2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    219
Adam resmen 40 çıkmasını beklemiş evdekı kapıların anahtarını saklamıs kacmayım dıe 🤣🤣 iki çocuğun arasına gırıp yatıyprum geceler vızırmaya başladı istemiyorum dıyınce kavga edıyoruz gündüz tek yakalayınca yavsıypr yıne istemıyprum yeter he dıyor hamılelıktır dogumdur anladık ama zamanı geldı dıyor yokkk önce kendimi korumaya almam lazım dedım ıkı aylık olunca kalça konturolu ıcın randevu alıcam hem bebeğe hem kendime baglarız derse doktor baglatıcam yoksa zaten spraılı alıp gıdıcem ıkısınden bırını yaptırmam gerek
Valla senin bir sürü çocuk var canım koru kendini yapmak mesele değil
 
Ne güzel kızlar sütleriniz çoğalmış. Maşallah hepinize, şifa olsun bebişlerinize 🧿🙏🏻 Çok özeniyorum valla size. Benim bebeğim emerken 5.dkdan sonra bir anda çığlık atmaya başlıyor memede, akış yavaşlayınca yapıyor diye düşünüyorum, sonrasında da sakinleşmiyor. Emmeyi bırakıyor. Bir emzirme danışmanıyla görüştük, eve geldi. EDS ile mamayı memeden vermeye başladık şimdi ama o da ayrı zor. Kriz yaşanıyor her emmede. Bir tek geceleri güzel emiyor. Onda da göğüslerim dolu olduğu için sanırım. Ben bu süreci çok güzel yaşayacağıma inanmıştım ama maalesef gidişatımız pek iyi değil. Benim de eşimin de bebeğin de tahammülü iyice azaldı.. Çok yorgun ve üzgünüm..
Emmeyen bebek çok çok zor allah yardımcımız olsun
 
Kilo almayacak stresi o kadar çok ki üzerimde ne yapsam atamıyorum. Hiç emin değilim neden öyle çığlık attığı konusunda. Dediğin gibi de olabilir, çünkü omzuma alınca sakinleşiyor bir tek. Aynen sonrasında geğirmiyor, o sırada yapıyor. Ama geceleri memem dolgunken yapmadığı için akış gibi gelmişti bana. Sizin gündüz de dolu dolu oluyor mu memeleriniz? Bebek ne kadar aralıklarla emiyor bi de?
Canım gece sütü daha yağlı olduğu için meme geceleti yumuşarmış zaten normal olması gereken bu yani.
 
Canım gece sütü daha yağlı olduğu için meme geceleti yumuşarmış zaten normal olması gereken bu yani.
Benim memelerim genel olarak hep yumuşak bu arada ya çok nadir çok şişmiş hissediyorum. Memeler terbiye oluyomuş bir süre sonra bebeğe uygun süt üretiliyomuş o yüzden o ilk zamanlardaki şişkinlik olmazmış(sağım yapanlar için durum farklı olabilir)
 
D393F1AB-7219-4FA9-9A01-EB63E63BAB9A.jpeg
Bitmiş durumdayım 😢
 

Eklentiler

  • IMG_20241015_130143.jpg
    IMG_20241015_130143.jpg
    149,5 KB · Görüntüleme: 4
X