- 11 Ocak 2015
- 700
- 871
Yok zaten biliyor normal olacağını 2 tane normal doğurdum sezeryana almazlar riskli bir durum olmadanSenin benim lafımla olacak iş değil de. Günü gelince doktor karar verecek normal sezeryan olup olmamasına de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok zaten biliyor normal olacağını 2 tane normal doğurdum sezeryana almazlar riskli bir durum olmadanSenin benim lafımla olacak iş değil de. Günü gelince doktor karar verecek normal sezeryan olup olmamasına de
Biliyorsa çok konuşmasın ağzının payını ver yoksa gerisi gelir vallaYok zaten biliyor normal olacağını 2 tane normal doğurdum sezeryana almazlar riskli bir durum olmadan
Öf ya fırsat kollayacağız artık napalımHe o iş yaş canım ya bebeler bu işe ayarlı saat gibi anında hissedip ağlamaya başlıyor
Ay o neymiş ya öyle şey mi olurKasılma esnasında bırak göbek deliği kaybolmasını pipi gibi dışarı çıkıyor sorun büyük bebeği doguramamak değil bebek buyuk karnin kucuk sığmıyor karnına rahmin yırtılır doğması lazım artık diyor kendisi köy ebesinin kızı öyle 2 tane kadın olmuş korkuyor
Belki de yanlış anlattıgı dogru bildigi bişey vardırKasılma esnasında bırak göbek deliği kaybolmasını pipi gibi dışarı çıkıyor sorun büyük bebeği doguramamak değil bebek buyuk karnin kucuk sığmıyor karnına rahmin yırtılır doğması lazım artık diyor kendisi köy ebesinin kızı öyle 2 tane kadın olmuş korkuyor
Kız senin basına gelen de valla pişmiş tavuga hesabı. Biri bişey mi okudu sana. Sen nas felak bol bol oku yaaa. Biri bişey verdiginde yiyceksen kureyş oku.Kızlar ya ayak baş parmağımda tırnak batığı oluyordu düzelmiş gibiydi ama şimdi baya girmiş içine yine iltihap yapmış sanırım sulanmış tam bakamıyorumda göbegimden acıyorda baya annemlere geldim bu gece burda kalıcam eşim işe gidicel tek kalmayayım dedim napsamda düzelir anneme baktırcam artık pamuk bişi koysun
Evet maalesef oluyor uterin rupturu deniyor tıp dilinde deAy o neymiş ya öyle şey mi olur
Kötüyü anıp çagırmayalım. Aman herkes sagsalim doğursunEvet maalesef oluyor uterin rupturu deniyor tıp dilinde de
Tıpta uterin rupturu deniyor rahim yırtılması diye geçiyor 2 tane kadın olmuş kv çocuk Muş o zaman kv nin annesi köy ebesiymis . Karnım kasilirken görüyor sürekli normal bi kasılma değil acayip uzuyor karnım o yüzden korktu o da farkındayım yaniBelki de yanlış anlattıgı dogru bildigi bişey vardır
Ay hiç sorma nazar göz ne ararsan var üstümdeKız senin basına gelen de valla pişmiş tavuga hesabı. Biri bişey mi okudu sana. Sen nas felak bol bol oku yaaa. Biri bişey verdiginde yiyceksen kureyş oku.
Tırnak batması içinde guvendigin temiz iyi pedikur yapan kuafore düzenli gittiginde couzluyorAy hiç sorma nazar göz ne ararsan var üstümde
Hanı kız ne acılması aman acılsada aynı acılmasada aynı21.30 da Instagram açılıyormus ben eşimden gizli giriyordum vpn kullanmaktan korkuyor diye izin vermiyordu banada günde bı kaç kez indirip bakıp çıkıyordum ama evdeyken hiç bakamıyodum.
Döktürdüm kızlar çok nazar var dediler zaten birinin gözü değdiğinde. Baş ağrım oluyor ağırlık çöküyor en sonda işte bu yüz felci oldu feci bir baş ağrısı çektikten sonra. Kimse maşallah demiyor ki herkes iyi kötü olsun göz ediyor. Hayır bende olupta millette olmayan öyle ahım şahım da bişeyim yok çok şükür genede ama bilmiyorum nolcak halim böyle
Hep göz ettiler hamileliğin çok güzel geçiyor hiç bulantın yok kusmuyorsun yok güzelleştin yok hiç yayılmadın yok rahat geçiyor derken son 3 ayımda başıma gelmeyen kalmado diş ağrısı çektim 20lik diş ağrısı ayrıca çektim yüz felci geçiridm hala çekiyorum şimdide tırnak çıktı ağrıyor acıyor iltihapta yapmış bilmiyorum bi müsibettir gidiyor kurşunda döktürdüm hocayada okuttum muskada yazdılar nazar hasetlik diyolar başka bişey demiyolar ağzımdan duada eksik olmuyor Allah beterinden koruyor demekki
Soğanı yuvarlak kesip ocakta ısıtıp dayanabileceğin sıcaklıkta parmağına sar irinini akıtır derlerKızlar ya ayak baş parmağımda tırnak batığı oluyordu düzelmiş gibiydi ama şimdi baya girmiş içine yine iltihap yapmış sanırım sulanmış tam bakamıyorumda göbegimden acıyorda baya annemlere geldim bu gece burda kalıcam eşim işe gidicel tek kalmayayım dedim napsamda düzelir anneme baktırcam artık pamuk bişi koysun
En yakınında ara sen o nazar edeni çünkü hep öyle olur görüşme kimseyle bırak mahvoldun ya bu neymiş böyleHep göz ettiler hamileliğin çok güzel geçiyor hiç bulantın yok kusmuyorsun yok güzelleştin yok hiç yayılmadın yok rahat geçiyor derken son 3 ayımda başıma gelmeyen kalmado diş ağrısı çektim 20lik diş ağrısı ayrıca çektim yüz felci geçiridm hala çekiyorum şimdide tırnak çıktı ağrıyor acıyor iltihapta yapmış bilmiyorum bi müsibettir gidiyor kurşunda döktürdüm hocayada okuttum muskada yazdılar nazar hasetlik diyolar başka bişey demiyolar ağzımdan duada eksik olmuyor Allah beterinden koruyor demekki
Ay ne biliyim haberler yazdı tvda şimdi de açıldı diyolar ama gelmedi halaHanı kız ne acılması aman acılsada aynı acılmasada aynı
Seninde başıma bir sürü şey geliyor canım yaa kendine bol bol ayetel kürsü oku salavat çekKızlar ya ayak baş parmağımda tırnak batığı oluyordu düzelmiş gibiydi ama şimdi baya girmiş içine yine iltihap yapmış sanırım sulanmış tam bakamıyorumda göbegimden acıyorda baya annemlere geldim bu gece burda kalıcam eşim işe gidicel tek kalmayayım dedim napsamda düzelir anneme baktırcam artık pamuk bişi koysun