Belkide tutunuyordurKızlar dün adetin 18.günü hafif açık kahverengi leklenmelerim oldu. Nedir bu fikri olan var mı? Yumurtlama kanaması mı acab eğer öyleyse çok mutlu olurum. Feci kasık ve bel ağrım da vardı ben adet erken olacam sandım ama bugün ağrılarım baya azaldı lekelenme de yok
Test yaptın mi canimKızlar dün adetin 18.günü hafif açık kahverengi leklenmelerim oldu. Nedir bu fikri olan var mı? Yumurtlama kanaması mı acab eğer öyleyse çok mutlu olurum. Feci kasık ve bel ağrım da vardı ben adet erken olacam sandım ama bugün ağrılarım baya azaldı lekelenme de yok
Yumurtlama olduğu gün benimde çok feci sancım olurKızlar dün adetin 18.günü hafif açık kahverengi leklenmelerim oldu. Nedir bu fikri olan var mı? Yumurtlama kanaması mı acab eğer öyleyse çok mutlu olurum. Feci kasık ve bel ağrım da vardı ben adet erken olacam sandım ama bugün ağrılarım baya azaldı lekelenme de yok
İnşallah öyledir ama daha 10 gün varBelkide tutunuyordur
Ben daha çok yumurtlamadan şüphelendim canım 10 gün var daha bataTest yaptın mi canim
Ay inşallah yumurtlamadır kötü bir şey değildir. Dün öyle bir ağrı oldu ki kesin adet oluyorum dedim bugün daha iyiyimYumurtlama olduğu gün benimde çok feci sancım olur
Kanamada oluyor bazen canım
Muhtemelen yumurtlamadır
Olabilir candym benim duzensizdi ya hic anlamiyorum yumurtlamayiBen daha çok yumurtlamadan şüphelendim canım 10 gün var daha bata
Benimki de düzensiz pcos var ya bende. Ay inşallah bir umutluyum bir umutsuzum. Nasibimizde varsa olur. Ocak ayına kadar sürem var oldu oldu olmadı ya aşılama ya direkt tüp bebek doktor hangisini önerirseOlabilir candym benim duzensizdi ya hic anlamiyorum yumurtlamayi
Allahim bu ay hepinize pozitifler nasip etsin
Ay bende aynı şeyi 21. Gün yaşadım ama benim daha yoğun kan gibiydi 1 saat sürdü ve birdaha bişey gelmedi bir günlük ped kadardı. Nedir ne değildir bilmiyorumKızlar dün adetin 18.günü hafif açık kahverengi leklenmelerim oldu. Nedir bu fikri olan var mı? Yumurtlama kanaması mı acab eğer öyleyse çok mutlu olurum. Feci kasık ve bel ağrım da vardı ben adet erken olacam sandım ama bugün ağrılarım baya azaldı lekelenme de yok
Yaaa şuan kaçıncı gündesin ben kesin adet dedim ama bugün temizAy bende aynı şeyi 21. Gün yaşadım ama benim daha yoğun kan gibiydi 1 saat sürdü ve birdaha bişey gelmedi bir günlük ped kadardı. Nedir ne değildir bilmiyorum
Bende erken adet oldum sandım ama değilmiş. Bugün 30. Günüm yarın bat gösteriyorYaaa şuan kaçıncı gündesin ben kesin adet dedim ama bugün temiz
Ay acaba yerleşme kanaması mıydı seninkiBende erken adet oldum sandım ama değilmiş. Bugün 30. Günüm yarın bat gösteriyor
Sanmıyorum öyle olduğunu test yaptım o gün birşey yoktu. Bugünde yaptım oda böyle bozuk çıktıAy acaba yerleşme kanaması mıydı seninki
Kız silik bir şey görüyorum ama ben. Yumurtlamanı biliyor musunSanmıyorum öyle olduğunu test yaptım o gün birşey yoktu. Bugünde yaptım oda böyle bozuk çıktıben yumurtlama kanaması diye düşündüm sonradan ama bilemiyorum
Evet gözüküyor bişey ama testte çok dağılmış bana bozuk gibi geldi. Bu ay takip etmemiştim yumurtlamayı ama 2-3 günde bir ilişki olduKız silik bir şey görüyorum ama ben. Yumurtlamanı biliyor musun
Evet canım 3 ay oldu daha deneyeli, çok yeni. Hormonal tahlillerim de temiz çıktı zaten, prolaktin falan. İşte denemelere devam, sağlıklısı ne zamansa o zaman olsun diyelim. İyi şeylere umut ediyorum.Yeni ay yeni umutlar kuzum hiç üzülme ve kafana takmamaya çalış. Yanlış hatırlamıyorsam sen daha yeni başlamıştın denemelere öyleyse hiç üzülme. İlk 6 ay vücudun bu yeni sürece alışmaya çalışıyormuş bu yüzden tutmuyormuş.
Şuan böyle saçma bir testKız silik bir şey görüyorum ama ben. Yumurtlamanı biliyor musun
Evet gözüküyor bişey ama testte çok dağılmış bana bozuk gibi geldi. Bu ay takip etmemiştim yumurtlamayı ama 2-3 günde bir ilişki oldu
Testin varsa yarın ilk idrarla da dene bence çizgi var sonuçtaŞuan böyle saçma bir test
Denerim bakalımTestin varsa yarın ilk idrarla da dene bence çizgi var sonuçta