2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Benimde 13üncü gün. Bu saaten sonra pozitif olmaz ben adete hazirliyorum kendimi. Sizde Adet olunca üzülmek istemiyorsaniz artik negatifin pozitif olamayacagini kabullenin
Bana tek umut veren tlf program ayın 25 gösteriyordu ama bende belirti yoktu ama ayın 28 gibi göğüs ağrısı ve akıntı oldu göğüs ağrım hiç geçmedi akıntım bitti ama dünden beri akıntım yeniden başladı bu ay vücudum benimle oyun oynuyo ama adet belirtileri var bel kasik göğüs ağrısı olacam galiba

Evet geç dağılıyor ama sonrasında gayet net sonuç gösteriyor dağıldıktan sonra 5 dk daha bekleyin çıkan sonuç doğru yani çok yaptım o markayla ama hayalet çizgi de çıkarmadı
Yaaa canım inanki aylardır kullandığım bir test bende de çıkarmazdı ama geçenlerde çıkardı ama negatifti dün tekrar çıkardı yani güvenim kalmadı bende de kuruma dahi çıkarmazdı baya pembeli sözle görülür çizgi çıkarmıştı geçen ay

As6 As6 naptin canim test yaptinmi
Benim koca 3 ay burdaydı denedik tutmadı
Uzağa gitti çalışmaya
O gelene kadar birsey yok 😀
Tüp bebeğe karar verdik.Burda olmadığı için ilişki düzensiz oluyor
Doktor en az 6 ay düzenli olacak dedi bana
Yine buralardayım ayrılmıcam alıştım sizi takip edeceğim 😂

Benim koca 3 ay burdaydı denedik tutmadı
Uzağa gitti çalışmaya
O gelene kadar birsey yok 😀
Tüp bebeğe karar verdik.Burda olmadığı için ilişki düzensiz oluyor
Doktor en az 6 ay düzenli olacak dedi bana
Yine buralardayım ayrılmıcam alıştım sizi takip edeceğim 😂
Tüp bebek çok mu pahalı. Bizim iliskimizde düzensiz. Çünkü eşimin işi düzenli değil. Çoğunlukla gece evde olmuyor. Ve ilişkide oyle oluyor

Tüp bebek çok mu pahalı. Bizim iliskimizde düzensiz. Çünkü eşimin işi düzenli değil. Çoğunlukla gece evde olmuyor. Ve ilişkide oyle oluyor
Hiç bilmiyorum cnm
Eğer kişilerde herhangi bir sorun yoksa çok tutmuyormuş galiba
Kişinin tedavisine göre değişiyormuş

Hiç bilmiyorum cnm
Eğer kişilerde herhangi bir sorun yoksa çok tutmuyormuş galiba
Kişinin tedavisine göre değişiyormuş
Anladım canım. Ne güzel turkiyed de iyi Dr lar var burda çok nadir var

Kızlar tlf daki program bugün regl günüm olarak gosteriyo ama geçen ayın 14 de adet olmuştum test yaptım az önce negatif olsa cikarmiydi yoksa ayın 14 nümü baz alayım of valla yoruldum artık ya
Bende az önce yaptım kuzum sanırım bende de yok dün strip de vardı ama bunda yok herhalde

Eklentiler

• IMG_0248.jpeg
    IMG_0248.jpeg
    158,7 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar tlf daki program bugün regl günüm olarak gosteriyo ama geçen ayın 14 de adet olmuştum test yaptım az önce negatif olsa cikarmiydi yoksa ayın 14 nümü baz alayım of valla yoruldum artık ya
Bu arada çizgi gördüm seninkisinde ama adet günü daha belirgin olmasını bekliyordum kendimde de sende de ya geç döllenme yada bebek yok 😥

bende de erken gebelik testi prodoctor negatif gosterdi. SAT tarihlerimiz ayniymis ama bende 28-30 gun suruyor dongum, o yuzden 14 nu bekleyecegim.

Bilmiyorum ama bence yok çünkü azda olsa pembe olurdu çizgiler
Evet bende öyle düşünüyorum geç döllenme olmuştur diye dua ediyorum yarın adetim kesin gelmesi lazım en geç yarına kadar gecikme olurdu ama adet ağrım yok hiç belim ağrıyor sırtım ağrıyor sadece

X