2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Normelde catlama takvime göre ayin 10 gösteriyor test boyle cikinca kafam karıştı
Canim pik olduktan 24-48 sonra yumurtan çatliyor. Ve her ay günün yumurtlamayi bekleyemezsin. Benimde ovulasyon testi 11-13üncü gün arasi degisiyor her ay

Ben kendimden umudu kestim inşallah sende vardır
Bende ümitlenmiyorum aslında test vermiştim 6 gün kala 0.3 çıkmıştı araştırdım da biraz freely bu şekilde çıkartıyormuş ama yarın sabah yapıcam tekrar umarım koyulaşma olur

Hiç belli olmaz yarın ilk idrarla tekrarla bakalım koyulaşacak mı
Az önce bir daha yaptım dayanamadım 5 dakika içinde çektim fotoğrafı yalancı pozitif diye çok duydum inşallah değildir

Eklentiler

• IMG_0223.png
    364,8 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_0221.jpeg
    89 KB · Görüntüleme: 44
Az önce bir daha yaptım dayanamadım 5 dakika içinde çektim fotoğrafı yalancı pozitif diye çok duydum inşallah değildir
Gölge gibi görünüyor canım ay inşallah inşallah yalancı değildir. Yarınki testini çok merak ediyorum

Kızlar ben adet oldum
Eşim uzakda çalıştığı için ara vermek zorundayım
Sürekli gidip geldiği için tutmuyor düzenli ilişki olması lazımmış,3 ay üst üste denedik ama tutmadı
Tup bebek dusunuyorum nasipse bidaha geldiğinde, yoksa gebe kalamıcam galiba 2 3 denemeyle olcak bişey gibi durmuyor
Sizi takıp edecem ama ayrılmıcam burdan alıştım size

Bende tüp bebek düsünüyorum. Hic plan yaptniz mi hangi sehirde kimde fln?

Bende tüp bebek düsünüyorum. Hic plan yaptniz mi hangi sehirde kimde fln?
Zonguldakda oturuyorum cnm ben
Burda araştırma hastanesinin özel doktoru var
Bayadır takip ediyorum ona giderim belki
Başka doktor tanımıyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…