- 29 Kasım 2023
- 1.867
- 2.424
- 28
Oyyyy maşallah suphanallah ona nazarlardan kem gözlerden korusun Allahım. Teyzesi yesin onun burnuşunu, ay nasıl doyulur ki bu ballaraYa baksana teyzesi bak bak doyamıyorum
Ben de bir an evvel işi bırakayım da sivildekilerle bir daha muhatap olmayayım diye dört gözle bekliyorum kuşum Ya nasipYa senin tepkilerine bayılıyorum haber veririm mutlaka bunca zamandır asosyal asosyal takılıyorum tek takıldığım kişi kocam, onun dışında doktorlar ebeler biraz sivilde insan yüzü göreyim ama dimi
Oh maşallah miniğine sağlıkla gelsin inşallah haftasına göre gelişimi tamamsa mis gibi annesi Allah nazardan saklasın. Artık yüz görümlüğü isterDün kontrole gittim ben de 36. Hafta 2750gram olmuşuz boyumuz 48cm ölçülerimiz haftamızla uyumlu önde gitmiyor iri olmayacak sanirim son anda bir sıçrama yapmazsa bizimki normal düşündüğüm için birde fazla kilo aldığım için bebek iri olacak diye hep bir korkuyorum da Yüzünü de asla göstermiyor tamamen süpriz olacak bize de çok merak ediyorum
Allaaaah gruptan tarihler gelmeye başladıııı, hadi bakalım kızlar gazamız mübarek olsunKızlarr benim dogum tarihim galiba 6 eylüll. 1 hafta once belki olur ama 6 eylülden sonra en fazla bikaç gün beklerim dedi