2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Her gün düzenli olarak yaptığın taktirde kademeli olarak koyulaşacak kuzu ikisi aynı kırmızılıkta veya sonuç kontrol kısmından daha kırmızı olduktan sonra çatlamış olacak ve sonraki günlerde giderek koyuluk azalacak.
Sağol kuzum ilk defa bu kadar uzun süreli yapacağım daha önce tek test yaptım bi baktım yumurtlamışım devamını kullanamadım bile hamile😁
Hayir canim oyle yavas yavas koyulasiyor diye bir sey yok. Önceki aylardan yaptigim ovulasyon testini ekliyorum. En sonuncusu yumurtlama zamaniydi. Ve gördügün gibi o zaman kadar daha acik daha koyu bir sürü test cikmis :)
İnnovita sanırım testler canım. Bende bu ay o markadan aldım. Herkese uğur getirmiş umarım bize de getirir uğur. :) çok anlamıyorum tek bildiğim yumurtladığında ikisi de kırmızı olucak.

Kızlar dün lekelenme oldu bugün test yaptım freely çubuk test 5 dakika içinde çektim şuan kurudu kuruyunca daha belli oldu hatta sizce gebelik var mı ?

Eklentiler

• IMG_0199.png
    IMG_0199.png
    429,3 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_0198.jpeg
    IMG_0198.jpeg
    70,6 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_0193.jpeg
    IMG_0193.jpeg
    94,2 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_0191.jpeg
    IMG_0191.jpeg
    100,8 KB · Görüntüleme: 12
Sağol kuzum ilk defa bu kadar uzun süreli yapacağım daha önce tek test yaptım bi baktım yumurtlamışım devamını kullanamadım bile hamile😁

İnnovita sanırım testler canım. Bende bu ay o markadan aldım. Herkese uğur getirmiş umarım bize de getirir uğur. :) çok anlamıyorum tek bildiğim yumurtladığında ikisi de kırmızı olucak.
Evet benimde innovita bu benim önceki aylardan gebelik olmadi sonra umarim sana ugurlu gelir :) pik oldugunda anliyorsun zaten acaba pik mi demiyorsun kopkoyu bir cizgi oluyor :)

Hayırlı olsun gözün aydın 🤍 sağ salim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim 🤍 bnm de oğlumda hiç belirtim olmamıştı
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bugün kan verdim hala sonucumu bekliyorum. Doktor ultrasonla baktı ama kese daha gözükmüyor çok normal dedi zaten keseyi görmeyi beklemiyordum dedi. Stres içinde kan sonucumu bekliyorum şu anda 😁

X