Çok çok tenrik ederm canım allah bebisine kavuştursun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindimEvet canım cidden çok korkuyorum ama dediğin gibi nasipse olur
İnşallahh canım çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun canım devamı da güzel ilerlesin inşallahKızlar pozitif dimi bu
Benimde az önce sırt ağrım başladı göğüslerim 1 haftadır hassas lekelenme oldu çamur gibi bir iki damla az önce gerisi gelmedi adetime daha 3 gün var ama sabah test yaptım negatifti hayırlısı ile bende pozitifi görürüm inşallahBel sırtı ağrısı var hafif ara ara yemekten sonra hafif bi mide bulantısı oluyor kasık ağrısı da oluyo gün içinde onun dışında bisey yok şimdilik
Dualarımda hep sizede yer verdim su zamana kadar insallah burda bebek isteyen herkese Allah nasip etsin en yakın zamandaTebrik ederim cnm
bize de dua edermisin hamiş duası kabul olur
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım devamı da güzel ilerlesin inşallah
Bende şuana kadar lekelenme olmadı herkeste olmuyor sanırım dimiBenimde az önce sırt ağrım başladı göğüslerim 1 haftadır hassas lekelenme oldu çamur gibi bir iki damla az önce gerisi gelmedi adetime daha 3 gün var ama sabah test yaptım negatifti hayırlısı ile bende pozitifi görürüm inşallah
Canım çok teşekkür ederimCanımm canımm çok sevindim umarım sağlıklıdır. Bol bol dinlen
Umarım minnoş sıkı sıkı tutunur sana. Dua edicem çok
Canımm çok teşekkür ederimAy canım benim çok mutlu oldum senin adınageç döllenme olmuştur lekelenme her gebelikte olabilir keseyide görmüşsün inşallah haftaya sağlıkla büyüdüğünüde görürsün dualarım seninle kuzum
Canım çok teşekkür ederimÇok çok tenrik ederm canım allah bebisine kavuştursun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
Ay maşallah kizinada uzun ve güzel ömrü olsun inşallahSağol cnm.
Ameliyat oldum perde için zaman geçmeden hamile kldım 7 yaşında kızım var
Bir tanede düşüğüm var
Çok zaman geçmeden bir tane daha olsun istiyorum tekrar perde çıkma ihtimali oluyomuş
İki kere histeroskopi oldum tekrar olmak istemiyorum
Aynen doğru diyosun kimin ne başına geleceği belli olmuyor.Basınız sağolsun cnm Allah rahmet eylesin
Anladım canım teşekkür ederimYastık koymadan önce bi kaç dakika öyle durun sonra yastık koyup yarım saat yatabilirsiniz bence daha iyi olur ben hep öyle yaptım vazelin kullanmayın bence içinde parfüm falan olabiliyor yinede siz bilirsiniz
Anladım teşekkür ederim canım.Aynen canım sırt üstü yatarken ellerinin acuç içi yatağa bassın poponu yumarı kaldır o şekilde 2-3 dk dur sonra yastık koyabilirsin. Ben jel vazelin kayganlaştırıcı vs kullanma taraftarı değilim ya hepsinin zarar verme ihtimal var bence
Benim bu ay maalesef negatif
Bu güz özele gittim başka doktora o dedi rahmimde kalp görünümü varmış. Kan ve idrar aldı da özelde devletin yaptığı tahliller görünmüyor galiba. Bakmadı ona. Hamile olunca düşük önleyici kullanman lazım dedi. Onun dışında sorun olmaz dediAa ne gördü acaba kesedir belkiMR ne için ki? Tahlil beta hcg kan tahlili mi?