2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Sahalarda çalışmalardayız😍 sen napıyon güzellik. Bu arada Aralık ayı burdan devam edecek mi?
Bende iyim şükür. 😅 biz hiç çalişamiyoruz bilmiyorum ki. Ama Eldorin Eldorin Kasım aralik diye topic açmış. Orayada kayıt oldum ben.

Stres yoksa bebiş var inşallah çünkü en önemli şeyi yapıp kendini düşüncelerini rahat bırakmışsın güzel haberler alalım inşallah
Evet gerçekten dedikleri gibi oluyor. Artik akisina bıraktigim ay hamile kalmistim 2 kere de

Benim kan sonucum negatif geldi :KK43: bununla da onaylanmış oldu, prodoctor erken gebelik testi yanlış silik çizgi çıkarıyor:KK43:

Günlerimiz yakınmış belirtin var mı?
Genelde adetten 1 hafta önce göğüs ağrım gibi belirtiler başlardı hiç bir şey yok sadece iki gün önce falan affedersiniz bir mide bulantısı kusma yaşadım ve ara ara baş dönmesi yaşıyorum muhtemelen psikolojik olabilir 😀 onun dışında tahmini yumurtlama 31 ekimdi o günü öncesini ve sonrasında değerlendirdik yani ayın başında falan kasık ağrılarım vardı durdu iki gündür ve beyaz bir akıntım vardı hala da ara ara geliyor belirti sayilirsa bunlar var bilmiyorum bunları yaşayanlar oldu mu test yapma konusunda da kararsızım erken diye 🙂

Genelde adetten 1 hafta önce göğüs ağrım gibi belirtiler başlardı hiç bir şey yok sadece iki gün önce falan affedersiniz bir mide bulantısı kusma yaşadım ve ara ara baş dönmesi yaşıyorum muhtemelen psikolojik olabilir 😀 onun dışında tahmini yumurtlama 31 ekimdi o günü öncesini ve sonrasında değerlendirdik yani ayın başında falan kasık ağrılarım vardı durdu iki gündür ve beyaz bir akıntım vardı hala da ara ara geliyor belirti sayilirsa bunlar var bilmiyorum bunları yaşayanlar oldu mu test yapma konusunda da kararsızım erken diye 🙂
Sizde var mı bir belirti ?

Sizde var mı bir belirti ?
Bende kararsızım ama erken öğrenmem lazım rahmimin iç kısmı kalp görünümlü düşük önleyici kullanman lazım. Bulantım var biraz fena sanki midemi calkalıyorlar gibi. Galiba soğuk aldım sancım da var çünkü. Göğüslerim dolgunlasti ama sert değil biraz hassas. Bilinç kaybı yaşıyorum galiba anlık ama 5 sn filan bilincim bir anda gidiyor elimde ne varsa düşüp kırılıyor o ses kendime getiriyor. Kimseyi inandıramadım ama buna

Kızlar ben çok üzüldüm yaa :KK43:(( mahvolmuş durumdayım. Kafamda hep ya olmazsa düşünceleri :KK43: çünkü çok kafaya takıyorum bu konuyu. Yaşım da 35. Nedense hiç olmayacakmış gibi geliyor. Evet hamile kalabiliyorum 4 kere kaldım doğal şekilde ve beklentisiz. Ama hiç çocuğum yok, uzun konu... Neyse dertleneyim dedim. Çok üzgünüm çok 😭

üzülmeyin bırakalım kendımızı allahtan ümit kesilmez rabbim ol derse olacak yani yoksa bu insanların acımasız oldugu yerde rabbim bizleride görüp düşünüyodur eminim bize göre em iyi şekilde vericektir allahın izniyle 🙏🏻 ben bugün bi eş tarafımın bebek mevlütüne gittim kucagıma vermeleriyle almaları bir oldu cocugu sonra gelmiş diyorki kayınvalidesi benım ıcın diyorki verde sevsin yok dedim cocuk bunalmıştır kalabalıktan cıktıya ben bi lavonoya gidiyim dedim kalktım saçma sapan allah size aratmadan versin falan milletin icinde dualar falan bu insanlar kendilerini ne sanıyor acaba ben merak ediyorum 😂

X