2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Belkide tutunuyordur

Test yaptın mi canim

Yumurtlama olduğu gün benimde çok feci sancım olur
Kanamada oluyor bazen canım
Muhtemelen yumurtlamadır

Yumurtlama olduğu gün benimde çok feci sancım olur
Kanamada oluyor bazen canım
Muhtemelen yumurtlamadır
Ay inşallah yumurtlamadır kötü bir şey değildir. Dün öyle bir ağrı oldu ki kesin adet oluyorum dedim bugün daha iyiyim

Olabilir candym benim duzensizdi ya hic anlamiyorum yumurtlamayi
Allahim bu ay hepinize pozitifler nasip etsin
Benimki de düzensiz pcos var ya bende. Ay inşallah bir umutluyum bir umutsuzum. Nasibimizde varsa olur. Ocak ayına kadar sürem var oldu oldu olmadı ya aşılama ya direkt tüp bebek doktor hangisini önerirse

Ay bende aynı şeyi 21. Gün yaşadım ama benim daha yoğun kan gibiydi 1 saat sürdü ve birdaha bişey gelmedi bir günlük ped kadardı. Nedir ne değildir bilmiyorum

Ay bende aynı şeyi 21. Gün yaşadım ama benim daha yoğun kan gibiydi 1 saat sürdü ve birdaha bişey gelmedi bir günlük ped kadardı. Nedir ne değildir bilmiyorum
Yaaa şuan kaçıncı gündesin ben kesin adet dedim ama bugün temiz

Ay acaba yerleşme kanaması mıydı seninki
Sanmıyorum öyle olduğunu test yaptım o gün birşey yoktu. Bugünde yaptım oda böyle bozuk çıktı ben yumurtlama kanaması diye düşündüm sonradan ama bilemiyorum

Eklentiler

• IMG_6240.jpeg
    110,4 KB · Görüntüleme: 9
  • image.jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 10
Sanmıyorum öyle olduğunu test yaptım o gün birşey yoktu. Bugünde yaptım oda böyle bozuk çıktı ben yumurtlama kanaması diye düşündüm sonradan ama bilemiyorum
Kız silik bir şey görüyorum ama ben. Yumurtlamanı biliyor musun

Evet canım 3 ay oldu daha deneyeli, çok yeni. Hormonal tahlillerim de temiz çıktı zaten, prolaktin falan. İşte denemelere devam, sağlıklısı ne zamansa o zaman olsun diyelim. İyi şeylere umut ediyorum.
Öte yandan benim ağır gripten sonra geçmeyen bir kalp çarpıntım ve sırtımdaki uyuşma hissi var. Onun için endişeliyim biraz açıkcası. Ne olduğunu bilmiyorum çünkü... bugün MR çektireceğim. Aklım fikrim orada. Esas sağlığımız başta geliyor.
Sen naptın, nasılsın? Arada bir bilincini kaybedercesine halsiz oluyordun, o geçtimi? Doktora göründünmü?

Kızlar selam Salı günü regl oldum ve dün kadın doğuma gittim ilk kez ilaç tedavisine başlamak için letu verdi 7 gün günde iki tane kullan 11 gün sonra da gel dedi tamam dedim ve hormon değerlerime de bakıldı size yazarımda bir yorumlayalım pek anlamadım ama en son bir sene önce vermiştim bu ikinci oldu FSH:5,52 Estradiol yani E2: 26,14 prolaktin:24,86 LH:2,67 çıkmış bu arada amh da bakmış ama onu Ankara’ya gönderdikleri için 15 gün sonra çıkacak kızlar şaşırdığım nokta geçen sene ile fsh aynı ama lh geçen sene 11 küsürdü hatta pco dan şüphelenmiştik falan sizce bu değerler nasıl birde geçen sene amh 3.06 idi bu sene kaç çıkacak bakalım ilaca da başladım inşallah bu şekilde bir gebelik olur belki hatırlarsınız konulardan daha önce gebelik kayıplarım vardı Candy7777 S Sunsun9 ArasaNillGerek pr3nses21 ve diğer kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…