İşte bu kadar körler. Ben o gün o kadar kırıldım gücendim ki. Sonraki bayram pikniğe gittik ailesiyle. Ben oturuyordum, oturup kalkmam zor olduğu için eşimden elimdeki tabağı ilerideki masaya koymasını rica ettim, normalde asla öyle bişey demez, onu da kendin mi kalkıp koysan dedi. Şok oldum. Kendim rahatça yapabiliyor olsaydım senden istemezdim zaten dedim kalktım kendim halletim, sonra döndüm eşime dedim ki, senin bana yardım etmen erkekliğinden bişey götürmez, kimse laf da edemez hamile karına yardım ediyosun diye haberin olsun, aksine övgü toplarsın dedim, ailesi de duyacağı şekilde. Eşim cevap vermedi ben böyle çıkışınca. 5 dk sonra benim oturduğum yerin yanındaki şişelerin oraya anası elini yıkamaya gelmiş, nasıl çırpınıyo ama kendi kendine, birinin şişeyi tutması lazım yani. Ben de eğilemediğim ve ağır kaldıramadığım için hiç arkamı dönüp müdahale etmedim. Kendi uğraştı didindi beceremeyince küçük kızı yardıma geldi, kızına diyo ki yapma kızım gerek yok ben kendi işimi kendim görebiliyorum dedi. Şimdi bu lafı söylemeye ne gerek vardı? Kime neyin lafını sokuyorsun sen? Eşim duymadı malesef. Hoş duysa müdahale eder miydi annesine, sanmam. Annesi melek çünkü.. Ha daha sonrasında başka bi konu esnasında annesinin bana böyle laf soktuğunu söyledim eşime de ağzını açamadı