- 20 Ağustos 2022
- 3.836
- 3.287
Öyle yapıcam canımHiç belli olmaz yarın ilk idrarla tekrarla bakalım koyulaşacak mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle yapıcam canımHiç belli olmaz yarın ilk idrarla tekrarla bakalım koyulaşacak mı
Canim pik olduktan 24-48 sonra yumurtan çatliyor. Ve her ay günün yumurtlamayi bekleyemezsin. Benimde ovulasyon testi 11-13üncü gün arasi degisiyor her ayNormelde catlama takvime göre ayin 10 gösteriyor test boyle cikinca kafam karıştı
Birkaç gün erken yumurtlayacaksın demek. Bence yarın akşama silikleşirNormelde catlama takvime göre ayin 10 gösteriyor test boyle cikinca kafam karıştı
Seninle aynıyız canım ben bugün olmam lazımdı yada yarın ama ben bugün öğlen test yaptım bişey çıkmadı ve pazartesi kan verdim negatif çıktı umudum yok olmak üzere çünkü göğüslerim çok agriyo
Bende ümitlenmiyorum aslında test vermiştim 6 gün kala 0.3 çıkmıştı araştırdım da biraz freely bu şekilde çıkartıyormuş ama yarın sabah yapıcam tekrar umarım koyulaşma olurBen kendimden umudu kestim inşallah sende vardır
Teşekkür ederim canım cok sagol bakalim inşallah bu nasip olurCanim pik olduktan 24-48 sonra yumurtan çatliyor. Ve her ay günün yumurtlamayi bekleyemezsin. Benimde ovulasyon testi 11-13üncü gün arasi degisiyor her ay
Az önce bir daha yaptım dayanamadım 5 dakika içinde çektim fotoğrafı yalancı pozitif diye çok duydum inşallah değildirHiç belli olmaz yarın ilk idrarla tekrarla bakalım koyulaşacak mı
Gölge gibi görünüyor canım ay inşallah inşallah yalancı değildir. Yarınki testini çok merak ediyorumAz önce bir daha yaptım dayanamadım 5 dakika içinde çektim fotoğrafı yalancı pozitif diye çok duydum inşallah değildir
Bi alttan bi üstten kızardı ortası gölge oldu umarım yanıltmaz sabah yapar atarım ayy allahım lütfenGölge gibi görünüyor canım ay inşallah inşallah yalancı değildir. Yarınki testini çok merak ediyorum
Ay ben bakar bakmaz direk gördüm. Hadi bakalım inşallahBi alttan bi üstten kızardı ortası gölge oldu umarım yanıltmaz sabah yapar atarım ayy allahım lütfen
Sağol kuzum rabbim hepimize nasip etsin hayırlısı ile inşallahAy ben bakar bakmaz direk gördüm. Hadi bakalım inşallah
Freely testle bugün ben yaptım bende çizgi çıkarmadıBende ümitlenmiyorum aslında test vermiştim 6 gün kala 0.3 çıkmıştı araştırdım da biraz freely bu şekilde çıkartıyormuş ama yarın sabah yapıcam tekrar umarım koyulaşma olur
Strip miydi normal mıydı canım ? Striplete güven olmaz filan yazıyordu açıkçası görünce tereddüt ettimFreely testle bugün ben yaptım bende çizgi çıkarmadı
Kaset testtiStrip miydi normal mıydı canım ? Striplete güven olmaz filan yazıyordu açıkçası görünce tereddüt ettim
Ve ayrıca ne gibi belirtilerin var canım ya benim çok şiddetli göğüs ağrım var ama sadece sol kasığımda ve göbek deligimde bı ağrı oluyo geciyoFreely testle bugün ben yaptım bende çizgi çıkarmadı
Pik bu test değerlendirMrb hanimlar bende ilk drfa ovülasyon testi killandim bugun bu sekilde oldu Eki Görüntüle 3499943
Teşekkür ederim inşallah bu ay olur 2seneden beri korunmuyoruz ama takipte etmedim simdiye kadar yas ta varPik bu test değerlendir
Bende tüp bebek düsünüyorum. Hic plan yaptniz mi hangi sehirde kimde fln?Kızlar ben adet oldum
Eşim uzakda çalıştığı için ara vermek zorundayım
Sürekli gidip geldiği için tutmuyor düzenli ilişki olması lazımmış,3 ay üst üste denedik ama tutmadı
Tup bebek dusunuyorum nasipse bidaha geldiğinde, yoksa gebe kalamıcam galiba 2 3 denemeyle olcak bişey gibi durmuyor
Sizi takıp edecem ama ayrılmıcam burdan alıştım size
Zonguldakda oturuyorum cnm benBende tüp bebek düsünüyorum. Hic plan yaptniz mi hangi sehirde kimde fln?