- 17 Temmuz 2022
- 2.609
- 2.239
- 30
Var canım crocsum ayağım girmiyo içine eşimin crocsu bile olmuyoCanım cross terliklerden alsana hem kalıp olarak geniş onlar rahat edersin doğumdan sonra ödem falan gidecek zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var canım crocsum ayağım girmiyo içine eşimin crocsu bile olmuyoCanım cross terliklerden alsana hem kalıp olarak geniş onlar rahat edersin doğumdan sonra ödem falan gidecek zaten
Allah yardımcın olsun o zaman canım sen idareli büyük bir terlik al erkek terliği falan. Hastanede doğum yaptıktan sonra iner inşallah o şişkinlikVar canım crocsum ayağım girmiyo içine eşimin crocsu bile olmuyo
Allah yardımcın olsun o zaman canım sen idareli büyük bir terlik al erkek terliği falan. Hastanede doğum yaptıktan sonra iner inşallah o şişkinlik
Yavrucum senin 45 numara falan terlik alman gerekiyor anladığım kadarıyla doğumdan sonra gidecek zaten o şişlik sende benim gibi fazla odemlisin galibaVar canım crocsum ayağım girmiyo içine eşimin crocsu bile olmuyo
Kızlar korkuyorm yaa karnım kasılıyor sanki son iki saatttirKızlar iki saattir adet sancısı gibi sancım oluyor geliyor gitmiyor sancılar. Belim ağrıyor. Makatımda baskı hissediyorum kabızda değilim bunlar yalancı sancılar mı
Canım duşa gir uzan dinlen biraz daha bekle geçmezse bi git istersenKızlar korkuyorm yaa karnım kasılıyor sanki son iki saatttir
Çalışabilir raporunu almalısın evet.Merhaba arkadaşlar umarım herkesin son ayları güzel geçiyordur Haftaya 32. Haftam oluyor öğretmenim yaz tatilindeyiz ama yinede çalışabilir raporu almamız gerekiyor mu acaba benim gibi durumda olan vardır eminim Sadece doğum iznimizin iki haftasını doğum sonrasına aktarabileceğiz galiba bu gidişle
Baskıyı bilmiyorum ama kasılma yalancısın sancı şuan için acile git olmazsa çok sıksa sancınKızlar iki saattir adet sancısı gibi sancım oluyor geliyor gitmiyor sancılar. Belim ağrıyor. Makatımda baskı hissediyorum kabızda değilim bunlar yalancı sancılar mı
Korkmaya başladım hiç gitmek istemiyorum. Çok korkuyorm dogumhanedenCanım duşa gir uzan dinlen biraz daha bekle geçmezse bi git istersen
Canım bir acile gitsen iyi olur temkinli olmaktan zarar gelmezKızlar korkuyorm yaa karnım kasılıyor sanki son iki saatttir
Çok değişik farklı bişey adet sancısı gibi şu an. Ara sıra olgunluk hissi yaratıyor tuvalet baskı hissi gibi oluyorBaskıyı bilmiyorum ama kasılma yalancısın sancı şuan için acile git olmazsa çok sıksa sancın
Yalancı sancıdır diyr düşündüm o yüzden gitmedim şimdiye kadar ama böyle devam ederse gideceğim galiba. Yaa ben eskiden başım ağrısa koşa koşa hastaneye giden biriydim ama doğumdan çok korkuyorum cesaretim yok o yüzden çekiniyorum gitmeyeCanım bir acile gitsen iyi olur temkinli olmaktan zarar gelmez
Doğuma almazlar seni şimdi ilaçla sancıyı durdurmaya çalışırlar doğuma almaları için açılmanın çok olması lazım. Şimdiden açılman yoktur benceKorkmaya başladım hiç gitmek istemiyorum. Çok korkuyorm dogumhaneden
Bilmiyorum ki ne yaparlar.Doğuma almazlar seni şimdi ilaçla sancıyı durdurmaya çalışırlar doğuma almaları için açılmanın çok olması lazım. Şimdiden açılman yoktur bence
İnşallah yalancı sancıdır ama gitmeden bilemezsin. Bir de önleme ihtimalini de ortadan kaldırmamak için gitmen lazım bence. Nstye sokarlar seni bir de alttan açıklık var mı ona bakarlar. Duruma göre ilaç tedavisine başlanır korkacak bir durum yok merak etmeYalancı sancıdır diyr düşündüm o yüzden gitmedim şimdiye kadar ama böyle devam ederse gideceğim galiba. Yaa ben eskiden başım ağrısa koşa koşa hastaneye giden biriydim ama doğumdan çok korkuyorum cesaretim yok o yüzden çekiniyorum gitmeye