- 12 Aralık 2023
- 896
- 824
Oyy maşallah bir an önce kavuşun inşallah sende bir an önce toparlarsın umarım canım gözünüz aydınKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok mesaj olduğu için alıntılayamadım kusura bakmayın. 8 de ameliyata girdim ama çok panik yaptım ameliyat başlayınca bu sefer sakinleştirici ile uyutmak zorunda kaldılar bebeğimi göremedim fakat fotoğrafçı ile anlaşmıştık çekimler yapıldı beraber ben uyuyor olsam da 2080 gram doğdu doğar doğmaz yıkmış ortalığı çok bağırmış kızçem ağlamış şuan odadayım ama çok ağrım var öyle böyle değil önceki doğumum bu kadar ağır geçmemişti sanırım aralarında çok zaman dilimi olmadığı için bu sefer daha çok acıyor. Hemşire karnıma bastırdı kan insin diye o daha da mahvetti beni. Biraz kendime gelince süt sağılacakmış akşam da bebeği görmeye gidebilirmişim. Kızım çok tatlı maşallah hayırlısıyla küvezden de çıkar inşallah doktor bir buçuk yada iki hafta kalır en fazla dedi şuanlık durum böyle. Kokusunu içime çekemedim ağlama sesini duyamadım ama olsun eşim fotoğraf çekmiş bir sürü şimdilik telefondan görebildim sadece