2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Böyle foti atim bide ay sanki anlıyorsun sen merak ettim 😍
Yok kuzum çok anladığında değilde benimkiyle kıyasladım doktor kağıdına 6+3 yazmış bak 6w3d yazan kesen 5.87 mm miniciksiniz daha 🥰 şekline takılma doktor herşey yolunda dediyse yolundadır canım 🥰 sağlıkla büyüyün inşallah

Kasiklarinda ağrıyi ne tarafta hissediyorsun doktorun ultroson bakarken ne tarafa tuttu ben keseden anlamam ama sağ taraf erkek sol kız diye biliyorum tecrübeli anne Gncgm28 Gncgm28 canım sen nasıl ne hissetmiştin doğruluk oranı neydesin
Sağ tarafıma baktı canım bende zaten başından beri sağ kasığımda hissediyorum 🤍

Kizlar bir sey soracağım cok endişeliyim. Gebeliğimi çarşamba günü gece öğrendim, beta hcg 471 di bugün de yeniden test verdim beta 588 görünüyor. Tam 48 saat olmasa da yaklaşık 40 saat geçti iki test arası. Artış cok az değil mi cok korkuyorum

Kizlar bir sey soracağım cok endişeliyim. Gebeliğimi çarşamba günü gece öğrendim, beta hcg 471 di bugün de yeniden test verdim beta 588 görünüyor. Tam 48 saat olmasa da yaklaşık 40 saat geçti iki test arası. Artış cok az değil mi cok korkuyorum
Labaratuvar ve saatler aynı mı canım

Laboratuvar aynımıydı canım ve artışın düşük değil kötü düşünme

Insallah cok endişelendim kontrolüm salı günü nasıl dayanicagim bilmiyorum
Stres olmamalısın artışın fena degil benim de böyleydi üstelik 48 saat geçmişti .bir de epey düşük degerle başladım şimdi normal hersey. Bebeginiz yerleşmeye çalışıyor şuan.

Aynıydı laboratuvar ama iki katina yaklaşık çıkması gerekmez miydi 😪 dünden beri çok hafif kanamam da var
Bana göre kişiden kişiye değişir bu artış bazen birden yukseledebilir sen kadın doğumcuya git ve durumu anlat kanama bnde ve burada ki birkaç arkadaş da dahil yaşadık progestan verir durur kanaman beta artışına da baktirirsin. Kanaman kırmızı ve pıhtıli olmadığı telaş yapma ama yine de ihmal etme

Merhabalar herkese, bugün kontrolüm vardı 5+2 deyim keseyi gördük çok şükür. Keseyi 16mm ölçtü doktor karından ancak bebek görünmedi. Haftama göre kesem büyük sanıyorum biraz araştırdım. Şu an bebeğin görünmemesi normal mi benim gibi olup da sonradan gören var mı korkuyorum biraz 😔

Bana göre kişiden kişiye değişir bu artış bazen birden yukseledebilir sen kadın doğumcuya git ve durumu anlat kanama bnde ve burada ki birkaç arkadaş da dahil yaşadık progestan verir durur kanaman beta artışına da baktirirsin. Kanaman kırmızı ve pıhtıli olmadığı telaş yapma ama yine de ihmal etme
Cok teşekkür ederim

Merhabalar herkese, bugün kontrolüm vardı 5+2 deyim keseyi gördük çok şükür. Keseyi 16mm ölçtü doktor karından ancak bebek görünmedi. Haftama göre kesem büyük sanıyorum biraz araştırdım. Şu an bebeğin görünmemesi normal mi benim gibi olup da sonradan gören var mı korkuyorum biraz 😔
Yolk kesesi falan görünmedi mi canım bazen görünmeyebilir bebek haftaya daha net görürsün

Kasiklarinda ağrıyi ne tarafta hissediyorsun doktorun ultroson bakarken ne tarafa tuttu ben keseden anlamam ama sağ taraf erkek sol kız diye biliyorum tecrübeli anne Gncgm28 Gncgm28 canım sen nasıl ne hissetmiştin doğruluk oranı neydi
Belli olmuyor ki sağı solu kikide sağ kız der kimide sol kız der bana fark etmiyor sağlıklı olsun yeter kızı erkeği farkı yok ama kızım olmasını isterim iki kızım iki oğlum olmuş oluyor benim oglanda karnım çok sivriydi kızda yuvarlak oluyor mesela

Yolk kesesi falan görünmedi mi canım bazen görünmeyebilir bebek haftaya daha net görürsün
Yok çok erken henüz dedi kese yerleşimi şekli gayet iyi dedi. Asistanına 5 haftalık dedi ben sat söylemeden ancak ultrason fotoğrafında 6+0 yazıyordu 16mm için o yüzden korktum biraz sormak istedim :)

Kızz 16 mm diye doktor mu dedi😳

Yok çok erken henüz dedi kese yerleşimi şekli gayet iyi dedi. Asistanına 5 haftalık dedi ben sat söylemeden ancak ultrason fotoğrafında 6+0 yazıyordu 16mm için o yüzden korktum biraz sormak istedim :)
Boşuna korkuyorsun canım şu an anne paniği işte 😅

X