- 27 Şubat 2024
- 321
- 430
- 34
Canım dobralıkla patavatsızlık bambaşka şeyler.Cok moralim bozuldu gercekten aklima surekli kotu kotu senaryolar geliyor. Gunde 3 kullaniyordum ilacimi gunde 4 e cikardi o zaman söyledi. Biraz dobra biri
Doktorunun söylediği şeyi az önce tesadüfü okudum, buraya çok giremiyorum girer girmez de bunu okumak beni çok sinirlendirdi ve üzdü. Bizlerin hem hamilelik döneminde hem kucağımıza aldığımızda morale ve pozitifliğe ihtiyacımız var. Bu tip şeyler bu şekilde söylenir mi ! Doktor olarak elbetteki her riskten bahsetmek zorundalar, ki bahsetmeliler de ancak doğru kelimeleri seçerek ki tansiyon dediğimiz saniyede moralle bile fırlayabiliyor. Ailemde hipertansiyon var seni anlayabiliyorum. Zamanında çok korktum bende de olur diye bu sebeple, en başlarda buraya da yazmıştım hatta daha kimse bahsetmezken burada. Bende olmadı çok şükür ama hala tetikte her gün kontrol ediyorum. Senden ricam rahat olmaya çalış. Kötü hiç bir şey olmayacak. Zaten riskli durum olduğunda anında sezeryana alıyorlar. Doğum kanalına bile girmiş olsa, hatta normal doğumdan son saniye sezeryana bile döndürüyorlar anında.
İçin de rahat etmeyecekse hiç normal diye bekleme bence. Nasıl mutlu rahat edeceksen öyle olsun. Haftan iyi, 38’de aldıklarında daha mutlu iç huzurlu olacaksan öyle yap, acabaya yer verme. Bebeklerimize sağlıkla mutlulukla kavuşalım, Allahın izniyle ben inanıyorum