Yok whasapp instagram falan vermek yasak. Yoksa forum tabiki serbestAaaaaa yasak mı konuşmak doğurunca mevzu bitiyo mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok whasapp instagram falan vermek yasak. Yoksa forum tabiki serbestAaaaaa yasak mı konuşmak doğurunca mevzu bitiyo mu
Ben aşırı dikkat etmiyorum aslında yani saymıyorum kaç kere hareket ettiğini. Alıştığım bi düzeni var 1 2 saat hareket etmedi gibi hissedersem mutlaka bi oturup uzanıyorum dürtüyorum hareket edene kadar bekliyorumKızlar bebişin hareketini takip edebiliyor musunuz hep ben edemiyorum sanırım. Bazıları doktorunun bir çizelge verdiğinden bahsetmişti paylaşabilir mi acaba onlar ben gün içinde hareketliyken pek anlamıyorum akşam olunca da full aktif hareketli değil şimdi uzandım mesela çok belirgin hareket etmiyor pozisyon vs değiştiyorum ama son haftalara girdim sanırım daha dikkatli olmak gerekiyor
Akrep eşim rahatlık konusunda yükselenine çekmiştir belki, yükselenenini bilmiyoruzYay olabilir mi acaba aynı eşimin rahatlığını gördüm de BB_Queen
Ben aslan erkeğiyle hiç anlaşamam hatta nefret ederim oğlan aslan olmasın diye dua ediyorumEvet tam aslan kadınıyım hem de akrep eşim
Bi yolunu buluruz ya çok çaktırmayalımYok whasapp instagram falan vermek yasak. Yoksa forum tabiki serbest
A a ne kadar saçma aramızda şikayet edecek kadar fesat kimse yoktur herhalde inşallah neyse özel mesaj özelliği var neyse ki forumda, oradan haberleşiriz isteyenlerleBiz 2023 şubat anneleri olarak bunu yaptık ve haftalarca banlandık sitede. Birisi şikayet etti hepimizi . Kücük harflerle konusalım
Halletcez halletcezBi yolunu buluruz ya çok çaktırmayalım
Onu da okuyolar galibaA a ne kadar saçma aramızda şikayet edecek kadar fesat kimse yoktur herhalde inşallah neyse özel mesaj özelliği var neyse ki forumda, oradan haberleşiriz isteyenlerle
Ben de öyleee yenidoğan zamanı da çok ararım bu ortamı sizi falanYa valla bunalıma girerim birden yok olursanız çok alıştım 9 aydır beraber yürüyoruz bu yolda
Ay aslan erkeği çok zor ya evet Annem babam ben üçümüz de aslanız. Annem ve ben gayet makul insanlarız ama babam çok zor bir karaktere sahip. Tam bir aslan erkeği. Babam olmasa çekemem yani iyiyse çok iyi, kötüyse felaket hiç ortası yokBen aslan erkeğiyle hiç anlaşamam hatta nefret ederim oğlan aslan olmasın diye dua ediyorum
Bende 20 aldım almaya devamKız 96 kiloyum grupta en çok kilo alan beni galiba hepiniz minnacıksınız ben zor veririm biraz 20 kilo aldım
Benim kayınpeder aslan ordan biliyorum 23ü geçene kadar tutcam çocuğu içerdeAy aslan erkeği çok zor ya evet Annem babam ben üçümüz de aslanız. Annem ve ben gayet makul insanlarız ama babam çok zor bir karaktere sahip. Tam bir aslan erkeği. Babam olmasa çekemem yani iyiyse çok iyi, kötüyse felaket hiç ortası yok
Son ay 1 kilo almışım ama şaşırdım galiba bebeğe gitmiş hepsiBende 20 aldım almaya devam
Biz bi arkadaşla daha önceden iletişim kurduk da hani bi sıkıntı da yaşamadık çok şükür Dur bakalım kurallara uygun bir şekilde bir çözüm yolu buluruz o basit, aklımda var birşeylerOnu da okuyolar galiba
24 olur olmaz sapanla taş atar gibi doğurma daBenim kayınpeder aslan ordan biliyorum 23ü geçene kadar tutcam çocuğu içerde
Kız hiç güleceğim yoktu çocuk sarsıldı içerde24 olur olmaz sapanla taş atar gibi doğurma da
Biz grup olarak komple gidince sanırım dikkat cektikBiz bi arkadaşla daha önceden iletişim kurduk da hani bi sıkıntı da yaşamadık çok şükür Dur bakalım kurallara uygun bir şekilde bir çözüm yolu buluruz o basit, aklımda var birşeyler
Yaaa kıyamaaaaam olsun gül gül iyidir, kaç gündür karalar bağlıyoruz burdaKız hiç güleceğim yoktu çocuk sarsıldı içerde
Biz öyle yapmayız inşallahBiz grup olarak komple gidince sanırım dikkat cektik
Ya valla bunalıma girerim birden yok olursanız çok alıştım 9 aydır beraber yürüyoruz bu yolda
Ya sen bal mısın kaymak mısın şahsen ben bırakmayı düşünmüyorum. Hatta isteyenlerle wp insta falan paylaşıp iletişime devam etmeyi planlıyorum çünkü gerçekten hayatımın en hassas dönemi olan hamilelikte siz varsınız yanımda ve benim için de dert dinlemek birilerine yardımcı olmak çok iyi hissettirdi