Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de kendi kendime nazar degdirdim. Herkes bulantin olmuyo mu diye soruyordu. Yoo ben sansliyim diye geziyordum. 15. Haftada dun gece hayatimda kusmadigim kadar kustum. Kotu bi deneyimdi. Bugun tekrarlar korkusundan ise de gitmedim. Umarim ikinci trisemester da dedikleri gibi rahat gecer🥹

yani emiliyo nemlendirici gibi, vazelin gibi kati degil tabi. Yalniz surunce baya serinletiyo. O sabah sicak yataktan cikinca kullanmaya cekiniyorum 😊
Simdilik göbüş cok büyümedigi icin aksamlari sürmek yeter gibi geliyor bana bir kere. Zamanla attırırız. Begendin yani sevindim canim 😊 karar veremedim henüz ama mantikli da geliyor muatela. Yorumlar da iyi

Evet çok büyük değil ama etkili baya gider yani baya bence. Arada ne kadar fark var mustela ile bende bakmadım fiyatlarına içerik aynıysa uygun olanı al canım bende öyle yapabilirim
Mustela 850 dedi eczaci lierac 1150 1200 falan canim. Az cok fark var ama icerigi ayni falan deyince bir karisti kafam bakalm son karari vermek lazim. Karnim kaşınıyor sanki aksamlari.
Badger alacaksan kendi satış sitesinden al canım
Tamam canim dikkat ederim❤

Ben bio oil kullaniyorum kuzu birde kakao yagi hindistan cevizi yagi tatli badem yagi karisimim var onuda kullaniyorum
Şifa olsun canimcım 😍🙏 bende hindistan cevizi yagi kullaniyorum simdi. Ama birde krem alayim diyorum. Hatta lierac ve bio oil dönüşümlü kullanan birinin tavsiyesini gördüm instada daha az önce.

Çok teşekkürler ama bizim durum biraz farklı eğer genetik bir hastalığı yoksa bebeğimiz sağ eli gelişmemiş olarak doğacak genetik hastalığı çıkarsa gebelik sonlandırilacak
Canım bence bu kadar net düşüncede olma benim kardeşime de annemin karnındayken doktor bu çocuğun eli kolu yok demiş annem çok üzülmüş renkli ultrasona girmiş oradaki doktor demiş ne biçim bir doktor böyle boşuna seni korkutmuş ve kardeşim şu an çok sağlıklı maşallah daha erken evredesin başka bir doktora da görün 3 boyutlu ultrason var, perinatoloji var belki de kesin değildir

Kızlar bugün ikili test sonucum için gittim.
Ense kalınlığı 2,57 çıkmıştı biraz fazla, gelen sonuçlara göre değerlendiririz demişti doktorum.
Bugun kan değerlerine göre gelen grafikte her şeyin iyi olduğunu, temiz çıktığını söyledi. Ama ense kalınlığı hakkında hala aynı şeyi biraz fazla oldugunu söylüyor. Kötü konuşmuyor ama iyi de konuşmuyor. Bir şey demiyor sanki demek istemiyor gibi olur da söylediğinden farklı bir şey olursa diye sanırım. Aklım takılıyor, böyle bir şeyle karşılaşsam da aldirabilecegimden emin değilim yapamam gibi geliyor. Ama iyi olduğunu da duymak istiyorum, iyi görmek, rahatlamak istiyorum.
Yaşın genç, test sonuclarin temiz ama yine de dilersen fetal dna yaptırabilirsin, ikili teste göre daha net sonuçlar verebiliyor, bunun sonucunda da herhangi bir problemde yasal olarak aldırma hakkına sahip olabilirsin de dedi fakat ben böyle bir şey yapabilecegime inanmiyorum. İster istemez üzülüp duruyorum.
Canım benim de yaş riski yüksek risk çıktı diğerleri normal, gördüğüm kadarıyla senin de gayet iyi çıkmış sonuçların. Her ihtimali çat diye söylüyorlar geriyorlar bizi. Hamişlikten dolayı ekstra evham yapıyoruz. Bence içini rahat tut ve ikinci bir görüş al.

Ayrıca bu ense kalınlığının bebişin gelişimine göre ilerleyen haftalarda normal değerlerine dönebildiğini okumuştum. Aslında seninki de anormal değil. Hiç kendini üzme milyonlarca ihtimal var. Sağlıklı bir gebeliği olup maalesef doğumda kaybedenler ya da doğum sonrası anomaliler gibi gibi.

