- 14 Temmuz 2023
- 2.471
- 2.167
- 22
Bende iyim şükür. biz hiç çalişamiyoruz bilmiyorum ki. Ama Eldorin Kasım aralik diye topic açmış. Orayada kayıt oldum ben.Sahalarda çalışmalardayız sen napıyon güzellik. Bu arada Aralık ayı burdan devam edecek mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende iyim şükür. biz hiç çalişamiyoruz bilmiyorum ki. Ama Eldorin Kasım aralik diye topic açmış. Orayada kayıt oldum ben.Sahalarda çalışmalardayız sen napıyon güzellik. Bu arada Aralık ayı burdan devam edecek mi?
Evet gerçekten dedikleri gibi oluyor. Artik akisina bıraktigim ay hamile kalmistim 2 kere deStres yoksa bebiş var inşallah çünkü en önemli şeyi yapıp kendini düşüncelerini rahat bırakmışsın güzel haberler alalım inşallah
Aynen kuzum inşallah bide böyle deneyelimStres yoksa bebiş var inşallah çünkü en önemli şeyi yapıp kendini düşüncelerini rahat bırakmışsın güzel haberler alalım inşallah
Kaç ki değerin negatifBenim kan sonucum negatif geldi bununla da onaylanmış oldu, prodoctor erken gebelik testi yanlış silik çizgi çıkarıyor
Evet bugün 3 gün geciktiAdetin gecikti mi canım
0.100Kaç ki değerin negatif
Test baya bariz pozitifti. Kırmızılar gelene kadar umut var. Bende kan vermek zorunda kaldım enfeksiyon sebebiyle ilaç almam lazımdı. Negatif dedi ama değeri bilmiyorum bir hafta oldu nerdeyse e nabıza düşmüyor hastanenin siteside hata veriyor göstermiyor sinir oldum
Günlerimiz yakınmış belirtin var mı?Beni de ekler misin bir umut
Sat 16.10.2024 bat 14.11.2024
Genelde adetten 1 hafta önce göğüs ağrım gibi belirtiler başlardı hiç bir şey yok sadece iki gün önce falan affedersiniz bir mide bulantısı kusma yaşadım ve ara ara baş dönmesi yaşıyorum muhtemelen psikolojik olabilir onun dışında tahmini yumurtlama 31 ekimdi o günü öncesini ve sonrasında değerlendirdik yani ayın başında falan kasık ağrılarım vardı durdu iki gündür ve beyaz bir akıntım vardı hala da ara ara geliyor belirti sayilirsa bunlar var bilmiyorum bunları yaşayanlar oldu mu test yapma konusunda da kararsızım erken diyeGünlerimiz yakınmış belirtin var mı?
Sizde var mı bir belirti ?Genelde adetten 1 hafta önce göğüs ağrım gibi belirtiler başlardı hiç bir şey yok sadece iki gün önce falan affedersiniz bir mide bulantısı kusma yaşadım ve ara ara baş dönmesi yaşıyorum muhtemelen psikolojik olabilir onun dışında tahmini yumurtlama 31 ekimdi o günü öncesini ve sonrasında değerlendirdik yani ayın başında falan kasık ağrılarım vardı durdu iki gündür ve beyaz bir akıntım vardı hala da ara ara geliyor belirti sayilirsa bunlar var bilmiyorum bunları yaşayanlar oldu mu test yapma konusunda da kararsızım erken diye
Tam canım oraya da kayıt olayım ama şimdilik burdan devamBende iyim şükür. biz hiç çalişamiyoruz bilmiyorum ki. Ama Eldorin Kasım aralik diye topic açmış. Orayada kayıt oldum ben.
Geç döllenmedir belki benimki kimyasal gebelik oldu 9 gün gecikmeyle ama inşallah hamişsindir ve sağlıklıdırEvet bugün 3 gün gecikti
Hepimiz güzel haberler sonu güzel olan mucizeler alalım inşallahEvet gerçekten dedikleri gibi oluyor. Artik akisina bıraktigim ay hamile kalmistim 2 kere de
Güzel haberler alırız inşallah. Senin de güzel mucizen gelir inşallahAynen kuzum inşallah bide böyle deneyelim
Bende kararsızım ama erken öğrenmem lazım rahmimin iç kısmı kalp görünümlü düşük önleyici kullanman lazım. Bulantım var biraz fena sanki midemi calkalıyorlar gibi. Galiba soğuk aldım sancım da var çünkü. Göğüslerim dolgunlasti ama sert değil biraz hassas. Bilinç kaybı yaşıyorum galiba anlık ama 5 sn filan bilincim bir anda gidiyor elimde ne varsa düşüp kırılıyor o ses kendime getiriyor. Kimseyi inandıramadım ama bunaSizde var mı bir belirti ?