3 temmuzda adet olduysan şuan testlerde gebelik varsa çıkar zaten. Hiçbir belirti kesin hamilelikten diyemeyiz vucut zaten kendini her ay hamileymiş gibi hazırlıyor hamilelik belirtileri veriyor. Sonra bakıyor ki aaa yumurta sperm döllenmemiş ozaman da yaptıgı hazırlıkları bitirp atıyor vucuttan işte o da adet kanamasıyla oluyor. Yani her ay vucut kendini dollenmiş yumurtanın rahme tutunması için hazırlıyor. Zaten bu olay oldugunda da genelde adet döngüsü tekrar baslamıs oluyor ya da takvime gore bikaç gün öncesi belli ediyoe. Eger gebelik varsa buyuk şhtimalle idrarda cıkar ama daha yuksek ihtimal kan testiÖncelikle çok teşekkür ederim
- Dün 22:53
- Konu Sahibi S sendm
- Favorilere Ekle
- bişey soracağım ben 2 düşük yaptım şimdi yinde istiyorum ama adetim düzensiz doktora gittim gayet güzel dedi folik asit kullan hamile kalmaya bak dedi son adet tarihim 3 Temmuz 10 11 17 18 değerlendirdim uygulamaya göre 1 inde olmam lazımdı ama olmadım göğüs uçlarımda ağrı var akıntım var ıslaklık kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı var test yapmaktan açıkçası çekiniyorum sizce varımdır başka belirtiler nelerdir düşüklerde fazla bişey olmadı belirti olarak