Catlama olurken kasik agrisi ve gogus uclarinda agri oluyot muAy ben bakar bakmaz direk gördüm. Hadi bakalım inşallah
Kasık ağrısı çok siddetli oluyor sanki apandıst patlıyor gibi yumurtlama olduğu yerde sadece belime kalçama vuruyor ağrısıCatlama olurken kasik agrisi ve gogus uclarinda agri oluyot mu
Sabah ovülasyon testi yapmistim suanda arada kasik agrisi bide gogusume dokununca uclari sadece agiriyorKasık ağrısı çok siddetli oluyor sanki apandıst patlıyor gibi yumurtlama olduğu yerde sadece belime kalçama vuruyor ağrısı
Gögüs ağrım olmadı ama hiç
Kasık ağrısı bende çok olmuyor az az batma oluyor. Eğer gebelik oluşursa yumurtlamadan 4-5 gün sonra başlıyor göğüs uçlarında ağrı benim öyle oluyor en azındanCatlama olurken kasik agrisi ve gogus uclarinda agri oluyot mu
Ben bu iki aydir hic bisey anlamadim gecrn ay takvime gore 10ds yumurtluyirdum 11de bel kasik göğüs ağrısı bir basladi adete 2gun kala gecti 1gun gecikmeli adet oldum bu ayda 10da gosteriyordu ovulasyon testi bugun cift cikti suanda agrilar yine yavas yavas basliyorKasık ağrısı bende çok olmuyor az az batma oluyor. Eğer gebelik oluşursa yumurtlamadan 4-5 gün sonra başlıyor göğüs uçlarında ağrı benim öyle oluyor en azından
Yumurtlama olmuş cnmSabah ovülasyon testi yapmistim suanda arada kasik agrisi bide gogusume dokununca uclari sadece agiriyorEki Görüntüle 3500079
İnşallah cnmTmm cnm sagol insallah olur
Ay bence değil burdan gördüklerime göre kuruma çizgisi gri oluyormuş ama bu baya pembe inşallah vardır:)Kızlaaar merhaba. Aranıza yeni katılıyorum. Benim de temmuzda kimyasal gebeliğim oldu. O zamandan beri uğraşıyorum. Bata 2 gün var. Test yaptım ama acelem vardı 1-2 dk baktım. Hiiiiç çizgi yok. Çöpe attım. Üzerinden bi 3-4 saat geçti. İçimden bir ses bak dedi. Baktım durum bu. Kuruma çizgisi mi sizce?
Ayy çok heyecanlandım ama çok da umuda kapılmak istemiyorum. Bugün mide bulantım var diye acile gittim. Gebelik olabilir dedim. Biz bakamıyoruz diyip yolladılar beniAy bence değil burdan gördüklerime göre kuruma çizgisi gri oluyormuş ama bu baya pembe inşallah vardır:)
Sağlık ocağına baktırabilirsiniz yarın sabahtan ya da özelde sadece kan testi yaptırın isterseniz veya yarın sabah ilk idrarla tekrarlayınAyy çok heyecanlandım ama çok da umuda kapılmak istemiyorum. Bugün mide bulantım var diye acile gittim. Gebelik olabilir dedim. Biz bakamıyoruz diyip yolladılar beni
Ya test alıp yapacağım yarın belirtilerim var ama umutsuzluğa kapılıyorum ya negatif çıkarsa diye o kadar cok istiyorum ki yapmadığım şey kalmadı ;/Günaydın güzeller inşallah bol bol çift cizgili günler olsun. Kimler test yapacak
Evet oluyo mesela benim göğüs ağrım yumurtlamada basladi bidaha geçmediCatlama olurken kasik agrisi ve gogus uclarinda agri oluyot mu
Inşallah vardır. Ne gibi belirtiler varYa test alıp yapacağım yarın belirtilerim var ama umutsuzluğa kapılıyorum ya negatif çıkarsa diye o kadar cok istiyorum ki yapmadığım şey kalmadı ;/