- 24 Kasım 2021
- 5.135
- 6.354
- 31
Bizim günümüz aynı seninle ben de normal istiyorum. Doktorumla dün konuştum suni verelim başlatalım doğumu dedim ama kabul etmedi
Sorma sürekli sağmaktan memelerim yara oldu artık acıyor zor sağıyorum sızlıyorlarBenimki de en başta çok sinirleniyo biberon gibi gelsin istiyo alışmış orda zorlayınca alıyo. İlk tazyikli sütü sağ memenden bi de öyle dene belki kabul eder ya sana da yazık sağmakla uğraşıyosun sürekli
Kız sen normal beklemiyor muydun, valla böyle gün belli olunca insan sezeryana heves ediyorPerşembe günü 38+3 te Urazım oğlum geliyor günümüzü aldık çok dua edin kızlar olur mu
Normal bekleyen kaç kişi kaldık kızlaar, hoş ben daha 37+3 üm erken sabırsızlanmak için
Doktordan geldik kızlar nstde sancı falan çıkmadı bebeğin hareketleri gayet iyi çıktı çatı muayenesi yaptı doktorum bebişi biraz dürtelim dedi şükür dayanılmıcak gibi değildi derin nefesler aldım kendimi kasmamaya çalıştım bakalım beklemedeyiz cuma tekrar gidicez artık hala gelmezse cumartesi yada pazar doğurturuz dediSalı günü kontrolü olanlar vardı naptınız kızlar
Bebek kaç kilo doğdu acaba ? Bizim de erken alınacakCanım ben tam 37+0 da doğum yaptım çok şükür hçbir sıkıntımız yok bugün 5 günümüz ve evimizdeyiz bende çok korkuyordum ya solunum sıkıntısı yaşarsa ve emme refleksi gelişmediyse diye ama hiçbiri korktuğum gibi olmadı sende korkma allahın izniyle hiçbişey olmaz inşallah
Bende yarın kontrole gitcem inşallah sancı çıkar açılmamda olsun bian önce doğsunDoktordan geldik kızlar nstde sancı falan çıkmadı bebeğin hareketleri gayet iyi çıktı çatı muayenesi yaptı doktorum bebişi biraz dürtelim dedi şükür dayanılmıcak gibi değildi derin nefesler aldım kendimi kasmamaya çalıştım bakalım beklemedeyiz cuma tekrar gidicez artık hala gelmezse cumartesi yada pazar doğurturuz dedi
38+1 normal bekliyoruz bakalım hiç belli olmaz bu işler bizden önce bile dogurabilirsinNormal bekleyen kaç kişi kaldık kızlaar, hoş ben daha 37+3 üm erken sabırsızlanmak için
Nste sadece 1 sancı çıktı. Açıklık 1 cm. Pazar gününe kadar doğumum kendi başlamazsa suni sancıyla doğum yapacağım. Pazar akşamı yatışım var canımSalı günü kontrolü olanlar vardı naptınız kızlar
Allah'tan hayırlısı canım inşallah doğumun kendi başlar bir sancı da kuttulursunNste sadece 1 sancı çıktı. Açıklık 1 cm. Pazar gününe kadar doğumum kendi başlamazsa suni sancıyla doğum yapacağım. Pazar akşamı yatışım var canım
Bence anne için kurtarıcı. Ben ilk kızımda sadece uyurken veriyordum. Bırakması da kolay olduKızlaar emzik için ne düşünüyosunuz?
Normal bekleyen kaç kişi kaldık kızlaar, hoş ben daha 37+3 üm erken sabırsızlanmak için
Nerden alsiniz bantı , medicallerden miŞu geçirmez banttı hemen alabilirsin duş dedi eve gelir gelmez aldım ben 4 gün sonra bant açıldı şuan sadece günde 1 batikon yapıyoruz o kadar
Ben de varım 39+1.Normal bekleyen kaç kişi kaldık kızlaar, hoş ben daha 37+3 üm erken sabırsızlanmak için
Yok kuşum sezeryan bekliyordum zorunlu benimki.Kız sen normal beklemiyor muydun, valla böyle gün belli olunca insan sezeryana heves ediyor
Şimdi benim oğlan 1 1 buçuk saat memede duruyo emiyo uyuyo oyalanıyo bıraktırınca ağlıyo. Acaba doymuyo olabilir mi yoksa emzik mi yapıyo emin olamıyorumBence anne için kurtarıcı. Ben ilk kızımda sadece uyurken veriyordum. Bırakması da kolay oldu
Ben oğlumu 41 de doğurdum o yüzden sanki erken doğurmam gibi geliyor38+1 normal bekliyoruz bakalım hiç belli olmaz bu işler bizden önce bile dogurabilirsin
Sağlıkla kucağına al canımYok kuşum sezeryan bekliyordum zorunlu benimki.
Oğlumda vermedim canım aslında ama yordu, çok meme delisiydi ya bunaltıyordu memesiz uyumuyordu gece hep memedeydi, kızımda vereceğim inşallahKızlaar emzik için ne düşünüyosunuz?