- 6 Nisan 2023
- 432
- 211
Memesini açıp gösterdi mi yuh yaOhoo kilo hikayesi tekrar anlatıldı meme ucu kıyaslaması yapıldı hatta açtı memesini gösterdi bebe benden başka herkese benzetildi bi de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Memesini açıp gösterdi mi yuh yaOhoo kilo hikayesi tekrar anlatıldı meme ucu kıyaslaması yapıldı hatta açtı memesini gösterdi bebe benden başka herkese benzetildi bi de
Evet denedim çalışıyor mu test etmek lazım
Evet kuşum denedim çalışıyormuş onayladımEvet sanırım oydu Fatmaben gel ve aydınlat bizi süt pompasını deneyen sendin demi
Ya nasıl anladı kanalda oldugunu ? Bugun benimde randevum vardı. 38+0 kanalda mı hocam dedim , burdan anlayamayız ama baya asagıda evet dedi. Bu ne demek ki simdiBenimki kanaldaymıs yaa sordum da bugun öyle soledi tabi kanalda baska nerde olcak falan dedi hatta benim szryan ama benek kendi dogumu baslatsın istiyorum aslında
Ay bide ultrasonu bastırıp bastırıp bak die gosterdiYa nasıl anladı kanalda oldugunu ? Bugun benimde randevum vardı. 38+0 kanalda mı hocam dedim , burdan anlayamayız ama baya asagıda evet dedi. Bu ne demek ki simdi
Ne güzel ya benimki anlayamadı asagıda baya demek kanalda demek sanırım, kendimi rahatlatmak icin böyle kabul ediyorum artıkAy bide ultrasonu bastırıp bastırıp bak die gosterdi
Dün sabah geldik canım yemek derdinden kurtardı sağolsun yaşlı insan ne diyim takmıyorum artıkİyi aman aman faydası varsa duymazlıktan gel napcaksın sen geçmiş miydin evine?
Benim ki bana 10 dk mesafede olmasına rağmen bavulunu toplamış gelmiş yanında iki oğluyla... Ben ne yapayımKızlar kayınvalidem 2 saate bende. Eşime erken dediğim halde geliyorlar 10 günüm var daha parande atabilirim o derece iyiyim doğurmaya niyetim yok 40. haftayı beklerim ben tüm evi temizledim açlarmış yemek yapıyorum aşırı sinirliyim bu sıcakta ne uzanabilirim ne soyunabilirim kafama göre 2. Hamileliğimi bırak eşimin ailesine söylemeyi eşime söylersem ne olsun. Dua edin bana sağlıkla tez zamanda kendi isteğiyle gelsin bebeğim yoksa ben babasını boğmadan gelmeyecek gibi
Canım süt geliyor hiç böyle düşünme.İlk gün 2 3 cc bile gelse sağ.Benim hastane bize süt sağma makinesi verdi şu medelanın hastane tipi olandan onda sağdım ilk gün 2 3 en en fazla 5 cc çıktı ama gün be gün sağdıkça artıyor.Ben hiç sezeryan düşünmediğim için mama bakmamışm şimdi süt hemen gelmez ne alıyım ne öneriyorsnz arkadaşom hipp al dedi
Kuzum senin 3 gün kalmış benim daha çok varBenim ki bana 10 dk mesafede olmasına rağmen bavulunu toplamış gelmiş yanında iki oğluyla... Ben ne yapayım
Hatta eşimde serviks falan sordu bakmıyoruz artık onemli değil herşeyin ters dondugu zamana geldik dedi perşembe kendi doktoruma gidicem ozaman unutmazsam bidaha sorarım tabi dogurmassam da bilemiyorum yurumek falan cok zor artık. Çatı kemiklerim kütürdüyo sesi bile geliyo arada. Eşim dio içinden kemik sesi geldiNe güzel ya benimki anlayamadı asagıda baya demek kanalda demek sanırım, kendimi rahatlatmak icin böyle kabul ediyorum artık
Canım nişanımın geldiği gün ya bu akşam ya ertesi gün doğurursun demişti muayeneden sonra doktor dediği gibi ertesi gün doğmuştu, 10 gün önceden bilemedi benim kiKızlar kontrolden geldim ortalama 10 güne doğurursun dedi doktorum böyle olupta önce yada doktorun dediği tarihte doğuran var mı tabi 2. 3. Doğumu olan arkadaşlara soruyorum bir heyacan gldi bana ve doğumu kolaylaştırıcı şeyleri yapmaya başlasam mı acaba
Benim ki bana 10 dk mesafede olmasına rağmen bavulunu toplamış gelmiş yanında iki oğluyla... Ben ne yapayım
Kızlar kayınvalidem 2 saate bende. Eşime erken dediğim halde geliyorlar 10 günüm var daha parande atabilirim o derece iyiyim doğurmaya niyetim yok 40. haftayı beklerim ben tüm evi temizledim açlarmış yemek yapıyorum aşırı sinirliyim bu sıcakta ne uzanabilirim ne soyunabilirim kafama göre 2. Hamileliğimi bırak eşimin ailesine söylemeyi eşime söylersem ne olsun. Dua edin bana sağlıkla tez zamanda kendi isteğiyle gelsin bebeğim yoksa ben babasını boğmadan gelmeyecek gibi
Keşke hastayım deseydin dışarda yeseydinizKızlar kayınvalidem 2 saate bende. Eşime erken dediğim halde geliyorlar 10 günüm var daha parande atabilirim o derece iyiyim doğurmaya niyetim yok 40. haftayı beklerim ben tüm evi temizledim açlarmış yemek yapıyorum aşırı sinirliyim bu sıcakta ne uzanabilirim ne soyunabilirim kafama göre 2. Hamileliğimi bırak eşimin ailesine söylemeyi eşime söylersem ne olsun. Dua edin bana sağlıkla tez zamanda kendi isteğiyle gelsin bebeğim yoksa ben babasını boğmadan gelmeyecek gibi
Bekliyorum işte 10 gün içinde doğmazsa iletişime geçeceğim doktorumla bakalım inslalh kndi kndine doğarEe ne olacak peki
İnşallah kdni kddine başlar doğum ya Allah kurtarsın hepimiziBenimki kanaldaymıs yaa sordum da bugun öyle soledi tabi kanalda baska nerde olcak falan dedi hatta benim szryan ama benek kendi dogumu baslatsın istiyorum aslında