2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Catlama olurken kasik agrisi ve gogus uclarinda agri oluyot mu
Kasık ağrısı çok siddetli oluyor sanki apandıst patlıyor gibi yumurtlama olduğu yerde sadece belime kalçama vuruyor ağrısı
Gögüs ağrım olmadı ama hiç

Kasık ağrısı çok siddetli oluyor sanki apandıst patlıyor gibi yumurtlama olduğu yerde sadece belime kalçama vuruyor ağrısı
Gögüs ağrım olmadı ama hiç
Sabah ovülasyon testi yapmistim suanda arada kasik agrisi bide gogusume dokununca uclari sadece agiriyor

Reactions: As6
Catlama olurken kasik agrisi ve gogus uclarinda agri oluyot mu
Kasık ağrısı bende çok olmuyor az az batma oluyor. Eğer gebelik oluşursa yumurtlamadan 4-5 gün sonra başlıyor göğüs uçlarında ağrı benim öyle oluyor en azından

Kasık ağrısı bende çok olmuyor az az batma oluyor. Eğer gebelik oluşursa yumurtlamadan 4-5 gün sonra başlıyor göğüs uçlarında ağrı benim öyle oluyor en azından
Ben bu iki aydir hic bisey anlamadim gecrn ay takvime gore 10ds yumurtluyirdum 11de bel kasik göğüs ağrısı bir basladi adete 2gun kala gecti 1gun gecikmeli adet oldum bu ayda 10da gosteriyordu ovulasyon testi bugun cift cikti suanda agrilar yine yavas yavas basliyor

Kızlaaar merhaba. Aranıza yeni katılıyorum. Benim de temmuzda kimyasal gebeliğim oldu. O zamandan beri uğraşıyorum. Bata 2 gün var. Test yaptım ama acelem vardı 1-2 dk baktım. Hiiiiç çizgi yok. Çöpe attım. Üzerinden bi 3-4 saat geçti. İçimden bir ses bak dedi. Baktım durum bu. Kuruma çizgisi mi sizce?

Eklentiler

• IMG_1863.jpeg
    61,2 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_1862.jpeg
    83,6 KB · Görüntüleme: 55
Ay bence değil burdan gördüklerime göre kuruma çizgisi gri oluyormuş ama bu baya pembe inşallah vardır:)

Ay bence değil burdan gördüklerime göre kuruma çizgisi gri oluyormuş ama bu baya pembe inşallah vardır:)
Ayy çok heyecanlandım ama çok da umuda kapılmak istemiyorum. Bugün mide bulantım var diye acile gittim. Gebelik olabilir dedim. Biz bakamıyoruz diyip yolladılar beni

Ayy çok heyecanlandım ama çok da umuda kapılmak istemiyorum. Bugün mide bulantım var diye acile gittim. Gebelik olabilir dedim. Biz bakamıyoruz diyip yolladılar beni
Sağlık ocağına baktırabilirsiniz yarın sabahtan ya da özelde sadece kan testi yaptırın isterseniz veya yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın

Merhabalar ben yeni sayılırım burada 1 buçuk yıllık evliyim son 3 aydır korunmuyorum hemen gebe kalacağımı düşünüyordum olmayınca çok kafayı taktım burada bir çok mesajı okuyunca bana umut oldu bende sizlerle bir sürecimi takip etmek isterim çok bilgim olmadığı için en azından paylaşıp öğrene bilirim Allah hepimize sağlıklı bir şekilde anneliği nasip ettirsin

As6 naptin canim test yaptinmi

Ya test alıp yapacağım yarın belirtilerim var ama umutsuzluğa kapılıyorum ya negatif çıkarsa diye o kadar cok istiyorum ki yapmadığım şey kalmadı ;/
Inşallah vardır. Ne gibi belirtiler var

Kızlar tlf daki program bugün regl günüm olarak gosteriyo ama geçen ayın 14 de adet olmuştum test yaptım az önce negatif olsa cikarmiydi yoksa ayın 14 nümü baz alayım of valla yoruldum artık ya

Eklentiler

• 1000123622.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…