2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Ayy o kadar sinirlendim ki bende. Benim kuzenimin kaynanasını anlatıyorsun resmen. Pazar günü sabahın köründe merdivenleri süpürmeye başlarmış kuzenimin kapısının önüne geldiginde yarım saat ayrılmazmış gürültü yaparmış. Yada telefonla çaldırırmış yanlışlıkla aradım falan diyormuş. Çıldırırsın

Kaynanama sarılasım geldi yemin ederim annemden daha duyarlı benimki

Ayyy Rabbim kuzenine sabır versin inşallah. Ya biz Allah'tan ailelerden farklı şehirde yaşıyoruz öyle sık sık gel git yapamıyorlar. Benim hastane mevzusunda kocam tutturdu kaynanam için gelsin diye. Benim annemin kalıcı rahatsızlığı var, kendi annem yeteri kadar iyi bakamazmış bana, içi rahat etmezmiş paşamın.
Ama sana bişey diyeyim mi sonradan böyle arsızlaşıyorlar. Önceden böyle değildi. 2 gündür böyle saçma saçma davranmaya başladı. Evimin düzenine karışır oldu. Bizim bi bahçemiz var, eşimle daha önce elimizden geldiğinde temizledik ama iflah olmaz bi bahçe. Tutturdu bugün eşime, hadi ikimiz bahçeyi temizleyelim. Hava zaten soğuk, alt katta fareler var, bahçeye zaten sürekli sokak kedileri geliyor. Hepsini geçtim eşim kaç zamandır yorgun, anlıyorum adamın gözlerinden. Tutturdu temizleyelim temizleyelim. Anne dedim boşuna uğraşırsınız 1 haftaya şimdiki haline döner, fare var bilmem ne hepsini söyledim, soğukta boşuna uğraşırsınız falan. Zor ikna ettim kadını ama surat yapıyo bide

O kelimeyi kullanmayalım. Herkesin riski vardır. 8. Ayda olanın bile. Güzel geçicek

Ben sadece kndi anneme söyledim 12.haftadan önce kimseyle paylaşmak istemiyorum ama eşim misafir geldiğinde ve misafirliğe gittiğimizde konu açılınca hemen söylüyor o kdar uyarmış olmama rağmen
ahh bu erkekler. o da baba olmanın heyecanını yaşıyor erkekler pek böyle detaylara takılmıyolar malesef

İyiki ayrı yaşıyormuşsunuz canım ya

Kızlar anlayan varmı ya 6+4 karın ultrason ne sağda ne solda değişik okuduklarımdan da analamadım sizin yorumunuz nedir bende Eylül annesi olarak yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• IMG_6407.jpeg
    98,6 KB · Görüntüleme: 103
7+3 kalp atışını duyduk bugün ultrasonu gören herkes ikiz mi diye soruyor bu kese niye böyle acaba ya tam ortaya yerleşmiş çocuum

Eklentiler

• 20240126_104115.jpg
    100,7 KB · Görüntüleme: 106
Kızlar anlayan varmı ya 6+4 karın ultrason ne sağda ne solda değişik okuduklarımdan da analamadım sizin yorumunuz nedir bende Eylül annesi olarak yorumlarınızı bekliyorum
ayy bende bilemedim kese şekline gore yorumlayanlar erkek der ama plesanta nerde belli olmuyo

Canım sol altta başka birşey yazıyor mu tam çıkmamış sanki fotoğraf

Odayı dalması da terbiyesizlik yardım amaçlı desem ilaçların yanindaymis en iyisi canım kapını kilitle artık Allah yardımcın olsun ne diyim

Kızlar bugün 6+6 oldum. 2 güne kadar mide bulantım vardı. 2 gündür hiç yok. Birden kesildi. Normal mi? 6+4 te 2 gün önce kalp atışını falan duyduk her şey yolunda dedi doktor. Fakat o günden beri bulantım tamamen kesildi.

Kasiklarinda ağrıyi ne tarafta hissediyorsun doktorun ultroson bakarken ne tarafa tuttu ben keseden anlamam ama sağ taraf erkek sol kız diye biliyorum tecrübeli anne Gncgm28 canım sen nasıl ne hissetmiştin doğruluk oranı neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…