- 1 Kasım 2023
- 733
- 425
- 29
Bence negatif değil çok ince bir çizgi var bu testte ama sen bilirsinKızlar tlf daki program bugün regl günüm olarak gosteriyo ama geçen ayın 14 de adet olmuştum test yaptım az önce negatif olsa cikarmiydi yoksa ayın 14 nümü baz alayım of valla yoruldum artık ya
Ben koyu çıkmayan çizgilere artık pek güvenmiyorum çünkü onlar yüzünden çok üzüldüm canım yaBence negatif değil çok ince bir çizgi var bu testte ama sen bilirsin
Senin pik 3 Kasım değil miydi?Ben koyu çıkmayan çizgilere artık pek güvenmiyorum çünkü onlar yüzünden çok üzüldüm canım ya
Yo 25 de yumurtladimSenin pik 3 Kasım değil miydi?
Mrb suan test yaptim tcizgisi koyu olani dun sabah yaptim ordadakini aksam iliski oncesi yaptim simdide sonuncuyu yaptimYumurtlama olmuş cnm
T çizgisi c den koyu
Mutlaka değerlendir
Yarın da tekrar yap çatlarsa sılıkleşiyor t çizgisi
Yarını da değerlendir
Regl kac gunde bir oluyor ki cnmKızlar tlf daki program bugün regl günüm olarak gosteriyo ama geçen ayın 14 de adet olmuştum test yaptım az önce negatif olsa cikarmiydi yoksa ayın 14 nümü baz alayım of valla yoruldum artık ya
24 ila 27 gün arası değişiyorRegl kac gunde bir oluyor ki cnm
Canım bunu bende fark ettim test geç oturuyor dimi önce bir kırmızılık yayılıyor netleşmesi 15dk buluyorKuruma da çıkarmadı öyle mi? Benimkiler de mi sorun var acaba? Gerçi hep ilk 15 dk da çıktı
En düşük bugun ama 3gunun daha var yumurtlaman kac gun oldu24 ila 27 gün arası değişiyor
Hic kullanmadim ilk defa zaten aldim ovülasyon testi artı med yaziyor ilk kirmizilar dagiliyor 30 saniye sonra cizgiler belirmeye basliyor oda cok net cikiyor amaCanım bunu bende fark ettim test geç oturuyor dimi önce bir kırmızılık yayılıyor netleşmesi 15dk buluyor
Benim dediğim gebelik testi amaHic kullanmadim ilk defa zaten aldim ovülasyon testi artı med yaziyor ilk kirmizilar dagiliyor 30 saniye sonra cizgiler belirmeye basliyor oda cok net cikiyor amaEki Görüntüle 3500187
Anladim pardonBenim dediğim gebelik testi ama
Bugün 13 gün yumurtlayaliEn düşük bugun ama 3gunun daha var yumurtlaman kac gun oldu
Iki gun daha bekle benceBugün 13 gün yumurtlayali
Yani bu normal mi canım nebilim hani diyoruz ya ilk 10 dk çizgi çıktı mı diye yani testin kendini bulması en az 15 dkAynen öyle oluyo
Evet geç dağılıyor ama sonrasında gayet net sonuç gösteriyor dağıldıktan sonra 5 dk daha bekleyin çıkan sonuç doğru yani çok yaptım o markayla ama hayalet çizgi de çıkarmadıYani bu normal mi canım nebilim hani diyoruz ya ilk 10 dk çizgi çıktı mı diye yani testin kendini bulması en az 15 dkben anlam veremedim
Catlamış canımMrb suan test yaptim tcizgisi koyu olani dun sabah yaptim ordadakini aksam iliski oncesi yaptim simdide sonuncuyu yaptimEki Görüntüle 3500177