2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Evet bende öyle düşünüyorum geç döllenme olmuştur diye dua ediyorum yarın adetim kesin gelmesi lazım en geç yarına kadar gecikme olurdu ama adet ağrım yok hiç belim ağrıyor sırtım ağrıyor sadece
Ben 3 gündür vücut ısı takibi yapıyorum 2 gündür hep 36 cikiyo bugün 36.6 çıktı hafif bir artış var bakalım

Evet çok zor inan regl olmiyim diye dua ediyorum ve sürekli lavoboya gidip oldummu diye kontrol ediyorum
Mümkün olduğu kadar kendimizi başka konularla, işlerle meşgul etmeliyiz. Bu obsesyon hatasına düşmemeliyiz, yoksa çok yıpranıyor insan... geçen hamileliğimden biliyorum. Ne kadar üzülmüştüm, ağlamıştım her seferinde. Hatta hamile kaldığım ay 3 gün öncesinde test negatif göstermişti diye bütün hayata küsmüştüm. Halbuki hamileymişim. Ama gerçi o da bana kısmet olmadı... nasip diyelim. Esas kendimizi yıpratmamaya bakalım. Öncelikle bizim sağlığımız, fiziki ruhsal olarak önemli.

Bat 2 Kasım regl önce kahve lekenmeyle geliyor ertesi gün ya da aynı gün normal kırmızlar gelir ama dün akşam üstü lekenme oldu bugünde aynı çok az lekelenme oldu regl olucam sandım ama olmadı sabah test yaptım çıkmadı neden acaba ya meraklandım olsa çıkardı herhalde

İyi günler kızlr adete 2 gün kaldı dayanamadım az önce test yaptım gölgeösi aşırı silik cizgi cıktı ilk beş dk markası freeyl güvenebilirmiyim acaba

Eklentiler

• IMG_3593.jpeg
    IMG_3593.jpeg
    80,4 KB · Görüntüleme: 53
Bat 2 Kasım regl önce kahve lekenmeyle geliyor ertesi gün ya da aynı gün normal kırmızlar gelir ama dün akşam üstü lekenme oldu bugünde aynı çok az lekelenme oldu regl olucam sandım ama olmadı sabah test yaptım çıkmadı neden acaba ya meraklandım olsa çıkardı herhalde
Ya benim de 3kasım da regl oldum ağrım falan başladı ama devamı gelmedi ben de bi acaba mı dedim ama 5inde gerçekten başladı. Vucudumuz aklımızla oynuyor bence çok sinir bozucu

Ben regl oldum ya sizde durumlar nasıl test yaptınız mıı
Ben olmadım 3 gün gecikmem var dün test yaptım sonradan çizgi çıktı tahminim 1 saat sonra falan. Bugün yaptım çizgi göremedim fazla sarardı testim varsa da gözükmedi. Normalde catlamaya göre olmam gerekirdi. Her an olacakmış gibi üç gündür adet sancım var. Bekliyorum bakalım.

Selam kızlar ya bu prodoctor gebelik testi idrara bastırdıktan sonra netleşmesi neden geç oluyor yani baya zamandır hangi satıcıdan alırsam alayım bu şekil önce bir kırmızılaşıyor netleşmesi 15 dk buluyor varmı bunu fark eden S Sunsun9 ve diğer kızlar
Bu markayı kullanmadım canım bilmiyorum. Softec erken gebelik testi kullanılmıştım onda da çizgi hemen ilerlemiyordu ve kuruma çizgisi çıkarmıştı

X