2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Ben olmadım 3 gün gecikmem var dün test yaptım sonradan çizgi çıktı tahminim 1 saat sonra falan. Bugün yaptım çizgi göremedim fazla sarardı testim varsa da gözükmedi. Normalde catlamaya göre olmam gerekirdi. Her an olacakmış gibi üç gündür adet sancım var. Bekliyorum bakalım.
benim de bir testimde ince bi çizgi çıkmıştı burdan aldğım tavsiyeyle üzerine su damlatmıştım kuruma çizgisiymiş sudan sonra kayboldu. Aklınızda olsun belki siz de uygularsınız ama sararanı bilmiyorum bozuk olabilir mi ki yarın tekrarlayın olmadı testi
Ay bilmiyorum kan falan mı versem ya da beklesem mi
Ben de bilemedim ya belki bir kaç gün daha bekleyip kan verebilirsin netliğe kavuşursun en azından böyle belirsizlik daha can sıkıcıdır.

Umarım ikinizden de güzel haberler gelir🌸

Kızlar geçen hafta smear testi vermiştim sonucum çıkmış ama ne olduğunu anlayamadım. Aranızda smear vermiş olan var mı ? Doktordan randevu aldım tekrar ama gidene kadar size de yorumlatayım dedim tecrübeli olan varsa bakabilir mi

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-07-20-35-36-101_com.adobe.reader-edit.jpg
    Screenshot_2024-11-07-20-35-36-101_com.adobe.reader-edit.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 66
benim de bir testimde ince bi çizgi çıkmıştı burdan aldğım tavsiyeyle üzerine su damlatmıştım kuruma çizgisiymiş sudan sonra kayboldu. Aklınızda olsun belki siz de uygularsınız ama sararanı bilmiyorum bozuk olabilir mi ki yarın tekrarlayın olmadı testi

Ben de bilemedim ya belki bir kaç gün daha bekleyip kan verebilirsin netliğe kavuşursun en azından böyle belirsizlik daha can sıkıcıdır.

Umarım ya hayırlısı olsun. :) yarın sabah bi test yaparım bakalım.

Bakalım hayırlısı olsun 🫶

Bende olmadım hala ama gobegimde ve belimde müthiş ağrı var goguslerimin ağrısı zaten yumurtlamadan beri hiç geçmedi

Kızlar işe başladığım için bir süredir yokum. Size sormak istediğim bişey var dün döngümün 21. Günüydü adete daha var ama dün akşam üstü günlük pedi dolduracak kadar bi kanamam oldu bir parçada serçe parmak kadar pıhtı geldi. Adet oldum sandım ama devamı hala gelmedi kesildi. Bide geçtiğimiz adetim çok az gelmişti ama normal süresinde bitti. Ne yaşıyorum acaba ben ya bu neden olur

Kızlar işe başladığım için bir süredir yokum. Size sormak istediğim bişey var dün döngümün 21. Günüydü adete daha var ama dün akşam üstü günlük pedi dolduracak kadar bi kanamam oldu bir parçada serçe parmak kadar pıhtı geldi. Adet oldum sandım ama devamı hala gelmedi kesildi. Bide geçtiğimiz adetim çok az gelmişti ama normal süresinde bitti. Ne yaşıyorum acaba ben ya bu neden olur
Gebelik testi yaptınızmı yapmadıysanız yapmanızı öneririm

Bu belirtiler insanın resmen duygularıyla oynuyor
İlk defa bu kadar meme hassasiyetim oldu
İnsan acaba hamileyim mi diyor
Ama kırmızılar insanın peşini bırakmıyor 😏😏

Kızlaaaaar bu sabahki erken gebelik testim çoook silik biz çizgi çıkardı. Adetime 6 gün var. Yarın kan vericem. Allahım noooooolurr 🥲
Dün akşam babaannem aradı, rahmetli babam rüyasına girmiş demiş ki, git kugukusuna söyle bebeği var onun 🥲canım babam😭

Eklentiler

• 20241108_075607.jpg
    20241108_075607.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 47
Kızlaaaaar bu sabahki erken gebelik testim çoook silik biz çizgi çıkardı. Adetime 6 gün var. Yarın kan vericem. Allahım noooooolurr 🥲
Dün akşam babaannem aradı, rahmetli babam rüyasına girmiş demiş ki, git kugukusuna söyle bebeği var onun 🥲canım babam😭
Günaydınlaarr, canım gayet görünüyor. Bugün bir kan ver istersen kesinleşmiş olur. Hemen mi çıktı çift çizgi

Günaydın canim evet gozukuyor. Hadi inşallah vardir bebiş

X