Bunların hepsini olacakmış gibi kendimize dert edersek bebişleri de üzeriz :) sen içini rahat tut, aklına kalbine güzel şeyler getir güzellikler gelsin

Kizlar dna sonucumuz aciklandi çok şükür temiz çıktı cinsiyetimiz de belli oldu prensesim geliyor🥹😍💞💞💞🌸🌸🌸
Hayırlı olsun canım çok sevindim 🥰
Kızlar bugün ikili test sonucum için gittim.
Ense kalınlığı 2,57 çıkmıştı biraz fazla, gelen sonuçlara göre değerlendiririz demişti doktorum.
Bugun kan değerlerine göre gelen grafikte her şeyin iyi olduğunu, temiz çıktığını söyledi. Ama ense kalınlığı hakkında hala aynı şeyi biraz fazla oldugunu söylüyor. Kötü konuşmuyor ama iyi de konuşmuyor. Bir şey demiyor sanki demek istemiyor gibi olur da söylediğinden farklı bir şey olursa diye sanırım. Aklım takılıyor, böyle bir şeyle karşılaşsam da aldirabilecegimden emin değilim yapamam gibi geliyor. Ama iyi olduğunu da duymak istiyorum, iyi görmek, rahatlamak istiyorum.
Yaşın genç, test sonuclarin temiz ama yine de dilersen fetal dna yaptırabilirsin, ikili teste göre daha net sonuçlar verebiliyor, bunun sonucunda da herhangi bir problemde yasal olarak aldırma hakkına sahip olabilirsin de dedi fakat ben böyle bir şey yapabilecegime inanmiyorum. İster istemez üzülüp duruyorum.
3ün altı normal diye biliyorum canım benim de 2.3 ya da 4 gibi bişeydi ama farklı bi dr ile görüş en azından için rahatlasın. Maddi olarak sıkıntı yaşamayacaksınız fetal DNA yapmak en mantıklısı
Kizlar yeni catlak kremi alcam bana neler kullaniyorsunuz önereceğiniz markalar var mi soyler misiniz ?
Lierac
Mustela
Bunlar icerik olarak ayniymis mustela az daha uygun geldi bana onu mu alsam dedim.
Sizler neler kullaniyorsunuz
Ben oğlumda lierac kullanmıştım ama sadece göbeğime göğüs altıma kullanmamıştım. Bi süre sonra göğüs altındaki çatlakları farkettim ama karın bölgemde sıfır çatlak. Bunda henüz kullanmaya başlamadım.
Kizlar doktordan ciktim 13+2 plasenta biraz asagi yerlesmis benim. Ileri haftalarda duzelebilir dedi rahim buyudukce yer degistiriyomus. Eger degismezse sezeryan oluyormussun, bazen de cocuk erken haftalarda dusebiliyormus ya. Korktum. Tabi doktor bana dusmeyi falan soylemedi ileri ki haftalarda tekrar bakariz dedi de ben googleladim. Boyle bir sey yasayan duyan var mi
Benim ilkinde sınırdaydı ama doktorum vajinal doğumu engellemez ben hallederim zaten biraz daha çıkar yukarı demişti ama çatı muayenesinde sınıfta kalınca sezaryen oldum.

Kızlar , cinsiyet öğrenen bir çok anne oldu erkek bebek isim ne düşünüyorsunuz ? Bizde hiç yok hala🥹

3ün altı normal diye biliyorum canım benim de 2.3 ya da 4 gibi bişeydi ama farklı bi dr ile görüş en azından için rahatlasın. Maddi olarak sıkıntı yaşamayacaksınız fetal DNA yapmak en mantıklısı

Ben oğlumda lierac kullanmıştım ama sadece göbeğime göğüs altıma kullanmamıştım. Bi süre sonra göğüs altındaki çatlakları farkettim ama karın bölgemde sıfır çatlak. Bunda henüz kullanmaya başlamadım.

Benim ilkinde sınırdaydı ama doktorum vajinal doğumu engellemez ben hallederim zaten biraz daha çıkar yukarı demişti ama çatı muayenesinde sınıfta kalınca sezaryen oldum.
Zaten göbüş basen ve göğüs üçlüsüne kullanmak lazimmis bu kremleri falan. Lierac alcam galiba bende

Canım benim de yaş riski yüksek risk çıktı diğerleri normal, gördüğüm kadarıyla senin de gayet iyi çıkmış sonuçların. Her ihtimali çat diye söylüyorlar geriyorlar bizi. Hamişlikten dolayı ekstra evham yapıyoruz. Bence içini rahat tut ve ikinci bir görüş al.

Ayrıca bu ense kalınlığının bebişin gelişimine göre ilerleyen haftalarda normal değerlerine dönebildiğini okumuştum. Aslında seninki de anormal değil. Hiç kendini üzme milyonlarca ihtimal var. Sağlıklı bir gebeliği olup maalesef doğumda kaybedenler ya da doğum sonrası anomaliler gibi gibi.

Bunların hepsini olacakmış gibi kendimize dert edersek bebişleri de üzeriz :) sen içini rahat tut, aklına kalbine güzel şeyler getir güzellikler gelsin
Evet ben de kendimi üzmemeye çalışıyorum ama onun için endişe ediyorum ister istemez. İyi olsun istiyorum o yüzden güzel bir haber almak istiyorum. İkinci bir görüş de mantıklı sanırım şu an da. Alacağım cevaptan ziyade cevap alamamak beni daha çok endişelendiriyor.
İnşallah her biri sağlıkla doğar sağlıkla buyur. Çok teşekkürler ederim 🥹🙏🏻 iyi ki varsınız

Herkes normal olduğunu söylüyor ama doktor biraz fazla dedikçe içimdeki o hissi atamıyorum. Fetal dna için belirli bir hafta olması gerekiyor mu

X