2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Yumurtlama olmuş cnm
T çizgisi c den koyu
Mutlaka değerlendir
Yarın da tekrar yap çatlarsa sılıkleşiyor t çizgisi
Yarını da değerlendir
Mrb suan test yaptim tcizgisi koyu olani dun sabah yaptim ordadakini aksam iliski oncesi yaptim simdide sonuncuyu yaptim
20241107_103634.jpg

Selam kızlar ya bu prodoctor gebelik testi idrara bastırdıktan sonra netleşmesi neden geç oluyor yani baya zamandır hangi satıcıdan alırsam alayım bu şekil önce bir kırmızılaşıyor netleşmesi 15 dk buluyor varmı bunu fark eden S Sunsun9 ve diğer kızlar

Canım bunu bende fark ettim test geç oturuyor dimi önce bir kırmızılık yayılıyor netleşmesi 15dk buluyor
Hic kullanmadim ilk defa zaten aldim ovülasyon testi artı med yaziyor ilk kirmizilar dagiliyor 30 saniye sonra cizgiler belirmeye basliyor oda cok net cikiyor ama
20241107_104924.jpg

Benimde 13üncü gün. Bu saaten sonra pozitif olmaz ben adete hazirliyorum kendimi. Sizde Adet olunca üzülmek istemiyorsaniz artik negatifin pozitif olamayacagini kabullenin

Yani bu normal mi canım nebilim hani diyoruz ya ilk 10 dk çizgi çıktı mı diye yani testin kendini bulması en az 15 dk 😕ben anlam veremedim
Evet geç dağılıyor ama sonrasında gayet net sonuç gösteriyor dağıldıktan sonra 5 dk daha bekleyin çıkan sonuç doğru yani çok yaptım o markayla ama hayalet çizgi de çıkarmadı

X