- 21 Ocak 2024
- 695
- 396
- 28
kız niyeAyy hadi güzel haberlerle gel buraya kuzucum. Çok heyecan yaptım vallaha. Ya aslında acilden vermek zorunda kalıyoruz keyfimize gidip kan vermiyoruz. Bi ton laf yiyoruz kaç yaşında insanlarız. 2 kimyasalım olduğunda 3. Hamiliğimi fe öğrenince 2 günde bir doktora gidip kan ver demişti doktor ama maalesef sürekli doktorlar değişiyordu bulunduğumuz ilçede sabit kadın doğumcu yoktu. Bir kavga ettim kadınla buraya gelip kafana göre kan veremezsin benim cebimden çıkıyor para dedi. Dedim sizden önceki kadın doğumcu söyledi bunu kafama göre buraya gelip kab vermiyorum bende delik deşik olmayı istemiyorum 2 kimyasalım var sağlıklı mı değil mi bakmamız gerekiyor dedim hala kadın kafana göre buraya gelip kan veremezsin dedi durdu en sonunda. Buraya gelip kan veriyorsam paramla veriyorum sen o koltukta oturarak maaş alıyorsan benim ve başkasının sayesinde maaş alıyorsun. Yaptırdığım işlemlere de parayı ben ödüyorum dedim. Kan aldırdı mecbur bak yine o gün aklıma geldi uyuz oldum
biz kan verince bunlardan para çıkıyor anlamıyorum sigortamız var o karşılıyor sanane yani hayır istersemkeyfide veririim örevi bu yani gerçekten kendileri bile almıyor yani sadece bi istemde bulunacak. ben zaten olduğum ilçede mümkün değil veremiyorum başka yakın bi ilçenin hasatnesinde bazı doktorlar sıkıntıetmeden alıyorlar ilçe değiştirip kan veriyorum mecburen şaka gibi ama hizmet alamıyoruz :))Ayy hadi güzel haberlerle gel buraya kuzucum. Çok heyecan yaptım vallaha. Ya aslında acilden vermek zorunda kalıyoruz keyfimize gidip kan vermiyoruz. Bi ton laf yiyoruz kaç yaşında insanlarız. 2 kimyasalım olduğunda 3. Hamiliğimi fe öğrenince 2 günde bir doktora gidip kan ver demişti doktor ama maalesef sürekli doktorlar değişiyordu bulunduğumuz ilçede sabit kadın doğumcu yoktu. Bir kavga ettim kadınla buraya gelip kafana göre kan veremezsin benim cebimden çıkıyor para dedi. Dedim sizden önceki kadın doğumcu söyledi bunu kafama göre buraya gelip kab vermiyorum bende delik deşik olmayı istemiyorum 2 kimyasalım var sağlıklı mı değil mi bakmamız gerekiyor dedim hala kadın kafana göre buraya gelip kan veremezsin dedi durdu en sonunda. Buraya gelip kan veriyorsam paramla veriyorum sen o koltukta oturarak maaş alıyorsan benim ve başkasının sayesinde maaş alıyorsun. Yaptırdığım işlemlere de parayı ben ödüyorum dedim. Kan aldırdı mecbur bak yine o gün aklıma geldi uyuz oldum