- 21 Ocak 2024
- 695
- 396
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende iyi ki varsın kız :) sen ben yok sevinçler , üzüntüler hepsi ortak :) bu grup ne için var kiiii :)))ay kızlar alemsiniiiz kendimle berabeer hissediyorum heyecanınıızııı iyi ki varsınııızz :)
Sürekli girip kontrol ediyorum haber varmı diye Güzel haberle gel inşallahay kızlar alemsiniiiz kendimle berabeer hissediyorum heyecanınıızııı iyi ki varsınııızz :)
Sürekli girip kontrol ediyorum haber varmı diye Güzel haberle gel inşallah
Canım sen neden bekliyorsun kan testinin üzerinden bir hafta geçmiş en azından negatifse de bilirsin doktora falan gidersin.18 ekim adet günü idrar testi negatif
21 ekim açık pembe bir lekelenme
21 ekim idrar testi negatif
24 ekim sabah idrar testi pozitif
24 ekim akşam kan testi <5
Şuan gecikmemin 11. günü baş dönmesi kasık karında iğne batmaları sızlama özellikle yürüken hafif arada mide bulantıları çok fazla akıntı regl olacak gibi his
benim durumum böyle
Dırırım dırırım hadi bakalım güzel hbaerlere doğruuuuHastaneye doğru yol alıyorum kızlarım
Hadi dikkatli git gel bekliyoruzHastaneye doğru yol alıyorum kızlarım
Güzel haber verHastaneye doğru yol alıyorum kızlarım
Beklemedeyiz canım güzel haberler ver inşallahHastaneye doğru yol alıyorum kızlarım
yarın kan vereyim tekrar diyorum canımCanım sen neden bekliyorsun kan testinin üzerinden bir hafta geçmiş en azından negatifse de bilirsin doktora falan gidersin.
Dırırım dırırım hadi bakalım güzel hbaerlere doğruuuu
Bugün gidip verseneyarın kan vereyim tekrar diyorum canım
3 saatti ya sanki ama emin değilimKızlar şimdi eşim öğle arasında test getirecek bulursa erken testlerden. Kaç saat tutmam lazım bu sıvıyı kalpten gidicem vallaha gidicem hık diye
ay ama çok korkuyorum negatifse :)Bugün gidip versene
Eşim mesaiye kalmazsa bugün ben e kan vericem akşam üzeriay ama çok korkuyorum negatifse :)
Canimm bende adetime 3 gün kala aynı testten yapmıştim aynen böyle çıktı çok şükür hamile çıktımEki Görüntüle 3496518 Kızlar bakın testte böyle
Git git ver sen kan saat 12 acilden gemen ver :)ay ama çok korkuyorum negatifse :)
iş çıkışı verebilirim ancak ya dağın başında çalışıyorum :) bakkal bile yokGit git ver sen kan saat 12 acilden gemen ver :)
bugün hep beraber verelim o zaman ya belki şanslı gelirEşim mesaiye kalmazsa bugün ben e kan vericem akşam üzeri