım

Eklentiler

• IMG_9419.png
    IMG_9419.png
    380,8 KB · Görüntüleme: 19
Hangi marka aldın canım ? Çoğu kişi şart değil diyordu ben de nolur nolmaz bılunsun diye indirimde aldım birtane acura nın çift taraflı pompasını

Canim medela ve mamajoo aldim ben, bakalim deniyicem. Belki de hic sutum olmaz aldik ama bi niyetle:) sonraki cocuklarimda da kullanirim dedim

Canım istanbuldamısın alışverişe birlikte gidelim ahahaha😘🌸
Ya çok tatlısın 😂😂 ankaradayim çiçeğim 😂 güzel olurdu ama.
Vallahi daha hic birsey almadim. Annem dur acele etme diyor surekli. Bide sürekli degisiyor mesela giyim kusam yeni seyler cikiyor. Kendimi biliyorum. Ayy bundan da alayim deyip başa sararım bi noktadan sonra. Pekte acele etmek istemiyorum. Şubatta ebebek indirimleri de bizim tüm ihtiyaclarimiza yeter gibi geliyor bana. Güzel indirimler oluyor çünkü. O zamana da bebisler büyümüş olur epey eksik alırız.
Bu ürün nasıl acaba elektronikmiş. Favorilere aldım
Bunu bende alacaktim da yeni dogum yapan arkadaslarim var 2sine hic lazim bile olmamis. Bende dogumdan sonra ihtiyac halinde almaktan yanayim.

X